Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Θέλω να κατασκευάσω μόνος μου μια απλή ιστοσελίδα χωρίς πολλά έξοδα. Θα αγοράσω ένα domain name και φιλοξενία hosting. Όσον αφορά την κατασκευή ιστοσελίδας, όσο το έψαξα είδα πως υπάρχουν κάποια σάιτ από τα οποία μπορείς να φτιάξεις γρήγορα και εύκολα όπως webnote, wix, wordpress κτλ. Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Με αυτά τα προγράμματα είναι πραγματικά δωρεάν ο σχεδιασμός; ή μετά από λίγο σου λένε πλήρωσε; Ποιό έχει δυνατότητες, να είναι αξιόπιστο κτλ; Δε με ενδιαφέρει το blog. Συγκεκριμένο όνομα θέλω να κατοχυρώσω. Μια απλή ιστοσελίδα ενημερωτική θέλω να φτιάξω, χωρίς ηλεκτρονικές πληρωμές ή κάτι άλλο περίπλοκο.

Επίσης, τί προτείνετε για κατοχύρωση και hosting; papaki.gr ας πούμε;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ειναι free εκτος αν αργουερα θες να βαλεις κανα plugin περιεργο που θα θελει πληρωμη ... ειναι ασφαλή και πολυ αξιοπιστα...

δες κ το joomla πουχει τεραστια κοινοτητα κ αν κολλησεις σιγουρα θα βρεις λυση

το papaki.gr ειναι πολυ καλο!! δες και hostpus.gr

Δημοσ.

Με πρόλαβες! Θα άνοιγα θέμα γιαυτό. Αν δε ξέρεις από προγραμματισμό με αρκετό ψάξιμο έχω βρει αυτά που φτιάχνεις εύκολα ιστοσελίδα και αν θες κάτι παραπάνω πληρώνεις. Weebly, wix και ucoz. Με το weebly μπορείς να φτιάξεις εύκολα ιστοσελίδα με drag and drop και να είναι δωρεάν. Αν θέλεις να βάλεις δικό σου domain ή άλλες επιλογές κοστίζει το λιγότερο 3 και κάτι το μήνα. Έχει unlimited storage kai bandwidth. Το wix δε θα το πρότινα ιδιαίτερα γιατί ενώ έχει υπέροχα templates, κοστίζει το μήνα 12 περίπου στη καλύτερη αν θες δικό σου domain, παραπάνω storage και λοιπά. Το ucoz είναι το μοναδικό που μπορείς να φτιάξεις free ιστοσελίδα και να βάλεις το δικό σου domain δωρεάν! Έχει unlimited bandwidth και 400 storage που αυξάνεται με την επισκεψιμότητα. Αν θες και άλλες επιλογές έχει διάφορα πακέτα. Τελευταίο αφήνω το godaddy. Εκτός από το να αγοράσεις domain από εκεί, μπορείς να φτιάξεις και ιστοσελίδα. Δεν είναι δωρεαν. Μπορείς να τσεκάρεις τα πακέτα. Φτιάχνεις ωραία ιστοσελίδα, με 1 Gb storage και 150 Gb bandwidth. Δε ξέρω αν πρέπει να το προτίνω γιατί το godaddy μπορεί στα domains ναι είναι καλό αλλά για τις άλλες υπηρεσίες του, υπάρχουν παράπονα. Όποιος έχει δοκιμάσει κάποιο από αυτά να πει τη γνώμη του ή αν μπορεί να προτίνει κάποιο άλλο.

Δημοσ.

Αυτό που δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει με τις λύσεις τύπου wix.com είναι το SEO της ιστοσελίδας. Αν παρατηρήσεις στέλνονται κάτι παράξενοι παράμετροι στο url στις σελίδες που έχουν φτιαχτεί με το wix και αυτό δεν νομίζω ότι αλλάζει λόγω ότι λειτουργεί με Ajax. Θα έχεις πρόβλημα αργότερα αν θελήσεις να το συνδυάσεις με ένα offsite SEO γιατί θα πρέπει να βρεις κάποιον να σπαζοκεφαλιάσει πάνω στην Ajax Crawling technology της Google.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι δωρεάν ή δεν είναι τελικά ρε παιδιά; Για το webnode ξέρετε τίποτα; Κάποια εργαλεία που δίνουν δωρεάν σχεδίαση ιστοσελίδας μαζί με την κατοχύρωση και το hosting μήπως είναι καλύτερες λύσεις;

Με το wordpress μπορώ να φτιάξω δωρεάν σελίδα με συγκεκριμένο domain; χωρίς την κατάληξη wordpress

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.

Σου έγραψα από πάνω. Μπορείς να φτιάξεις δωρεάν ιστοσελίδα εύκολα με drag and drop και με το weebly και με το wix απλά θα έχουν τη κατάληξη πχ weebly.com και banner. Αν θες να συνδέσεις το δικό σου domain πληρώνεις ενα ποσό το μήνα. Μόνο με το ucoz βάζεις δωρεάν το δικό σου domain αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο να φτιάξεις την ιστοσελίδα. Δες και την επιλογή godaddy αν αγοράσεις από εκεί domain αν σαρέσει να φτιάξεις ιστοσελίδα εύκολα από αυτούς απλά δεν είναι δωρεάν. Και το webnode είναι το ίδιο με το weebly ή το wix. Δες τα πακέτα του αν σε ενδιαφέρει. Να κοιτάξεις ποιο συμφέρει καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...