Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήμουν στην λεωφόρο βουλιαγμένης ρευμα προς αθήνα και έστριψα αριστερά σε στενό, στον παράδρομο της βουλιαγμένης είχε στοπ για αυτους που τον διασχίζουν, εκεί η εν λόγω κοπέλα αφου της έκοψα τη φόρα και δε την άφησα να περάσει άρχισε τα καντήλια,

ελπίζω να κατάλαβες τώρα (όντως δε το έγραψα κατανοητά)

ντάξει δε θα την έδερνα λογικά έτσι το είπα.

σε άλλο περιστατικό κατέβαινα την ιασωνίδου, στο τέλος του δρόμου ειναι το φανάρι που συναντάει την λεωφορο βουλιαγμενης, ε κατεβαίνοντας εκοψα λιγο ταχύτητα να δω κατι που ηθελα, στο φανάρι πήχτρα απο αμάξια και εννοείται κόκκινο οποτε δε θα έχανε κάποιος τη σειρά του και μιλάμε για κενό 15-20 μέτρα max άρχισε μια κοπέλα απο πίσω μου να κορνάρει σα τρελή οπότε βγάζω κωλοδάχτυλο απο το παράθυρο, τη κοιτάω απο το καθρέφτη και έβαλε τα γέλια..

χαχαχα παρατηρω οτι πέφτεις ολο σε σκηνικά με κοπελες που σου κορναρουν σαν τρελές ή σε βριζουν η κάτι ... μηπως εισαι τοσο γοης και σε γουστάρουν ρε παιδι μου? τι παιζει? :P

• Like 2
Δημοσ.

Τι να κατέβεις να κάνεις? να δειρεις γυναικα? =S 

Τι ρατσισμός είναι αυτός!?! 2014 έχουμε.

Όλοι ίσοι είμαστε. 

Όντως.Let them come! Αλλά όταν τους δειρουμε μετά να μην πάνε κλαίγοντας στη μαμά τους. :ρ
  • Like 1
Δημοσ.

Όντως.Let them come! Αλλά όταν τους δειρουμε μετά να μην πάνε κλαίγοντας στη μαμά τους. :ρ

Τι να δειρεις μια τρελη που βριζει μέσα απο το αμάξι ????? αισχος ουτε καν θα της εδινα σημασια παιζει να γελουσα κιολας για να την τρολάρω θα της έβγαζα και την γλώσσα ή θα έστελνα φιλάκια "Σ ΑΓΑΠΩ" :P

• Like 1
Δημοσ.

Και κατεβαίνει ένας τέτοιος με στολή Ειδικών Δυνάμεων. Θα σου έλεγα τώρα τι του κλάνει το Κραβ Μαγκά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα αν εξαιρεσεις μια φιλη που στα 40+ δεν εχει μαθει ακομα να οδηγει σαν ανθρωπος, δεν εχω διαπιστωσει να υπαρχει χαωδης διαφορα αναμεσα στις γυναικες και στους ανδρες οδηγους. Εχω δει μαλακιες και απο τους μεν και απο τις δε. Οι δε γυναικες οδηγοι που προσωπικα ξερω, οδηγουν μια χαρα θα ελεγα.

Παντως εχω και μια φιλη που ενω εχει διπλωμα δεν οδηγει γιατι αισθανεται ανασφαλεια, αλλα ειναι η κλασικη ανασφαλεια που νιωθουμε ολοι πριν παρουμε αυτοκινητο, σε φαση "Αν γινει μαλακια και τρακαρω, αν χτυπησω κανεναν οταν παρκαρω κλπ?". Ε αυτο δεν εχει να κανει με το φυλο, αλλα με την εμπειρια, αν ειχε και η συγκεκριμενη αυτοκινητο απο οταν πηρε το διπλωμα τωρα θα το ειχε ξεπερασει προφανως.

Δημοσ.

Προσωπικα αν εξαιρεσεις μια φιλη που στα 40+ δεν εχει μαθει ακομα να οδηγει σαν ανθρωπος, δεν εχω διαπιστωσει να υπαρχει χαωδης διαφορα αναμεσα στις γυναικες και στους ανδρες οδηγους. Εχω δει μαλακιες και απο τους μεν και απο τις δε. Οι δε γυναικες οδηγοι που προσωπικα ξερω, οδηγουν μια χαρα θα ελεγα.

Παντως εχω και μια φιλη που ενω εχει διπλωμα δεν οδηγει γιατι αισθανεται ανασφαλεια, αλλα ειναι η κλασικη ανασφαλεια που νιωθουμε ολοι πριν παρουμε αυτοκινητο, σε φαση "Αν γινει μαλακια και τρακαρω, αν χτυπησω κανεναν οταν παρκαρω κλπ?". Ε αυτο δεν εχει να κανει με το φυλο, αλλα με την εμπειρια, αν ειχε και η συγκεκριμενη αυτοκινητο απο οταν πηρε το διπλωμα τωρα θα το ειχε ξεπερασει προφανως.

Και αυτοκινητο να πάρει δεν προκειται να το ξεπερασει ευκολα γιατι ειναι θεμα χαρακτηρα οχι εμπειριας και σε άλλα θεματα ανασφαλης θα ειναι αυτη που λες.

Δημοσ.

ακριβως , αν σκεφτεσαι ετσι δε το ξεπερνας ευκολα !

εγω απο την πρωτη μερα που επιασα τιμονι στα χερια μου οδηγαω οπως οδηγαω κ τωρα 20 χρονια μετα !  δεν ειχα εμπειριαα , δεν ειχα και καθολου φοβο ομως , και δεν εχω τρακαρει ουτε μια φορα ολα αυτα τα χρονια  !

επισης οδηγαω με την οπισθεν καλυτερα (που λεει ο λογος) και απο κανονικα γι αυτο δε μπορω να καταλαβω το θεμα παρκιν κ οσους δε το ' χουν !  οσοι δε μπορουν να παρκαρουν ,  δε θα επρεπε να οδηγανε καθολου  ..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και αυτοκινητο να πάρει δεν προκειται να το ξεπερασει ευκολα γιατι ειναι θεμα χαρακτηρα οχι εμπειριας και σε άλλα θεματα ανασφαλης θα ειναι αυτη που λες.

Σαν συλλογισμος ειναι ορθος, αλλα η συγκεκριμενη κατα τ'αλλα ειναι απο τα πιο δυναμικα ατομα που γνωριζω ανεξαρτητως φυλου. 

Εμμενω παντως στην εμπειρια, ειναι ενα skill που οταν δεν το κατεχεις καλα σου δημιουργει ανασφαλεια. Οπως και ολα τα skills φυσικα. 

• Like 2
Δημοσ.
Mau-Maus, on 10 Aug 2014 - 2:09 PM, said:

ακριβως , αν σκεφτεσαι ετσι δε το ξεπερνας ευκολα !

εγω απο την πρωτη μερα που επιασα τιμονι στα χερια μου οδηγαω οπως οδηγαω κ τωρα 20 χρονια μετα !  δεν ειχα εμπειριαα , δεν ειχα και καθολου φοβο ομως , και δεν εχω τρακαρει ουτε μια φορα ολα αυτα τα χρονια  !

επισης οδηγαω με την οπισθεν καλυτερα (που λεει ο λογος) και απο κανονικα γι αυτο δε μπορω να καταλαβω το θεμα παρκιν κ οσους δε το ' χουν !  οσοι δε μπορουν να παρκαρουν ,  δε θα επρεπε να οδηγανε καθολου  ..

Μεγάλο θέμα άνοιξες, θα σου την πέσουν νομίζω :P  Το παρκάρισμα όντως δείχνει αν έχεις την αίσθηση του αυτοκινήτου γενικά αλλά όχι πάντα. Επειδή είναι μια τεχνική ας πούμε, αν ο άλλος δεν έχει αναγκαστεί να μάθει να παρκάρει σε δύσκολα σημεία (αν μένει σε μέρος που έχει άπλα πχ) ίσως δεν το έχει. Μπορεί όμως κατά τα άλλα να είναι καλός οδηγός με αίσθηση του αυτοκινήτου και του τι συμβαίνει γύρω του

• Moderators
Δημοσ.

ακριβως αν σκεφτεσαι ετσι δε το ξεπερνας ευκολα !

Μωρε κι εγω δεν ειχα φοβο οταν επιασα πρωτη φορα τιμονι (καπου στα 20 μου), αλλα ειχα και αγνοια του κινδυνου, δε σκεφτομουν πχ πως χειριζομαι κατι που εν δυναμει μπορει να σκοτωσει ξερωγω. Δεν ηταν πως δε με ενδιεφερε, απλα δεν το σκεφτομουν. Ε εμπειρικα οταν εχεις δει τοσα στο δρομο, εχεις δει απειρες μαλακιες που λες "Οκ τωρα αν ξεκινουσα αμεσως μολις αναψε πρασινο θα με ειχε φαει λαχανο" σε κανει να βλεπεις το θεμα σφαιρικα και να λειτουργεις και καλυτερα. Υποκειμενικο βεβαια.

Σχετικα με το παρκαρισμα επισης ειναι θεμα συνηθειας. Εστω πως εχεις πυλωτη σπιτι (σε φαση βαζεις το αμαξι με τη μουρη, σηκωνεις χειροφρενο και φευγεις) και στη δουλεια σου εχεις αλανα για παρκαρισμα και γενικα δεν σου χρειαζεται να κανεις μανουβρες. Ε αμα πας να παρκαρεις στην Κυψελη ξερωγω θα βαλεις τα κλαμματα. 

Δημοσ.

Σαν συλλογισμος ειναι ορθος, αλλα η συγκεκριμενη κατα τ'αλλα ειναι απο τα πιο δυναμικα ατομα που γνωριζω ανεξαρτητως φυλου. 

Εμμενω παντως στην εμπειρια, ειναι ενα skill που οταν δεν το κατεχεις καλα σου δημιουργει ανασφαλεια. Οπως και ολα τα skills φυσικα. 

Αφου την γνωριζεις εσυ απο κοντα δεν θα επιμείνω... εχω και εγω μια παρομοια γνωστη πάντως που ρε φιλε δεν ειναι μονο στο αμαξι ειναι και σε αλλα. :/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...