Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιοι πρεπει να ξεμπλωκαρουν το μυαλο τους.

Υπαρχουν πολλες γυναικες που κανουν πραγματα τοσο καλα οσο εμεις.

Μια απορια εχω, αν κανετε κορες αν θελατε απο τους αλλους αντρες να χουν ιδια αντιμετωπιση...Τοτε θα σας πιασει το πατρικο ενστικτο; η θα της πειτε αυτα πιστευω και γω.

Εκει να σας δω ποσο δυναμικοι θα στε...

Επειδή στο συγκεκιμένο έχω μια προσωπική εμπειρία από συνάδελφο στην δουλειά, συμπεριφέρεται στη κόρη του λες κ θα τη πάει καλόγρια, Little does he know, κάτσε να χτυπήσει εφηβεία η κόρη θα τον δεις να του πέφτουν τα μαλλιά lol....

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παντως δεν μπορει να ειναι τυχαιο που δεν βλεπεις παρα ελαχιστοτατες εως ανυπαρκτες γυναικες οδηγους, σε ταξι, λεωφορεια κλπ

Δημοσ.

Σε μετρό, ηλεκτρικό και λεωφορεία πάντως έχουν αυξηθεί αρκετά οι γυναίκες οδηγοί. Ή εγώ τις πετυχαίνω συνέχεια, τί να πω.

Δημοσ.

Αν θέλει ας έρθει να με δείρει θα φωνάξω βοήθεια να με ακούσουν όλοι και θα ρίξω μια λιποθυμία στο φινάλε.

Για πλάκα τον τραβάς στα δικαστήρια μετα

Αναφέρομαι φυσικά σε περιπτώσεις που δεν φταίω.

Μετά την λιποθυμία του φορτώνεις ψυχική οδύνη και πως εξαιτίας του δεν μπορείς να οδηγήσεις ξανά. :)

Τι καλός άνθρωπος που είσαι εσύ. Πα πα, είσαι για εμπιστοσύνη.
  • Like 2
Δημοσ.

Παντως δεν μπορει να ειναι τυχαιο που δεν βλεπεις παρα ελαχιστοτατες εως ανυπαρκτες γυναικες οδηγους, σε ταξι, λεωφορεια κλπ

Σε ταξί βλέπω όλο και πιο συχνά!

Δημοσ.
Σε μετρό, ηλεκτρικό και λεωφορεία πάντως έχουν αυξηθεί αρκετά οι γυναίκες οδηγοί. Ή εγώ τις πετυχαίνω συνέχεια, τί να πω.

Μάλλον εσύ τις πετυχαίνεις συνέχεια. Σε λεωφορείο δεν έχω δει ποτέ μου γυναίκα οδηγό. Σε ταξί 2 φορές, μια φορά στα μέσα του ΄90 και μια το 2005. Σε συρμούς μετρό και ηλεκτρικού δεν γνωρίζω τι γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...