Doc_Chaos_81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ επόμενη τιμή σκρούτζ 338 https://www.skroutz.gr/s/4010747/Apple-iPad-mini-Retina-Display-Wifi-16GB.html?from=account_notifications Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2014 από matrixxx αφαιρεση συνδεσμου 1
ClockOrange Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το προιον δεν υπαρχει πλεον..ειναι καποιος που προλαβε να το παραγγειλει?
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εγώ έστειλα μια παραγγελία και μπορεί να είναι η τυχερή μου ημέρα :cry: :-) :-) πάντως το ειδοποιητήριο μου το έστειλε 3.02 το πρωί το σκρουτζ... μετά από τόσο καιρό και τόσες "σαλάτες" (ακα τυπογραφικά λάθη) δεν εχουν καταφέρει να φτιάξουν μια μηχανή να ενημερώνει τα μαγαζιά για τις μεγάλες διαφορές τιμής και να ζητά επιβεβαίωση? ή απλά τα μαγαζιά το αγνοούν για "διάφορους" λόγους και "ίδια" οφέλη??? 'Apple iPad mini Retina Display Wifi (16GB)' πτώση τιμής 29% Tablets Apple iPad mini Retina Display Wifi (16GB) Μείωση 29% από 341,30 € στα 242,00 €
manosfp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το χτύπησα κι εγώ, ως συνήθως δεν ελπίζω σε παραλαβή. Ελπίζω να εκπλαγούμε ευχάριστα. Thanks ts.
manosfp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Your order Total: € 250,00 Your order status is: Cancelled Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ.ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΙΤΟΜΑΝΙΑ Ξεκινάω καταχώρηση σε skroutz και καταγγελία σε συνήγορο καταναλωτή και Μπαμπινιώτη. 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μπαμπινιωτη δε θα πει τιποτα. 5
manosfp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Skroutz-check Χεστοεπιστολή στο μαγαζάκι-check Καταγγελία-έτοιμη,αναμονή μέχρι αύριο να δω τι θα μου πουν στο τηλέφωνο. Αυτοί έκαναν τις ενέργειες τους, χρέος μας είναι να κάνουμε κι εμείς τις δικές μας...
mathsrule Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Απλά να σας το θυμίσω: http://www.insomnia.gr/topic/536024-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84/ Παρήγγειλα ένα προϊόν από ηλεκτρονικό κατάστημα στην ορισμένη τιμή που αναγραφόταν στο σχετικό πεδίο της προσφοράς. Ωστόσο η επιχείρηση με ενημέρωσε ότι τελικά η τιμή του προϊόντος είναι άλλη από αυτήν της προσφοράς. Είναι νόμιμο; Η συμπεριφορά αυτή είναι παράνομη. Αποτελεί μορφή παραπλάνησης του καταναλωτή, καθώς ο καταναλωτής ενδεχομένως να μην επέλεγε το συγκεκριμένο προϊόν, αν γνώριζε την πραγματική τιμή, ή να μην επέλεγε τη συγκεκριμένη ποσότητα προϊόντος. Εφαρμοστέες είναι οι διατάξεις των άρθρων 9γ επ. Ν. 2251/1994. Έχετε το δικαίωμα να επιμείνετε στην εκτέλεση της παραγγελίας με την αρχική τιμή, είτε να υπαναχωρήσετε και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων του που ενδεχομένως έχετε καταβάλει. Παράλληλα, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία για την παραπλάνηση στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 κι εμένα το ακύρωσαν εμείς φταίμε που ασχολούμαστε με εταιρείες τύπου SCROUTZ και με μαγαζάκια τύπου κινητομάν...
manosfp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το Σκρουτζ δε φταίει σε τίποτα.. Μην είσαι κι εσύ από καποιους που ρωτάω "από που το πηρες"; και απαντάνε "από το σκρουτζ"... 7
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ο καθένας έχει τις απόψεις του για το ποιος φταίει και ίσως ξέρει περισσότερα ....
basilis5 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Πριν κανετε καταγγελια ειδατε αν στους ορους που αποδεχτηκατε κατα την εγγραφη σας στο κινητομανια ελεγε τπτ για μονομερη ακυρωση της παραγγελιας σε περιπτωση λαθους τιμολογησης κλπ; Για να ειστε καλυμενοι
manosfp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Κι αν στους όρους έγραφε ότι όποιος απαιτήσει να παραλάβει αυτό που πλήρωσε, θα έχει να κάνει με τον Τσακ Νόρις πάει να πει ότι αυτό θα ισχύσει;
saflom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ο καθένας έχει τις απόψεις του για το ποιος φταίει και ίσως ξέρει περισσότερα .... Εγω λεω πως δεν ´ξερεί´ τιποτα. Αντι να λασπωνεις ολοκληρο site δειξε μας τα στοιχεια που ξερεις και ασε τα υποννουμενα. Ολοι γινατε ειδικοι πρακτορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα