pc_master_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ρωτησε ενας φιλος μου , πως μπορει κανει αναφορα για ενα μαγαζι στο σδοε ικα , καθως ξερει πως ουτε αποδηξεις κοβει αλλα και το προσωπικο του σχεδον ολο ειναι ανασφαλιστο. το γιατι? μου ειπε εχει προιγουμενα με τον τυπα που το εχει και θελει οπως μου ειπε να τον τσακισει . τωρα περαιτερω δεν ξερω, απα επειδη με επριξε και του υποσχεθηκα οτι θα μαθω , θα ηθελα να ρωτησω εδω στο insomnia μιας και ειναι το ποιο τοπ ενημερωμενο απο αλλα φορουμ σε διαφορα θεματα. επισης με ρωτησε κατα ποσο θα ειναι σιγουρο οτι θα γινει ελενχος και ποσο αμεσα? και αν γινετε να γινει ανωνυμη καταγγελια. ειναι τραγικος το ξερω.αλλα οταν ο αλλος τον εχουν δηρει 2 φορες στο μαγαζι του και τον εχουν πεταξει και εγω επειδη ζητησε αποδειξη για 3 φυαλες που ανοιξανε 2 βραδυες , και εγω το ιδιο θα του εκανα.
dollyyy19 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ρωτα στην εφορια για κανα τηλεφωνο σδοε και ικα για καταγγελιες,στην περιοχη του μαγαζιου.αλλιως θα υπαρχουν καθυστερησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα