Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλά δεν εξηγείς:επενδύσεις, ελληνικά συμφέροντα και αν οι κινήσεις Πούτιν, είναι προς το ελληνικό συμφέρον.

Κινήσεις Πούτιν είναι προς ρώσικο συμφέρων.Γιατί να είναι προς ελληνικό?βλάκας είναι?

Ενώ στους άλλους δεν υπάρχουν;

Όχι,δεν υπάρχουν.Η άλλη πλευρά είναι αριστερών πεποιθήσεων.Η Άλλη πλευρά είναι ο πρώην Νόμιμος εκλεγμένος πρόεδρος της Ουκρανίας ονομάτι Γιανουκόβιτς και σου το λέω 100% σίγουρος ότι δεν ήταν καν δεξιός.Δύσκολα τον λες φασίστα.Πολλά του λες,αλλά όχι φασίστα.Δες όμως αντιπολίτευση που τον ρίξανε. Γιατσενιούκ,γνωστός εθνικιστής,έχουμε φωτογραφίες με ναζιστικό χαιρετισμό.Δεύτερος Τιαγκνιμπόκ που στην δεκαετία των 90,στις αρχές ήταν ένας εκ των διμιουργων εθνικιστικού κινήματος,σήμερα έχει ακροδεξιό κόμμα,δηλώνει το μίσος προς Εβραίους,Ρώσους και καμιά παλιότερα Πολωνούς. Σχετικά με τους τελευταίους σταμάτησε κάπως επειδή τα αφεντικά και χρηματοδότες από Ε.Ε. μεριά  ευγενικά του είπανε ότι Πωλονοί είναι φιλαράκια.. :-D .Τρίτος ο Κλιτσκό,πρώην μεγάλος αθλητής που εκπροσωπούσε Ουκρανό ολιγάρχη και νυν Πρόεδρο Ποροσένκο....αυτά.  

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κινήσεις Πούτιν είναι προς ρώσικο συμφέρων.Γιατί να είναι προς ελληνικό?βλάκας είναι?

Όχι,δεν υπάρχουν.Η άλλη πλευρά είναι αριστερών πεποιθήσεων.Η Άλλη πλευρά είναι ο πρώην Νόμιμος εκλεγμένος πρόεδρος της Ουκρανίας ονομάτι Γιανουκόβιτς και σου το λέω 100% σίγουρος ότι δεν ήταν καν δεξιός.Δύσκολα τον λες φασίστα.Πολλά του λες,αλλά όχι φασίστα.Δες όμως αντιπολίτευση που τον ρίξανε. Γιατσενιούκ,γνωστός εθνικιστής,έχουμε φωτογραφίες με ναζιστικό χαιρετισμό.Δεύτερος Τιαγκνιμπόκ που στην δεκαετία των 90,στις αρχές ήταν ένας εκ των διμιουργων εθνικιστικού κινήματος,σήμερα έχει ακροδεξιό κόμμα,δηλώνει το μίσος προς Εβραίους,Ρώσους και καμιά παλιότερα Πολωνούς. Σχετικά με τους τελευταίους σταμάτησε κάπως επειδή τα αφεντικά και χρηματοδότες από Ε.Ε. μεριά  ευγενικά του είπανε ότι Πωλονοί είναι φιλαράκια.. :-D .Τρίτος ο Κλιτσκό,πρώην μεγάλος αθλητής που εκπροσωπούσε Ουκρανό ολιγάρχη και νυν Πρόεδρο Ποροσένκο....αυτά.

Δεκτόν αλλά δεν απαντάς, ούτε εσύ.

Αν και ζητάω συγκεκριμένη απάντηση, από συγκεκριμένα άτομα.

Δημοσ.

Σου λενε οι Ναζιδες ειναι απο την δικια σου πλευρα και εσυ εξακολουθεις να επιμενεις.

Δημοσ.

Τη μλκια δε τη ξεκίνησαν οι ΗΠΑ,αυτες μπήκαν μετα.

Αδιάβαστος.

Μλκια ξεκίνησε με Μαίνταν. Πλατεία Μαίνταν στο Κίεβο,αλλαγή φιλορώσικης μεν,αλλά εκλεγμένης δε κυβέρνησης σε μια φιλοαμερικάνικη μεν,αλλά όχι εκλεγμένη δε.Βρίσκεις διαφορά?

ΗΠΑ μπήκαν να κάνουν αλλαγές σε μια χώρα που ήταν στα σύνορα της Ρωσίας,και υπό σφαίρα επιρροής του Κρεμλίνου. Τι ήθελες δηλαδή?να πούνε οι Ρώσοι "οκ,όλα καλά,στείλτε ΝΑΤΟ στα συνορά μας"? Μην είσαι αφελής.

• Like 1
Δημοσ.

Αδιάβαστος.

Μλκια ξεκίνησε με Μαίνταν. Πλατεία Μαίνταν στο Κίεβο,αλλαγή φιλορώσικης μεν,αλλά εκλεγμένης δε κυβέρνησης σε μια φιλοαμερικάνικη μεν,αλλά όχι εκλεγμένη δε.Βρίσκεις διαφορά?

ΗΠΑ μπήκαν να κάνουν αλλαγές σε μια χώρα που ήταν στα σύνορα της Ρωσίας,και υπό σφαίρα επιρροής του Κρεμλίνου. Τι ήθελες δηλαδή?να πούνε οι Ρώσοι "οκ,όλα καλά,στείλτε ΝΑΤΟ στα συνορά μας"? Μην είσαι αφελής.

Ετσι και αλλιως η Ουκρανια δεν ειναι ο στοχος αλλα το μεσο για τους Αμερικανους.

Δημοσ.

Παραμύθι είναι ότι ανετράπη εκλεγμένη κυβέρνηση; Ρίλυ;

)))νοτ ρίλι.

Κυβέρνηση Γιανουκόβιτς αναγνώρισαν απολύτως όλες χώρες της Ε.Ε. Και Αμερική...μιλώ για τελευταίες νόμιμες εκλογές που μάλιστα αναγνωρίστηκαν από όλες τις χώρες ως νόμιμες...

Μην εισαι απολυτα σιγουρος για αυτο.

Αν το κάνει θα έχουμε θύματα,όχι απλώς δυσαρεστημένους αγρότες...Θέμα λογικής είναι.Γενικώς είναι μια ανούσια συζήτηση τύπου "εγώ τον έχω ποιό μεγάλο".Δεν ξέρω ποιος από τους δυο (Ε.Ε.-Ρωσία) τον έχει ποιο μεγάλο,ξέρω όμως ότι εμείς σαν Χώρα δεν θα βγούμε κερδισμένοι από μέτρηση των μεγεθών)

κάνε την ερώτηση :-D  

Δημοσ.

Αν το κάνει θα έχουμε θύματα,όχι απλώς δυσαρεστημένους αγρότες...Θέμα λογικής είναι.Γενικώς είναι μια ανούσια συζήτηση τύπου "εγώ τον έχω ποιό μεγάλο".Δεν ξέρω ποιος από τους δυο (Ε.Ε.-Ρωσία) τον έχει ποιο μεγάλο,ξέρω όμως ότι εμείς σαν Χώρα δεν θα βγούμε κερδισμένοι από μέτρηση των μεγεθών)

Δεν τους ενδιαφερουν τα θυματα παρα μονο το αποτελεσμα.
Η μια πλευρα το εδειξε καθαρα απο την αρχη,η αλλη στην πορεια.
Αν η κατασταση δεν διευθετηθει με καποιον απροσμενο τροπο γρηγορα,πιθανον να υπαρξει εμπαργκο στο Ρωσικο φυσικο αεριο, ως κλιμακωση των κυρωσεων παρα τα οποια αρνητικα αποτελεσματα για την Ευρωπη.
Ετσι και αλλιως η Αμερικη θελει την απεξαρτηση της Ευρωπης απο την Ρωσια στον τομεα της ενεργειας και αυτο μπορει να γινει μονο με ακραιο τροπο για την ωρα.
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι,δεν υπάρχουν.Η άλλη πλευρά είναι αριστερών πεποιθήσεων.Η Άλλη πλευρά είναι ο πρώην Νόμιμος εκλεγμένος πρόεδρος της Ουκρανίας ονομάτι Γιανουκόβιτς και σου το λέω 100% σίγουρος ότι δεν ήταν καν δεξιός.Δύσκολα τον λες φασίστα.Πολλά του λες,αλλά όχι φασίστα.Δες όμως αντιπολίτευση που τον ρίξανε. Γιατσενιούκ,γνωστός εθνικιστής,έχουμε φωτογραφίες με ναζιστικό χαιρετισμό.Δεύτερος Τιαγκνιμπόκ που στην δεκαετία των 90,στις αρχές ήταν ένας εκ των διμιουργων εθνικιστικού κινήματος,σήμερα έχει ακροδεξιό κόμμα,δηλώνει το μίσος προς Εβραίους,Ρώσους και καμιά παλιότερα Πολωνούς. Σχετικά με τους τελευταίους σταμάτησε κάπως επειδή τα αφεντικά και χρηματοδότες από Ε.Ε. μεριά ευγενικά του είπανε ότι Πωλονοί είναι φιλαράκια.. :-D .Τρίτος ο Κλιτσκό,πρώην μεγάλος αθλητής που εκπροσωπούσε Ουκρανό ολιγάρχη και νυν Πρόεδρο Ποροσένκο....αυτά.

Τι να σου πω.... Οι παρακάτω πρόχειρες από το κινητό, αν ψαχτείς λίγο, θα βρεις ανησυχητικά πάρα πολλές.

Αδιάβαστος.

Μονο που ξέχασες τις εκλογές του Μαη, επίσης ξέχασες ποιος ανακατεύτηκε πρώτος.

Οι φώτο που είδες, είναι από Ρώσους αιχμαλωτους και του ρωσικού εθνικιστικου κόμματος, ξερεις και αυτών των μηχανόβιων, με τους οποίους βόλταρε ο Πούτιν.

post-230986-0-65325600-1407785911_thumb.jpeg

post-230986-0-74886800-1407785958_thumb.jpg

post-230986-0-09505000-1407785993_thumb.jpg

post-230986-0-27112900-1407786010_thumb.jpg

post-230986-0-62741600-1407786019_thumb.jpeg

Δημοσ.

Δεν τους ενδιαφερουν τα θυματα παρα μονο το αποτελεσμα.
Η μια πλευρα το εδειξε καθαρα απο την αρχη,η αλλη στην πορεια.
Αν η κατασταση δεν διευθετηθει με καποιον απροσμενο τροπο γρηγορα,πιθανον να υπαρξει εμπαργκο στο Ρωσικο φυσικο αεριο, ως κλιμακωση των κυρωσεων παρα τα οποια αρνητικα αποτελεσματα για την Ευρωπη.
Ετσι και αλλιως η Αμερικη θελει την απεξαρτηση της Ευρωπης απο την Ρωσια στον τομεα της ενεργειας και αυτο μπορει να γινει μονο με ακραιο τροπο για την ωρα.

Το μόνο που μένει είναι να βρούν άλλους προμηθευτές αερίου και να χτύπους σε χρόνο dt εργοστάσια,αγωγούς και μερικά ακόμα δυσεκατομύρια ευρώ.Μπορεί να γίνει,αλλα εμείς δεν θα το ζήσουμε αυτό.Εξάλλου το αέριο και η προμήθεια του στην Ε.Ε είναι ρώσικο όπλο,όχι ευρωπαικό. Υπήρχε κρίση με το αέριο το 2005 αν θυμάμαι καλά,με την Ουκρανία,εκείνες τις ημέρες η Ευρώπη έκλασε μέντες,παρακάλεσε για να βρεθεί η λύση.

Τι να σου πω.... Οι παρακάτω πρόχειρες από το κινητό, αν ψαχτείς λίγο, θα βρεις ανησυχητικά πάρα πολλές.

Μονο που ξέχασες τις εκλογές του Μαη, επίσης ξέχασες ποιος ανακατεύτηκε πρώτος.

Οι φώτο που είδες, είναι από Ρώσους αιχμαλωτους και του ρωσικού εθνικιστικου κόμματος, ξερεις και αυτών των μηχανόβιων, με τους οποίους βόλταρε ο Πούτιν.

Εκλογές του Μάη ήταν αποτέλεσμα παράνομης κατάρριψης του Γιανουκόβιτς. Από κει ξεκίνησαν όλα.

Η πρώτη φώτο είναι ενός υπαρχηγού του ρώσικου ακροδεξιού φασιστικού κόμματος που απο το 2009 ή 8 θεωρείται εξετρεμιστική οργάνωση στην ίδια την Ρωσία.Φασιστικά ρεύματα στη Ρωσία υπάρχουν,δεν είπα το αντίθετο.Αλλά μιλάμε για οργανώσεις που υπάρχουν παντού και μπλεχτήκανε σε αυτών τον πόλεμο επειδή πιστεύουν τρελά στο άγιο ρώσικο αίμα,φασίστες είναι βρε,τι άλλο να πιστεύουν.

Εγω σου έλεγα για πολιτικά πρόσωπα πρώτης γραμμής και εσύ απαντάς με κάτι αλητάκια.

Σχετικά με τους μηχανόβιους έχουν κάποια δεξιά στοιχεία,δεν αντιλέγω,αλλά ότι είναι δέξιο δεν είναι ταυτόχρονα φασιστικό.Δεν θα βρείς σ αυτήν την οργάνωση κανέναν με φασιστικό τατουάζ.Η Ρωσία είναι μια χώρα πολυεθνική,οτιδήποτε φασιστικό ο Πούτιν,ακόμα και να μην το ήθελε,πρεπει να τυμορεί αναγκαστικά.Έχει να κρατήσει σε μια χώρα με Τσετσένους,μπασκίριους,τατάρους κλπ (που θεωρούνται ρώσοι πολίτες) και τους ρώσους μαζί.Όπλο του για να το κάνει αυτό είναι η καταπολέμηση φασισμού στη χώρα

Δεν στα λέω επειδή διαβάζω από κάπου,αλλά επειδή όλα αυτά τα βλέπω και τα κρίνω από κοντά.Χίλια δυο αρνητικά έχει η Ρωσία,αν θες στα λέω,αλλά σ αυτό είσαι εκτός.

πάντως η φωτογραφίες σου δεν λένε τίποτα.μερικές φωτογραφίες ρώσων ναζί. ε και?Νόμιζες ότι δεν υπήρχαν?Που κολλάνε βρε?Δείξε τουλάχιστων κάποιον από πρώην Ουκρανική κυβέρνηση η νυν Ρώσικη να χαιρετά ναζιστικά,οκ θα το καταλάβαινα και θα το βούλωνα.Αλλά κάτι νεαροί με σβάστικες και μια γκόμενα με όπλο...Μας έχεις πρήξει ζητώντας συνέχεια αποδείξεις,αλλά ο ίδιος μου στέλνεις φωτογραφίες τοπικής ρώσικης αλητείας.Υπάρχει βρε,στο λέω και μόνος μου,τους έχω συναντήσει, το νόημα ποιό είναι?  

Δημοσ.

Oι καλοι μας φιλοι Αμερικανοι θελεουν να φερουν την ανεξαρτησια, την ελευθερια και τον καλο χριστουλη σε αυτους τους αθεούς πρωην κομμουνιστες και νυν εκατομμυριουχους που τρωνε στην Σαντορινη αστακους και ντομ περινιον και πληρωνουν 2χιλιαρα.

Φυσικα και νοιαστηκαν για τους Ουκρανους και τα δικαιωματα τους, ασχετα μεχρι πριν το 1990 ειχαν σχεδιο να τους εξολοθρευσουν και αυτους αλλα αποδειχτηκαν καλα παιδια.

Ετσι και μενα στο χωριο μου (Ρωσια) ο γειτονας (Ουκρανος) πηγε και μου κλεψε 5 τετραγωνικα απο το περιφραγμένο μου χωραφι.

-Του λεω τι κανεις εκει; 

-Ειναι δικο μου λεει.

-Τι ειναι; παίρνω μια βαριοπουλα και του ξυλωνω τους στύλους.

Καλως αρχιζουν οι κυρώσεις του λεω, τα λαστιχα για να ποτιζεις δεν θα περνανε απο το χωραφι μου απο αυριο.

Μαζι με αυτες τις κυρωσεις πηραν ξωφαλτσα και αλλα 2 αδερφια (Ελλαδα εμπάργκο κτλπ) και τα λαστιχα τους, που ενω μπορουσαν να μιλησουν οταν έλειπα και μου εκλεβε την περιφραξη δεν μιλησαν και μαλιστα απολαμβαναν το σόου οταν τσακονώμουν.

Τωρα ολοι ειναι δυστυχισμένοι! Πρεπει να ερθει ενας καλος ανθρωπος να μας τα λύσει (Αμερικη) 

• Like 2
Δημοσ.

Το μόνο που μένει είναι να βρούν άλλους προμηθευτές αερίου και να χτύπους σε χρόνο dt εργοστάσια,αγωγούς και μερικά ακόμα δυσεκατομύρια ευρώ.Μπορεί να γίνει,αλλα εμείς δεν θα το ζήσουμε αυτό.Εξάλλου το αέριο και η προμήθεια του στην Ε.Ε είναι ρώσικο όπλο,όχι ευρωπαικό. Υπήρχε κρίση με το αέριο το 2005 αν θυμάμαι καλά,με την Ουκρανία,εκείνες τις ημέρες η Ευρώπη έκλασε μέντες,παρακάλεσε για να βρεθεί η λύση.

Εκλογές του Μάη ήταν αποτέλεσμα παράνομης κατάρριψης του Γιανουκόβιτς. Από κει ξεκίνησαν όλα.

Η πρώτη φώτο είναι ενός υπαρχηγού του ρώσικου ακροδεξιού φασιστικού κόμματος που απο το 2009 ή 8 θεωρείται εξετρεμιστική οργάνωση στην ίδια την Ρωσία.Φασιστικά ρεύματα στη Ρωσία υπάρχουν,δεν είπα το αντίθετο.Αλλά μιλάμε για οργανώσεις που υπάρχουν παντού και μπλεχτήκανε σε αυτών τον πόλεμο επειδή πιστεύουν τρελά στο άγιο ρώσικο αίμα,φασίστες είναι βρε,τι άλλο να πιστεύουν.

Εγω σου έλεγα για πολιτικά πρόσωπα πρώτης γραμμής και εσύ απαντάς με κάτι αλητάκια.

Σχετικά με τους μηχανόβιους έχουν κάποια δεξιά στοιχεία,δεν αντιλέγω,αλλά ότι είναι δέξιο δεν είναι ταυτόχρονα φασιστικό.Δεν θα βρείς σ αυτήν την οργάνωση κανέναν με φασιστικό τατουάζ.Η Ρωσία είναι μια χώρα πολυεθνική,οτιδήποτε φασιστικό ο Πούτιν,ακόμα και να μην το ήθελε,πρεπει να τυμορεί αναγκαστικά.Έχει να κρατήσει σε μια χώρα με Τσετσένους,μπασκίριους,τατάρους κλπ (που θεωρούνται ρώσοι πολίτες) και τους ρώσους μαζί.Όπλο του για να το κάνει αυτό είναι η καταπολέμηση φασισμού στη χώρα

Δεν στα λέω επειδή διαβάζω από κάπου,αλλά επειδή όλα αυτά τα βλέπω και τα κρίνω από κοντά.Χίλια δυο αρνητικά έχει η Ρωσία,αν θες στα λέω,αλλά σ αυτό είσαι εκτός.

Οι εκλογές, είναι εκλογές, όλα τα άλλα που λένε διάφοροι οψιμοι δημοκράτες, είναι εκ του περισσου ή μήπως θα έπρεπε οι Ουκρανοί να χορεύουν στο ρυθμό που επιβάλλει η Ρωσία; λοιπόν δε χόρεψαν, έκαναν ανοικτές εκλογές, τις οποίες οι πράκτορες του Πούτιν, στις περιοχές που προσπάθησαν να αποσχισουν, τις εμπόδισαν. Και τώρα που χάνουν φωνάζουν. Αυτό κι αν είναι φασισμός..

Καλά, η Ρωσία έχει φασιστακια, η Ουκρανία φασισταρες.. Καταλαβαίνεις ότι απλά προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολογητα; οπότε άσε κατά μέρος τα, βρε.

χώρα σου είναι η Ρωσία; Βλέπω μεταφραστή σε χρήση στα γραπτά σου .

Τουλάχιστον καταλήξαμε και φασίστες πολεμούν εκατέρωθεν.

Πολύ ενδιαφέρουσα μέρα η σημερινή, μιλήσαμε για τον ταπ που δεν έγινε καλός χειρισμός αλλά στο τέλος αποδείχτηκε ότι ήταν κοινοτική οδηγία. Για τις ανύπαρκτες και επικίνδυνες(μπουργκας) επενδύσεις.

Για τους Ρώσους φασίστες που πολεμούν και τους φασίστες ουκρανους, προκειμένου να αποσχισουν κομμάτι της Ουκρανίας, όπως έγινε με τη Κριμαια και στο τέλος, για μια ακόμα φορά, είδαμε διάφορους ανθρωπιστες, πατριώτες και δημοκράτες, με επιλεκτικη τύφλωση..

Καληνύχτα σας.

Και κάτι για πριν κοιμηθείτε, από τα παλιά.

Η αγέλη των λευκών λύκων-Εξάντας: http://www.youtube.com/playlist?list=PL289434A8B4575D48

Δημοσ.

Οι εκλογές, είναι εκλογές, όλα τα άλλα που λένε διάφοροι οψιμοι δημοκράτες, είναι εκ του περισσου ή μήπως θα έπρεπε οι Ουκρανοί να χορεύουν στο ρυθμό που επιβάλλει η Ρωσία; λοιπόν δε χόρεψαν, έκαναν ανοικτές εκλογές, τις οποίες οι πράκτορες του Πούτιν, στις περιοχές που προσπάθησαν να αποσχισουν, τις εμπόδισαν. Και τώρα που χάνουν φωνάζουν. Αυτό κι αν είναι φασισμός..

Καλά, η Ρωσία έχει φασιστακια, η Ουκρανία φασισταρες.. Καταλαβαίνεις ότι απλά προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολογητα; οπότε άσε κατά μέρος τα, βρε.

Πολύ ενδιαφέρουσα μέρα η σημερινή, μιλήσαμε για τον ταπ που δεν έγινε καλός χειρισμός αλλά στο τέλος αποδείχτηκε ότι ήταν κοινοτική οδηγία. Για τις ανύπαρκτες και επικίνδυνες(μπουργκας) επενδύσεις.

Για τους Ρώσους φασίστες που πολεμούν και τους φασίστες ουκρανους, προκειμένου να αποσχισουν κομμάτι της Ουκρανίας, όπως έγινε με τη Κριμαια και στο τέλος, για μια ακόμα φορά, είδαμε διάφορους ανθρωπιστες, πατριώτες και δημοκράτες, με επιλεκτικη τύφλωση..

Καληνύχτα σας.

Και κάτι για πριν κοιμηθείτε, από τα παλιά.

Η αγέλη των λευκών λύκων-Εξάντας: http://www.youtube.com/playlist?list=PL289434A8B4575D48

Η χώρα μου είναι μία,αδερφέ,μην το ανοίγεις το θέμα.

Οι εκλογές που προκύπτουν από την από την κατάληψη (παράνομη,με χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ,δεν είναι μυστικό,έλα.) της εξουσίας δεν μπορούν να είναι 100% κομπλέ εκλογές.Οι εκλογές σε μια χώρα που έχει εμφύλιο,για πες μου,τούτες οι εκλογές είναι 100% οκ? Δηλαδή μέτρησαν όλες της περιφέρειες της Ουκρανίας? Ακόμα και Ντονέτσκ,Σλαβιανσκ,Χάρκοβ και Λουγκάνσκ? θα σου απαντήσω εγώ.Οχι. Γιατί? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜ..ΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚΕΙ!!!! Κομπλέ εκλογές? με το χέρι στη καρδία,πες μου.

Για τους Ρώσους φασίστες που πολεμούν και τους φασίστες ουκρανους, προκειμένου να αποσχισουν κομμάτι της Ουκρανίας, όπως έγινε με τη Κριμαια 

Για την Κριμαία έχω την άποψη μου,πρέπει να ανοίξουμε άλλο τόπικ,Θεωρώ ότι κακώς τη πήρανε οι Ρώσοι.Ακόμα και αν θυμηθούμε ότι ιστορικά ήταν ρώσικα εδάφη και μόνο το 1957 δώθηκε από Χρουσέβ στους Ουκρανούς σαν δώρο,ακόμα και έτσι θεωρώ ότι κακώς την πήρε η Ρωσία,και θα σου εξηγήσω γιατί.Επειδή πιστεύω στις συμφωνίες και νομιμότητα.Το 1992 ο ίδιος ο Έλτσιν υπέγραψε ότι η Κριμαία πάει στους Ουκρανούς,οπότε τέρμα ιστορία.Πάντα συμφωνα με κάθε νομιμότητα.

Νομιμότητα που στην περίπτωση της προηγούμενης Ουκρανικής Κυβέρνησης και της πτώσης της δεν υπήρχε ούτε στο ελάχιστο.Η λες να υπήρχε? :-)  :-)

Και κάτι ακόμα στον φίλο.ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΩΣ,ΧΕΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ,ΟΥΚΡΑΝΟΎΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ. Απλά να λέμε τα πράγματα με τ ονομά τους.

; Βλέπω μεταφραστή σε χρήση στα γραπτά σου .

Θα έπρεπε να βλέπεις αυτόματο ορθογράφο μικρέ...Δες καλύτερα.

Η Ρωσία έχει φασίστες είπα,ή φασιστάκια,όπως σε βολεύει,το ίδιο είναι.

Η Ουκρανία έχει και αυτή,δεν αντιλέγω

Η Διαφορά τους? Ιδεολογικά καμία,και οι δυο είναι ένα μάτσο αλητάκια,βλάκες.

Πρακτικά-οι δεύτερη τούτη τη στιγμή συμμετέχουν στην εξουσία της χώρας.Αποτέλεσμα-εμφύλιος.Από που τέτοια δύναμη για ολόκληρη την επανάσταση? επειδή είχαν την τύχη να έχουν τους αμερικανούς με το μέρος τους,χρήμα,ΜΜΕ κλπ.Γιατί να τους βοηθήσουν οι αμερικανοί?επειδή με τον φιλορώσο Γιανουκόβιτς προκοπή δεν έβλεπαν.

Ελπίζω να τα έγραψα πολύ απλά.Προσπάθησα,μάρτυρας μου ο ίδιος ο θεός. 

Δημοσ.

Και Κοινοτικη Οδηγια να υπαρχει για εναν αγωγο μεταφορας φυσικου αεριου,οταν μια χωρα που θα διελθει ο αγωγος απο το εδαφος της δεν θελει να γινει ο αγωγος, δεν θα γινει.
Αν δεν το καταλαβαινεις αυτο δεν εχει νοημα καμμια αναφορα σε αυτο το θεμα.
Μια χωρα σε οποιο μορφωμα, καρκινωμα στην ουσια και να ανηκει,εξακολουθει να διεκδικει τα δικαιωματα της και αν τα παντα ειναι στημενα εις βαρος της ειναι υποχρεωμενη να τους τιναξει τα σχεδια στον αερα με καθε τροπο.
Οταν βγηκαν κορυφαια κυβερνητικα ονοματα της χωρας μας και ειπαν οτι τα πηγαμε χαλια στις διαπραγματευσεις για τον αγωγο, σου λενε καθαρα οτι η χωρα μας μπορουσε να παρει καποια ανταλλαγματα, αλλα για λογους αποτυχημενης απο την πλευρα μας διαπραγματευσης αρκεστηκαμε στο οτι θα ανοιχτουν θεσεις εργασιας στην χωρα μας για τον αγωγο.
Αν η Ελληνικη πλευρα δεν συμφωνουσε στην διελευση του αγωγου απο την χωρα μας δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα για αυτο ουτε οι Ευρωπαιοι,ουτε οι Αμερικανοι ,ουτε κανενας αλλος.Θα εκτοξευαν μονο απειλες για αποσταθεροποιηση του πολιτικου μας συστηματος και αλλες τριχες κατσαρες,ο αγωγος ομως δεν υπηρχε περιπτωση να γινει εκτος αν η χωρα μας επαιρνε τα ανταλλαγματα που διεκδικουσε απο την αρχη.
Δημοσ.

Αν η Ελληνικη πλευρα δεν συμφωνουσε στην διελευση του αγωγου απο την χωρα μας δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα για αυτο ουτε οι Ευρωπαιοι,ουτε οι Αμερικανοι ,ουτε κανενας αλλος.Θα εκτοξευαν μονο απειλες για αποσταθεροποιηση του πολιτικου μας συστηματος και αλλες τριχες κατσαρες,ο αγωγος ομως δεν υπηρχε περιπτωση να γινει εκτος αν η χωρα μας επαιρνε τα ανταλλαγματα που διεκδικουσε απο την αρχη.

Κοίτα,δεν θα μας βομβάρδιζαν,σίγουρα.Αλλά.

Όταν κάποιος μικρός στην νεότερη ιστορία έχει τα κότσια να πει "οχι" σε μεγάλους καταστρέφεται με άλλους τρόπους,Εγώ παλιότερα δεν σκεφτόμουν για το μέγεθος της δύναμης της Αμερικής (όταν λένε Ε.Ε. εννοούμε μάλλον ΗΠΑ,δεν είναι μυστικό ότι συνδέονται αυτά),.Αλλά τώρα κάπως άλλαξα την άποψη μου σχετικά μ'αυτούς.Σήμερα είναι πραγματικά ικανοί να τα γαμήσουν όλα ακόμα και σε ένα κεντροευρωπαίκο κράτος 50 εκ κατοίκων στα σύνορα της Ρωσίας.Αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος δεν είναι καθόλου τρίχες κατσαρές,είναι το ισχυρότερο σήμερα αμερικάνικο όπλο για επιβολή της αμερικάνικης βούλησης και είναι αρκετά αποτελεσματικό,πρέπει να το παραδεχτούμε.  

Δημοσ.

Κοίτα,δεν θα μας βομβάρδιζαν,σίγουρα.Αλλά.

Όταν κάποιος μικρός στην νεότερη ιστορία έχει τα κότσια να πει "οχι" σε μεγάλους καταστρέφεται με άλλους τρόπους,Εγώ παλιότερα δεν σκεφτόμουν για το μέγεθος της δύναμης της Αμερικής (όταν λένε Ε.Ε. εννοούμε μάλλον ΗΠΑ,δεν είναι μυστικό ότι συνδέονται αυτά),.Αλλά τώρα κάπως άλλαξα την άποψη μου σχετικά μ'αυτούς.Σήμερα είναι πραγματικά ικανοί να τα γαμήσουν όλα ακόμα και σε ένα κεντροευρωπαίκο κράτος 50 εκ κατοίκων στα σύνορα της Ρωσίας.Αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος δεν είναι καθόλου τρίχες κατσαρές,είναι το ισχυρότερο σήμερα αμερικάνικο όπλο για επιβολή της αμερικάνικης βούλησης και είναι αρκετά αποτελεσματικό,πρέπει να το παραδεχτούμε.  

Το ειδαμε με τον Τασσο Παπαδοπουλα και με το σχεδιο Αναν.
Μονο κομητης δεν υπηρχε στις απειλες τοτε για να υπογραψει.
Δεν ηταν κοτα και δεν τους περασε τοτε.
Οι απειλες εχουν περαση μονο στις κοτουλες.
Οι κοτουλες εχουν θεση στο κοτετσι και οχι στα κυβερνεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...