GreyHorse Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Nα καθίσεις να διαβάσεις το κατεβατό μήπως και ενημερωθείς σωστά. Διάβασε πρώτα και μετά μιλάμε για το τι ήταν αποδεκτό στην Αρχαία Ελλάδα, μέχρι τότε μην εκφέρεις λανθασμένες απόψεις, εν ολίγης γιατί δεν σε κόβω να το διαβάζεις, η αποπλάνηση ανηλίκου τιμωρείτο με θάνατο στην Αρχαία Ελλάδα , τελεία και παύλα. Εσύ δεν μπορείς ή μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις ότι τα όσα περιγράφει το λινκ που έδωσες, που δεν τα λέει και σωστά αλλά τεσπα, σε μια σύγχρονη δυτική κοινωνία υπάγονται στα πλαίσια της παιδεραστίας.
HadesGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εσύ δεν μπορείς ή μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις ότι τα όσα περιγράφει το λινκ που έδωσες, που δεν τα λέει και σωστά αλλά τεσπα, σε μια σύγχρονη δυτική κοινωνία υπάγονται στα πλαίσια της παιδεραστίας. Ναι δεν τα λέει και σωστά, τα λέει ως είχαν , οι Αρχαίοι Έλληνες δεν έκανα μαζικό σεξοτουρισμό στην Ασία και άλλα τόσα που κάνει μία σύγχρονη δυτική κοινωνία. Βρες άλλο επιχείρημα γιατί αυτό με την Αρχαία Ελλάδα ήταν epicfail ,μην το συνεχίζεις εκτίθεσαι. 4
GreyHorse Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ναι δεν τα λέει και σωστά, τα λέει ως είχαν , οι Αρχαίοι Έλληνες δεν έκανα μαζικό σεξοτουρισμό στην Ασία και άλλα τόσα που κάνει μία σύγχρονη δυτική κοινωνία. Βρες άλλο επιχείρημα γιατί αυτό με την Αρχαία Ελλάδα ήταν epicfail ,μην το συνεχίζεις εκτίθεσαι. Epicfail είναι το να λες ότι αν στείλεις το 14χρονο γιο σου σε έναν μεγαλύτερο άντρα να τον χαλβαδιάζει δεν είναι παιδεραστία, αλλά μόνο ο μαζικός σεξοτουρισμός. Γελάνε και οι πέτρες.
thiva7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ωραία. α) να γίνει καλά το παιδί μου, να τον σκοτώσουν β) να γίνει καλά το παιδί μου, να γίνει άνθρωπος Διαλέγω το β. γ) να γίνει καλά το παιδί μου, και να φοβούνται άλλοι επίδοξοι παιδεραστές ...με φυλακή δεν νομίζω ότι φοβούνται 1
Aztec Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Η παιδεραστία ισχύει και μεταξύ ενός δεκαεξαχρονου αγοριού και ενός δεκατετράχρονου κοριτσιού ; η ισχύει μόνο αν το αγορι ειναι ανω των 18 ; edit . Οκ απο Wikipedia είναι σαφής ο προσδιορισμός . Ο δεκαεξάχρονος πρέπει να είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερος απο το κοριτσι. Επίσης αν το κοριτσι ειναι σε εφηβική ηλικία δεν θεωρείται παραφιλια.
thiva7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 όλοι εσείς δώστε ευκαιρία σε ανθρώπους σαν και αυτόν εδω http://themuslimissue.wordpress.com/2014/08/03/isis-militant-announces-his-marriage-to-terrified-7-year-old-in-occupied-city-syria/ στην κάτω φωτογραφεία είναι πραγματικά αυτό που του αξίζει .... δώστε ευκαιρία σε ζώα σαν και αυτόν...άπλα μην ξεχνάτε κάτι........ μετά την ευκαιρία....αν δεν στρώση.....θα την πλήρωση και άλλο αθώο παιδάκι, άλλα δεν τρέχει κάτι μωρέ...ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΏΡΕΣΑ 1
HadesGR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Epicfail είναι το να λες ότι αν στείλεις το 14χρονο γιο σου σε έναν μεγαλύτερο άντρα να τον χαλβαδιάζει δεν είναι παιδεραστία, αλλά μόνο ο μαζικός σεξοτουρισμός. Γελάνε και οι πέτρες. Είσαι ημιμαθής, keep it like that.
GreyHorse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Είσαι ημιμαθής, keep it like that. Ναι, γιατί αντίστοιχες σημερινές φωτογραφίες με τέτοιο θέμα, ενήλικοι μεγάλοι άντρες να παίζουν με ανήλικα αγοράκια δεν θεωρείται μορφή παιδεραστίας σε καμιά δυτική κοινωνία, πόσο μάλλον στην Ελλάδα.
ultralisk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 απαπα ρε παιδιά ποια θανατική ποινή?πχ ο Μπρέιβικ μπορεί να σωφρονιστεί και να βγει γιατί όχι και έξω στην κοινωνία κάποτε και να γίνει ένας ακόμα άνθρωπος της διπλανής πόρτας σκότωσε δεκάδες άτομα? κλάιν μωρέ...ας του βάλουμε στην φυλακή και playstation γιατί ποιοι ήμαστε εμείς που θα καταδικάσουμε μια ψυχή http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/405059/apeilei-me-apergia-peinas-o-anters-mpreivik 2
HadesGR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ναι, γιατί αντίστοιχες σημερινές φωτογραφίες με τέτοιο θέμα, ενήλικοι μεγάλοι άντρες να παίζουν με ανήλικα αγοράκια δεν θεωρείται μορφή παιδεραστίας σε καμιά δυτική κοινωνία, πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Καλύτερα να ανοίξουμε άλλο νήμα γιατί το κάνουμε και spam, εάν διάβαζες ότι σου παρέθεσα, το σεξουαλικό πείραγμα των εφήβων ήταν εκπαίδευση ενάντια στην σαρκική επιθυμία ή στον πόθο για το ίδιο φύλο. Επαναλαμβάνω η αποπλάνηση ανηλίκου τιμωρείτο με θανατική ποινή , με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κλπ κλπ. Μην συγκρίνεις ΚΑΝ , είσαι off και εντελώς λάθος και επίσης κουράζεις. Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, μείνε στην ημιμάθεια σου, δικό σου πρόβλημα
adi32 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αν γινοταν κατι σε δικο μου ανθρωπο μπορει και να τον σκοτωνα ο ιδιος και να αυτοκτονουσα αλλα γενικα ειμαι κατα της θανατικης ποινης Ανθρωποι (?) που κανουν καποια τετοια εγκληματα ειναι ψυχικα αρρωστοι και προφανως δε στεκουν καλα Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να θεραπευτουν Προτιμω να υπαρχει μια ποινη για ολους ειτε ειναι ανωμαλοι ειτε ειναι τα τσακαλια που εχουν κανει τη μπαζα τους εις βαρος μας και πληρωνουμε τα κερατιατικα μας τωρα Αλυσιδουλα στο ποδαρακι , βραχιολακι στο χερι και δοξα τω θεο η Ελλαδα εχει πολλους δρομους και εθνικες οδους που χρειαζονται φτιαξιμο 2
GreyHorse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλύτερα να ανοίξουμε άλλο νήμα γιατί το κάνουμε και spam, εάν διάβαζες ότι σου παρέθεσα, το σεξουαλικό πείραγμα των εφήβων ήταν εκπαίδευση ενάντια στην σαρκική επιθυμία ή στον πόθο για το ίδιο φύλο. Επαναλαμβάνω η αποπλάνηση ανηλίκου τιμωρείτο με θανατική ποινή , με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κλπ κλπ. Μην συγκρίνεις ΚΑΝ , είσαι off και εντελώς λάθος και επίσης κουράζεις. Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, μείνε στην ημιμάθεια σου, δικό σου πρόβλημα Κι εγώ είπα ότι αυτό το σεξουαλικό πείραγμα σήμερα αποτελεί παιδεραστία. Σε όλες τις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες. Δεν είπα ότι οι αρχαίοι πηδούσαν τετράχρονα ολημερίς. Συνέχισε να ισχυρίζεσαι το αντίθετο, ότι είναι αποδεκτό σήμερα να παίρνεις 12χρονα και 15χρονα αγοράκια και να τα χαλβαδιάζεις. Εσύ γίνεσαι ρεζίλι σε όλο το φόρουμ.
black_rabBiT Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 και να φοβούνται άλλοι επίδοξοι παιδεραστές Ρε μεγάλε θα σκοτώνεις τον μήτσο για να φοβηθεί ο γιώργος; Με δουλεύεις; Εγώ δεν παραδειγματίζομαι πώς το λένε.
Mau-Maus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 οχι , αλλα αν ο γιωργος που εχει το ιδο διεστραμμενο μυαλο με του μητσου , δει οτι τον εστειλαν για νανι , μπορει να κανει κακακια του και να αρκεστει στην οθονη του υπολογιστη του για να εκτονωσει την αρρωστια του και να μη περασει στην πραξη ! δε παραδειγματιζεσαι εσυ αλανι μου ε ? ε ρε Σαμοα που σας χρειαζεται ... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις