TeZaS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Θα ειμαι κηφισσο 2 ωρες μπορει και λιγο παραπανω πριν την αναχωρηση του πλοιου. Ταξι δεν θελω να παρω και να δωσω 15αρα, προλαβαινω να παρω το 420 απο απεναντι που εχει σταση ή να παρω ταξι για αιγαλεω μετρο μοναστηρακι ηλεκτρικο λιμανι? Τι προτεινετε?
tzizzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 http://www.athenstransport.com/2011/07/piraeus-port/
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ή θα παίξεις μπαλα με το 420 (που τωρα καλοκαιρι δε θελω να ξερω ποσο χαλια θα ειναι τα δρομολογια του) ή 051 για να πας ομονοια και απο εκει ηλεκτρικό... Προσωπικά θα επαιρνα ταξί εως ελαιώνα ή αιγάλεω και μετρό (προσεξε τον χρονο σου μιας και εκει τα δρομολογια απο οσο ξερω μειώνονται τον αύγουστο αλλα προφανως οι 2 ωρες σου φτάνουν..)
redhotstef Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παρε το 051, σε ενα τεταρτο θα εισαι ομονοια. Παρε απο την Ομονοια τη πρασινη γραμμη που παει Πειραια σε 8 στασεις καπου στα 20 λεπτα θα κανεις να φτασεις λιμανι. 3
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παρε το 051, σε ενα τεταρτο θα εισαι ομονοια. Παρε απο την Ομονοια τη πρασινη γραμμη που παει Πειραια σε 8 στασεις καπου στα 20 λεπτα θα κανεις να φτασεις λιμανι. Tezas, νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Προλαβαίνεις άνετα. Σε μισή ώρα θα είσαι έξω από το πλοίο υπολόγισε
TeZaS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Απο που περνάει το 051 ομως? στην στάση έξω απο τον σταθμό ή απέναντι?
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Απο που περνάει το 051 ομως? στην στάση έξω απο τον σταθμό ή απέναντι? μέσα από τα κτελ φευγει. Κοντά στα εκδοτήρια είναι, θα το δεις (δίπλα στα ταξί). Το πρόβλημα είναι ότι αν φτάσεις πολύ πρωί δεν έχει από πουθενά να πάρεις εισιτήριο
tehAllantin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 βάλε και τα κενά μεταξύ δρομολογίων κλπ εγώ θα έλεγα 45 λεπτά.
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 μέσα από τα κτελ φευγει. Κοντά στα εκδοτήρια είναι, θα το δεις (δίπλα στα ταξί). Το πρόβλημα είναι ότι αν φτάσεις πολύ πρωί δεν έχει από πουθενά να πάρεις εισιτήριο Πουλανε εκεινα τα παρακμιακα φαστφουνταδικα... πουλαγαν πριν κανα χρονο τουλαχιστον που μπηκα τελευταια φορα σε λεωφορειο...
TeZaS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Με το εισιτήριο δεν παίζει θέμα, φαντάρος μπαίνω τσαμπέ 2
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πουλανε εκεινα τα παρακμιακα φαστφουνταδικα... πουλαγαν πριν κανα χρονο τουλαχιστον που μπηκα τελευταια φορα σε λεωφορειο... Έχω την εντύπωση ότι πλέον δεν πουλάνε αλλά δεν παίρνω και όρκο... Με το εισιτήριο δεν παίζει θέμα, φαντάρος μπαίνω τσαμπέ Ωραία πάρε αυτό τότε (πρόσεχε μη πάρεις αυτό που πάει αεροδρόμιο, από το ίδιο σημείο φεύγουν! ) και κατέβα ομόνοια, ηλεκτρικό και έφτασες. Καλές διακοπές! 2
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 τι ωραια που ήταν με την ταυτότητα του κωλο-φανταρου που μπαινοβγαιναμε τσαμπα στα ΜΜΜ...
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 τι ωραια που ήταν με την ταυτότητα του κωλο-φανταρου που μπαινοβγαιναμε τσαμπα στα ΜΜΜ... Βέβαια μια φορά που ερχόμουν (ή πήγαινα δε θυμάμαι) από αεροδρόμιο έφαγα πρόστιμο γιατί λέει είναι εκτός πόλης. Δεν το ήξερα και πλήρωσα
panosno1com Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 εγω με τη φανταροταυτοτητα το 2009 κ 2010 στο Χ96 [Πειραιας Ελ βενιζελος ]δε πληρωνα εισιτήριο ! (το χα ρωτησει και στον τυπο απ εξω (Σταθμαρχης or whatever) και ο βλακας γελασε που ημουν κοντοκουρεμενος στη φωτο κ λεει: δε πλερωνουν οι φανταροι ωρε
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Βέβαια μια φορά που ερχόμουν (ή πήγαινα δε θυμάμαι) από αεροδρόμιο έφαγα πρόστιμο γιατί λέει είναι εκτός πόλης. Δεν το ήξερα και πλήρωσα μου ειχαν κανει και ελεγχο και δε μου ειπαν τίποτα... κομπλε ημουν! :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα