Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να συζητήσουμε εδώ το θέμα του ύπνου. Προσωπικά είναι ένα από τα θέματα που με βασανίζουν, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να ξυπνήσω πρωί ούτε για πλάκα.

Ο αδελφός μου, μου λέει πως αν δεν υπάρξει σοβαρός λόγος από την ίδια την κοινωνία τότε δεν θα το κάνεις από μόνος σου. Και εν μέρη έχει δίκιο. Αν δούλευα θέλω να πιστεύω πως θα ξυπνούσα μια χαρά όπως γινόταν με το σχολείο. Αλλά τώρα στο πανεπιστήμιο (4 έτος) που όλα είναι φλού, οι λόγοι που προσπαθώ να δημιουργήσω δεν φαίνονται και πολύ ισχυροί. Από την άλλη δεν αντέχω άλλη σαπίλα με τα μεσάνυχτα.

Εσείς είχατε ποτέ θέμα με τον ύπνο; Περάσατε από παρόμοια φάση και αν ναι πως το φτιάξατε μετά;

Δημοσ.

Ο αδελφός μου, μου λέει πως αν δεν υπάρξει σοβαρός λόγος από την ίδια την κοινωνία τότε δεν θα το κάνεις από μόνος σου. Και εν μέρη έχει δίκιο. Αν δούλευα θέλω να πιστεύω πως θα ξυπνούσα μια χαρά όπως γινόταν με το σχολείο. Αλλά τώρα στο πανεπιστήμιο (4 έτος) που όλα είναι φλού, οι λόγοι που προσπαθώ να δημιουργήσω δεν φαίνονται και πολύ ισχυροί. Από την άλλη δεν αντέχω άλλη σαπίλα με τα μεσάνυχτα.

Αδερφε δεν βγαζουν νοημα οσα λες, μπας και τις ωρες που ξενυχτας παει τουφα το ντουμανι ναουμ...?

• Like 4
Δημοσ.

Πονεμένη ιστορία. Σχολείο, σχολή, στρατό και τώρα δουλεία, ποτέ δεν έμαθα να ξυπνάω άνετα το πρωί. Όταν με έπαιρνε (στη σχολή δηλαδή), ξυπνούσα «όποτε». Δηλ. από αργά το πρωί μέχρι απόγευμα, γι αυτό και σπάνια πατούσα σε πρωινά μαθήματα. Προσωπικά δεν είδα κάτι λάθος σ αυτήν την τακτική και ποτέ δε δοκίμασα σοβαρά να την αλλάξω. Συν ότι τη βρίσκω χαλαρώνοντας το βράδυ με pc, ταινίες, διάβασμα, κωλοβάρεμα γενικότερα.

Ο μόνες φορές που πιεζόμουν για να στρώσω το πρόγραμμα του ύπνου ήταν στις εξεταστικές. Συνήθως έμενα αΰπνος για μια μέρα ώστε να επανέλθει στα ίσια του το ωράριο του ύπνου και να σηκωθώ μπας και δώσω κανα μάθημα.

Δημοσ.

Σώστη διάρκεια ύπνου, σωστές ώρες και σωστό πρόγραμμα στον ύπνο έχουν πολλά οφέλη όσον αφορά υγεία, όρεξη, ενέργεια και άλλα.

Μωρέ και εγώ μια χαρά την βρίσκω έτσι, αλλά είναι αντικοινωνικότητα στο φουλ και αντιπαραγωγικότητα.΄Έτσι θεωρώ οπότε καιρός να αλλάξει. Για αρχή λέω να εφαρμόσω μια μέθοδο που διαβασα. Να κοιμάμαι ότι ώρα νυστάξω πραγματικά. Και μεσάνυχτα άμα λάχει. Αλλά το πρωινό ξύπνημα να είναι στάνταρ συγκεκριμένη ώρα και νωρίς. Λένε ότι δουλεύει.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ( και ότι έχω πει και σε άλλο φίλο που είχε το ίδιο πρόβλημα) ότι θέλει σεξουαλική εκτόνωση. Όταν δεν μπορείς να κοιμηθείς βάλε μια καλή "ταινία" και ρίξε δυο απανωτές και θα κοιμάσαι μετά σαν το πουλάκι.   

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ( και ότι έχω πει και σε άλλο φίλο που είχε το ίδιο πρόβλημα) ότι θέλει σεξουαλική εκτόνωση. Όταν δεν μπορείς να κοιμηθείς βάλε μια καλή "ταινία" και ρίξε δυο απανωτές και θα κοιμάσαι μετά σαν το πουλάκι.   

ΧΑΧΑΧΑ!

Παίζει να χέστηκα από το γέλιο!

Εγώ προτείνω ζεστό χαμομηλάκι και θα κοιμάσαι σαν Παναγίτσα.

Εμένα με χαλαρώνει, μεν είμαι κωλόγερος!

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι τον θείο μου και γελάω. Έβαζε Motorhead στην διαπασών, οι γείτονες έριχναν καντήλια και αυτός ροχάλιζε. Ξύπναγε κατά τις 3 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας. Κυριλέ.

Δημοσ.

Έχω θέμα (πρόσφατα το απέκτησα για κάποιον άγνωστο λόγο) ότι δεν μπορώ τέρμα ανάσκελα. Τι παίζει με την πάρτη μου? Κάνας ντόκτορ εδώ??  :P

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν σου μένει πολύς καιρός. Πίστεψε με είμαι δόκτωρας. Αυτό που φταίει και στη δική σου περίπτωση πιστεύω πως είναι η σεξουαλική εκτόνωση. 

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν σου μένει πολύς καιρός. Πίστεψε με είμαι δόκτωρας. Αυτό που φταίει και στη δική σου περίπτωση πιστεύω πως είναι η σεξουαλική εκτόνωση. 

Λες? :shock:  :cry:   Χαχαχα δε νομίζω σοδοΜάκη..  Αν το κεφάλι σχηματίζει γωνία δεν έχω θέμα..  Με το ανάσκελα έχω θέμα.

Δημοσ.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα θέμα συνήθειας είναι...Ξύπνα για 10 μέρες γύρω στις 8-9 και μετα θα ξυπνάς χωρις ξυπνητήρι...

Βεβαια εννοείται οτι πρέπει να υπάρχει και ενας λόγος ετσι..Να ξυπνας το πρωι και να βλέπεις τηλεόραση δεν ειναι και οτι καλύτερο..

Δημοσ.

Αν "αναγκαστείς" θα συνηθίσεις και θα ξυπνάς. Αν βρεις μια πρωινή δουλειά θα αλλάξει το πρόγραμμά σου και θα ξυπνάς κανονικά θες δε θες. Θα κοιμάσαι και νωρίτερα, θα στρώσει το πρόγραμμα...τώρα είσαι φοιτητής λογικό είναι. Αν υπήρχε φοιτητής που να ξυπνούσε το πρωί με ευκολία θα έπρεπε να πάρει υποτροφία μόνο και μόνο γι'αυτό! :P

• Like 1
Δημοσ.

4 άτομα ξυπνάνε μια ζωή τέτοια ώρα. Επίσης όλοι οι υπόλοιποι δεν το παραχέζουν. Μαξ στις 12. Ε εγώ και κάτι άλλοι που πάνε για αιώνιοι ξυπνάμε στις 1++. Με κάνουν να νιώθω ανώμαλος ρε. Πως τα καταφέρνουν. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...