Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα στα windows και read disk error στο boot


gianakakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω έναν παλιό υπολογιστή που τον είχα ξεχασμένο κάπου και πήγα να τον στήσω σήμερα για την αδερφή μου για να του κάνει απλή χρήση.

 

Μπήκε στα windows κανονικά αρχικά , του έκανα update drivers gpu έβαλα και τον chrome τα κλασσικά πράγματα δηλαδή.. Μετά σε κάποια φάση πήγα να κλείσω ένα παράθυρο και κόλλησε τελείως ούτε ctrl alt del δεν έκανε , τον έκανα restart με power button , την επόμενη φορά άνοιξε και κόλλησε στο desktop κατευθείαν , πάλι ρεσταρτ και τις επόμενες φορές δεν έμπαινε καν στα windows και έβγαζε μήνυμα πάνω στο boot "hard disk error press ctrl alt del to restart"

 

Το ερώτημα μου είναι ,φταίει σίγουρα ο δίσκος άμα είναι να πάρω άλλο , ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο γιατί τότε πάει για πέταμα (δεν αναβαθμίζεται πλέον)..

 

Να σημειώσω πριν 2 μήνες είχα τσεκάρει την υγεία του δίσκου και ήταν 18%

 

Το σύστημα: intel q6600 , asus mobo(δεν θυμαμαι μοντελο) ,gts 450 ,  2x2gb ram ddr2 ,τροφοδοτικό enermax modu 82+ 525watt

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον δισκος ειχα παρομιο προβλημα και τελικα ηταν δισκος...αλλαξε ομως μια το sata/pata καλωδιο και αμα δεις οτι παλι τα ιδια κανει βαλε τον σκληρο και σε ενα αλλο pc να δεις πως συμπεριφέρεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...