Προς το περιεχόμενο

ερωτησεις για alfa 156.


NIGHTMARE1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα φιλοι μου.εχω μια alfa romeo 156 1.8 ts και θελω να ρωτησω:

 

1)θελω να κανω καθαρισμο μπεκ γιατι προσεξα οτι το αμαξι δεν τραβαει οπως τραβουσε(στην επιταχυνση πχ).πιστευω καλο να του κανω και να μην εχει μετα καποιο προβλημα μετα τον καθαρισμο.εκτος αν νομιζεται οτι μπορει να φταει κατι αλλο.

 

2)η μηχανη σε αυτο το αυτοκινητο πλενεται?επειδη πολλα ακουγονται και δεν ξερω τι πρεπει να κανω.

 

3)να μου προτεινετε ενα καλο λαδακι.δεν εχει εγγυηση κλπ.στο καπο γραφει 10-40 γιανα ξερετε με 8 μπουζι(δεν ξερω αν εχει σημασια που σας το λεω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Μετά τον καθαρισμό δεν παίζει να έχουν κάποιο πρόβλημα τα μπεκ μιας και ο καθαρισμός γίνεται λες και είναι επάνω στην μηχανή

2) Λογικά πλένεται γιατί οχι ;

3) Πολλοί λένε καλά λογία για τα motul 8100 x-cess 5w-40 καλά είναι και τα 10-40 αλλά εγώ θα σου πρότεινα 10-60W μιας και στα συγκεκριμένα μοτέρ τα χρησιμοποιούν αρκετά ακομη και σε βελτιωμένα το μόνο κακό που έχει είναι οτι θέλει λίγο καλύτερο ζέσταμα στα κρύα .

 

Ποσά χιλιόμετρα έχει το αυτοκίνητο ; τι χρήση του κανείς ; , εχει κάνει ολα τα service του στην ωρα του ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχει 120.000 περιπου.τα service και με το παραπανω τα κανω.η χρηση που του κανω αντε καμια μακρινη βολτα και αυτο ηταν.δεν το μετακινω καθε μερα.αρα να παω να τα καθαρισω τα μπεκ?δεν τα καθαρισα και ποτε.τωρα για το πλυσιμο λεω επειδη ακουγονται πολλα για να μην παθει ζημια ο εγκεφαλος.αλλος μου ειπε να βρω καποιον να το κανει με αφρο που δεν υπαρχει προβλημα.τωρα θα κοιταξω και τα λαδια που ειπες να δω .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν έχεις την οικονομική δυνατότητα καντο κακό δεν του κανείς απλά μπορεί να μην είναι είναι αυτό το πρόβλημα με το ότι δεν τραβαει . Για μένα πάνε βαλε καμιά 20 λίτρα 100αρα βενζίνη και λιωστο εάν δεις ότι και πάλι έχεις προβλήματα το ξανα βλέπουμε . Για το καθάρισμα πάνε σε κάποιο κατάστημα που εξειδικεύεται σε καθαρισμούς 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την επομενη φορα που θα αλλαξεις λαδια κανε ενα καθαρισμο στην πεταλουδα...

για λαδια στη alfa εχουν αλλαξει οδηγια και εχουν βαλει 5-40 τσεκαρε το κιολας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα δεν μου περισσευουν τα χρηματα αλλα αν πρεπει να γινει ,δεν μπορω να κανω κατι αλλο.τωρα για την βενζινη πριν κατι μηνες εβαζα 100αρα αλλα ακουσα οτι την νοθευουν και αδικα πεταμενα χρηματα.πια εταιρεια να επιστευτω γιανα βαλω σιγουρα 100αρα?τωρα ειμουν και μελος στο alfisti.gr αλλα τωρα τους τελευταιους μηνες δεν με αφηνει να μπω .για λαδια θα βρω κανενα εξουσιοδοτημενο γιατι πιστευω αυτοι θα ξερουν.πηγαινα σ'εναν για καποιο διαστημα μεχρι που καταλαβα τι απατεωνας ειναι.για αλλη δουλεια το πηγα και αλλα εκανε(ηταν και εξουσιοδοτημενο συνεργειο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να το ξεμπουκώσεις για τα καλά πρώτα και μετά βλέπεις .Οι περισσότεροι την νοθεύουν με 95 οκτάνια βρες κάποιον που τον εμπιστεύεσαι και βαλε απο εκει , για το service στο alfisti.gr υπάρχουν αρκετοί που είναι το επάγγελμα τους και ασχολούνται όποτε μπορείς να δοκιμάσεις να πας εκει .

 

Διέγραψε τα cookies σου γιατι είχαν κανει κατι αλλαγές πριν καιρο και ειχαν αρκετοι θέματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 αλλο και αυτο.σημερα μετα απο χρονια που την εχω μου παρουσιασε και αλλο προβλημα.πηρα εχτες το αμαξι  και προσεξα οτι το κοντερ ταχυτητας οσο και να πηγαινω ,ειναι κατω στο 0(μηδεν).αν καταλαβα παω για ντιζα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...