agiohorion Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 καλησπερα εχω ενα κινεζικο tablet και δεν μπορω να συνδεθω σε gmail youtube & playstore μου βγαζει το εξης σφαλμα ''προεκυψε προβλημα επικοινωνιας με τους διακομιστες της google'' παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα '' μηπως εχει κανεις καμμια ιδεα να ξεπερασω αυτο το θεμα ?? ευχαριστω πολυ
agiohorion Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τι μοντελο ακριβως ειναι? Turbo x strike 3
dobro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 διάγραψε το λογαριασμό σου και ξαναδημιούργησε τον απο την αρχή......μήπως και δουλέψει η υπηρεσία της google. 1
agiohorion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 διάγραψε το λογαριασμό σου και ξαναδημιούργησε τον απο την αρχή......μήπως και δουλέψει η υπηρεσία της google.εκ εκανα και ενα καινουργιο και παλι δεν κανει επικοινωνια με τους διακομιστες της GOOGLE
dobro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ίσως αν κατέβαζες το .apk αρχείο του google play και τον συγχρονιστή για τον λογαριασμό google και δοκίμαζες να το ξανα-εγκαταστήσεις. 1
coolerman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) αν δεν είναι root η συσκευη δεν θα δουλέψει,τα turbo-x δεν έχουν play store φίλε μου, υπάρχει τρόπος,αλλά θέλει root το τουβλάκι! για αυτό έχεις θέμα Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2014 από coolerman 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα