Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν φωτογραφίες του Nokia Lumia 730


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο διάδοχος του Nokia Lumia 720, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2013, φαίνεται πως θα ανακοινωθεί σύντομα από τη Microsoft, και θα έχει την ονομασία Lumia 730.Το handset γνωστό έως σήμερα και με τη κωδική ονομασία "Superman" είναι ένα mid-range smartphone που θα διαθέτει στη πρόσοψη κάμερα 5.0 Megapixels. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να βασίζεται σε quad-core επεξεργαστή της Qualcomm με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz, θα διαθέτει 1GB RAM και 8GB -επεκτάσιμου λογικά μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος αναμένεται να εξοπλίζεται με αισθητήρα... 6.5 Megapixels.

 

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, το Lumia 730 "τρέχει" μία έκδοση λογισμικού που είναι πιο σύγχρονη από το Lumia Cyan, και έχει την ονομασία Lumia Debian Red. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι 100% για την ονομασία του λογισμικού, αφού ενδεχομένως να αλλάξει. Αν θυμάστε, το Lumia Black είχε αρχική ονομασία "Bittersweet Shimmer" και το Lumia Cyan ήταν το "Cherry Blossom Pink".

 

Μαζί με το Lumia 730, η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει και το Lumia 830, φωτογραφίες του οποίου έχουμε δει στο παρελθόν.

 

Link.png Site: WPCentral

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aπιστευτο κινητο. Και δεν μοιαζει με κανενα αλλο lumia. Και τα χαρακτηριστικα του...τρελη αναβαθμιση απο το 720. Ασε που εξαφανισαν τα μπεζελ! Πηραν το τελειο και το εκαναν ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ (το τελειοτεροτερο το φυλαω για το MacLaren-1030). Απλα απιστευτο! Το επομενο μου κινητο. Στανταρ.



ps. ασχετο, αλλα στο site λεει τιμη (expected to be) για το 1030 στην Αμερικη $1001,01 !!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να τον κάνουν τον τετραπύρινο τα Win8.1. Εϊναι τόσο ελαφριά που ένας διπύρινος είναι αρκετός νομίζω . Θα μου πεις αν μπορεί να το βάλει γιατί όχι .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα 140 ευρω πιστευω θα πουλησει.Για παραπανω δεν αξιζει

Μωρέ μια χαρά αξίζει αλλά κάπου εκεί το κόβω και εγώ, δεδομένου ότι το 630 έχει φτάσει πάρα πολύ κάτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το 630 ds κοστίζει κάπου στα 120€ τα win 8.1 τρέχουν απροβλημάτιστα σαν ios, δεν "λαγκάρει", δε μου έχει "κρασαρει" ούτε μια φορά και αξίζει τα λεφτά του μεχρι τελευταία δεκάρα.

Αυτό το βλέπω γύρω στα 200€ και θα τα αξίζει με χίλια στις 4,7 ίντσες με 720x1280 ανάλυση, flash, 1 gig ram, πιθανότατα Carl Zeiis φακό επεκτάσιμη μνήμη μεχρι 128 gb και με την παραδοσιακά πολύ καλή κατασκευη στις συσκευές της nokia.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα wp επεοδη εχουν κορυφαιες τιμες με πολυ καλα χαρακτηριστικα αξιζουν αλλα ως δευτερο κινητο.Τα android αξιζουν μονο στις μεγαλες κατηγοριες οποτε στα 100-150 μονο wp.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...