Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για gaming χρειάζεσαι 1600MHz μνήμες, με παραπάνω MHz δε θα καταλάβεις διαφορά. Τα περισσότερα MHz θα βοηθήσουν στο video editing αλλά και εκεί μη φανταστείς καμια τεράστια βελτίωση

• Like 1
Δημοσ.

Gaming με τι θα κάνεις; Ποιά είναι η 27'';

γενικά θα ξεκινήσω με 8gb ram  και αργότερα θα του βάλω 16 και επίσης κάρτα γραφικών και σκληρούς αργότερα.. έχω έναν ssd που θα βάλω για αρχή αλλά θα τον αλλάξω στο μέλλον..

Άρα στην ουσία φτιάχνεις σύστημα των 900-1K που μπορεί να το ολοκληρώσεις το '15.Μάλιστα.

Δημοσ.

Πολλοί από εμάς φτιάχνουμε το pc σταδιακά. Και εγώ έτσι το έφτιαξα αλλά και πολύς κόσμος που έχει στοιχειώδη υπομονή (είναι κάτι που λείπει στις μέρες μας, είναι η αλήθεια). Και καλύτερα κομμάτια μπαίνουν, και οικονομικά δεν φαίνεται και τόσο στην τσέπη. 

Δημοσ.

Μια χαρά σχέση μπορεί να έχουν όλα ειδικά τέτοιες εποχές.Άλλο να λες θα φτιάξω σύστημα στα 650 και λιγότερα (χωρίς gaming δυνατότητα ενώ είναι για gaming..) να ξεκινάς να το κάνεις και να φτιάχνεις τελικά μισό ή 2/3 να το τραβάς και να φτάνει τελικά κοντά στο χιλιάρικο ολοκληρωμένο (και μετά από πόσο καιρό?) και πιθανόν να χρειαστείς τη "βοήθεια" τους,και με χίλια ζόρια να τα βγάλεις πέρα και άλλο να τα χεις.Έχω δει αρκετούς να τραβιούνται έτσι και μάλιστα κάποιοι δεν τα κατάφεραν και είδα τα parts τους στις αγγελίες.

Δημοσ.

ευχαριστώ μάγκες για όλες σας τις προτάσεις, θα σας ενημερώσω όταν αγοράσω 

αδερφέ την λογική άμα δώσω μετρητά τώρα 600 ευρώ και σε 2-3 μήνες ξανά μετρητά άλλα 400 ευρώ κάνω πλούσιες τις εταιρίες και τις τράπεζες ενώ αν δώσω τώρα τα 1000 πάλι μετρητά δεν τις κάνω, θέλω μ την εξηγήσεις αν γίνεται.. επειδή σπουδάζω οικονομικά κ πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο :P που ξέρεις μπορεί να έχεις και δίκιο να δημοσιεύσουμε και κανένα paper :P

Δημοσ.

Καλά μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Αλλά από οτι φαίνεται είχα δίκιο για το χιλιάρικο και το 15.^^

Δεν απάντησες για την οθόνη και τη κάρτα.

Δημοσ.

σοβαρά δεν καταλαβαίνω, είπα πως τα 600 ευρώ περίπου τα θέλω γ αυτά τα κομμάτια και αργότερα που θα έχω πάλι λεφτά θα πάρω και τα υπόλοιπα και μακάρι να έχω ένα σύστημα που να κάνει 2-3Κ

οθόνη έχω αυτή

LG 27MT46D Monitor TV 27"

κάρτα γραφικών θα πάρω μία καλή όταν βρω τα χρήματα και μέχρι τότε θα αρκεστώ στα γραφικά π δίνει το cpu

Δημοσ.

Σπουδαίο gaming θα κάνεις με 27αρα 1080p και intel ενσωματωμένα φιλαράκο.Αντί να δώσεις 2-3Κ στο τέλος καλύτερα να κάνεις καλύτερες επιλογές από την αρχή.

Δημοσ.

Σπουδαίο gaming θα κάνεις με 27αρα 1080p και intel ενσωματωμένα φιλαράκο.Αντί να δώσεις 2-3Κ στο τέλος καλύτερα να κάνεις καλύτερες επιλογές από την αρχή.

Προσπαθησα να διαβασω ολο το θεμα για να την πω στον millenium που σου κανει υποδειξεις πως θα διαχειριστεις τα χρηματα και τις αναβαθμισεις σου. Το προβλημα ειναι οτι δεν βγαζω ακρη με το σχεδιο που χεις κανει. Φορμα συμπληρωμενη και ξεκαθαρη δεν ειδα οποτε ts μαλλον ανασχεδιασμο του plan σου θες.

Και οχι δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να καταλαβαινει αυτα που θελεις να πεις με το δικο σου τροπο. Βγαλε τη φορμα και πες θελω αυτο,αυτο και αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Οι προτάσεις-συμβουλές αγοράς έχουν να κάνουν με χρήματα θέλοντας και μη,αν και εγώ δεν έκανα πρόταση αγοράς (ούτε υπόδειξη,σε ενήλικες απευθύνομαι) αλλά σχόλιο για το από που ξεκινάνε αρκετές συνθέσεις,τι επιλογές γίνονται και που και πότε καταλήγουν και κάποιες φορές και πως και αυτά από πράγματα που έχω παρατηρήσει και συζητήσει με πολλούς ενδιαφερομένους κατά καιρούς.

Τα σχόλια,η περαιτέρω συζήτηση που μπορεί να βγει είναι προτιμότερη από τα ξερά links που είναι σχετικά εύκολο να γίνουν.Για αυτό είναι και το forum άλλωστε,διαφορετικά θα είχαμε απλά κάποια sticky.Μια καλή αρχή είχε γίνε με τη φόρμα και αυτή κάποιοι ούτε που την χρησιμοποιούν.Υπάρχουν πάντως πολλές περιπτώσεις που συστήματα μείναν στου δρόμου τα μισά ή που θέλαν διορθωτικές αλλαγές αργότερα και άλλα έξοδα για να αποδώσουν.

Δημοσ.

Καταρχην παιδια συζητηση κανουμε! Εγω τις απαντησεις μ τις εχω, να ειστε καλα!

Το σχεδιο μ ειναι να δωσω κοντα στα 600 ευρω τωρα για αυτα τα parts που εχω γραψει και τον αλλο μηνα π θα ξαναεχω λεφτα να παρω ψυχτρα και σκληρους και τον αλλο να παρω gpu!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...