mentoras99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Πολλές φορές θελω να αγοράσω διάφορα καινούρια προϊοντα στο ebay, ειμαι σιγουρος οτι καποιοι τα πουλανε, αλλά δεν μπορώ να τα εντοπίσω. Παρόλο που τα αγγλικά μου είναι καλά, παρόλο που ψάχνω με διάφορους τροπους (google, ορολογίες με translate κλπ), δεν καταφέρνω να εντοπίσω αυτό που θέλω. Ανοίγω λοιπόν αυτό το θέμα, για όποιον έχει την καλή διάθεση να βοηθήσει αν ξέρει, αν γνωρίζει πως να ψάξω αυτό ακριβώς που θέλω και δεν μπορώ να το εντοπίσω, γιατι κατα καιρους προκυπτουν διαφορες πιθανες αγορες, αλλα δεν τα καταφερνω να βρω αυτο που θελω. Για αρχή, να πω οτι αυτη την εποχη ψαχνω διάφανες πλαστικές σακούλες, από αυτές που χρησιμοποιούνται για αποθήκευση/οργάνωση των ρούχων. Το μέγεθος ειναι ας πουμε καπως αρκετα μεγαλυτερο κι απο μια κολα Α3, φανταστείτε πχ. να θελετε να 'πακεταρετε' και να αποθηκεύεσετε ενα-δυο πουλοβερ, για την επομενη σεζον. Ξέρει κανείς πως πρεπει να κανω την αναζητηση; Εχει καποιος ενα ebay link? Γιατι εχω ψαξει με διαφορους ορους, transparent bags, plastic bags, κλπ και δεν μπορω να το βρω. 1
Chris_saxo vts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 K γω έψαχνα να πάρω τέτοιες σακούλες, αλλά στα ίδια λεφτά με Ελλάδα κ λίγο πιο ακριβά μου έβγαιναν.http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=vaccum+bags&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1311.R4.TR11.TRC1.A0.H0.Xvaccum+bags+&_nkw=vacuum+bags+space+saving&_sacat=0
philnice Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 τσέκαρε αυτό το link κι αν δεν είναι αυτό που ψάχνεις, ακολούθησε τα related κάτω από την αναζήτηση. Site: clothes storage bags EDIT: Μάλλον με πρόλαβε ο φίλος από πάνω.
mentoras99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παιδια, θελω απλες διαφανες, οχι αυτες που ειναι για αναρροφηση αερα, δεν εχει νοημα να πληρωσω να παρω κατι τετοιο απο τη στιγμη που δεν το χρειαζομαι. Πχ σαν αυτη εδω
Chris_saxo vts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Χμμ κατάλαβα τι θέλεις. Δυστυχώς δεν ξέρω πως λέγονται αυτές οι σακούλες.
philnice Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αυτό πρέπει ναναι πιο κοντά σε ότι ψάχνεις: http://www.ebay.com/itm/200-9-x-12-PLASTIC-POLY-T-SHIRT-CLEAR-BAGS-2-FLAP-BACK-1-MIL-/400677238819?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d4a397823
mentoras99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αυτό πρέπει ναναι πιο κοντά σε ότι ψάχνεις: http://www.ebay.com/itm/200-9-x-12-PLASTIC-POLY-T-SHIRT-CLEAR-BAGS-2-FLAP-BACK-1-MIL-/400677238819?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d4a397823 Thanks, αλλα ακομη κι αν ειναι (δεν μετετρεψα τις ιντσες), 20€+ μεταφορικά απο usa δεν λεει. Κι επειδη οντως νομιζω αυτο που προτεινεις ειναι κοντα σε αυτο που θελω, ψαχνω με τους ορους απο αυτο που λες, μηπως και βρεθει κατι παρομοιο σε κινα-ευρωπη, αλλα τι στο καλο, ολες οι επιλογες στην αμερικη ειναι μονο;
eddie1996 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Thanks, αλλα ακομη κι αν ειναι (δεν μετετρεψα τις ιντσες), 20€+ μεταφορικά απο usa δεν λεει. Κι επειδη οντως νομιζω αυτο που προτεινεις ειναι κοντα σε αυτο που θελω, ψαχνω με τους ορους απο αυτο που λες, μηπως και βρεθει κατι παρομοιο σε κινα-ευρωπη, αλλα τι στο καλο, ολες οι επιλογες στην αμερικη ειναι μονο; Κοίταξε μάλλον ναι και θα σου πω γιατί είναι πολλά τα μεταφορικά. Είναι συστημένο με δυνατότητα παρακολούθησης αλλά είναι και βαρύ όμως δεν θα είναι και ελαφρύ άρα όσο πιο βαρύ τόσο αυξάνουν και τα έξοδα αποστολής.
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μπορει καποιος να βοηθησει στο εντοπισμο, μαυρης αντιολισθητικης επιφάνειας, για χρήση σε αυτοκίνητο ή στο σπίτι; Διάφορα 'υλικα' λενε οτι ειναι αντιολισθητικα, αλλα εχω δει οτι στην πραξη δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικα. Πχ απο ικεα, σουπερ μαρκετ, δεν λεω, κατι κανουν, αλλα θελω την μαξιμουμ συγκρατηση και δεν το καταφερνουν. Το καλυτερο κατ'εμε, ειναι ενα υλικο λαστιχενιο, συνηθως μαυρο, περιπου 'αφρωδες', δηλαδη οχι πολυ λεπτο, αν το πιεσεις με τα δαχτυλα δεχεται την πιεση, σαν ζουληγμα. Παλια εβρισκα στο alexpak αλλα μας τελειωσε. Σιγουρα ομως υπαρχει και στο ebay. Καμια ιδέα;
philnice Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Κοίταξε μάλλον ναι και θα σου πω γιατί είναι πολλά τα μεταφορικά. Είναι συστημένο με δυνατότητα παρακολούθησης αλλά είναι και βαρύ όμως δεν θα είναι και ελαφρύ άρα όσο πιο βαρύ τόσο αυξάνουν και τα έξοδα αποστολής. ναι και εμενα μου εκανε εντυπωση που δεν βγαζει κατι απο ευρωπη. παντως πιστευω οτι αξιζει να κοιταξεις και εδω για αυτο που ψαχνεις. Εγω πχ εχω κοντα στο σπιτι μου την MARATHON PACK που έχει τα παντα για συσκευασιες σε πολυ ανταγωνιστικες τιμες.
mentoras99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Το θεμα ειναι οτι πρεπει να παω στην καθε marathon pack, να δω αν εχει, και σε τι τιμη. Κι αν δεν εχει; Ενω μεσω ebay, αν εβρισκα, με λιγα κλικ δεν θα εχανα καθολου χρονο, και θα ξερα και αμεσως την τιμη. Βασικα δεν υπαρχει καθολου χρονος, να γυρνω τα μαγαζια, μηπως βρω αυτο που θελω, και φυσικα πρεπει να πετυχω και λογικη τιμη. Αν τωρα καποιος μου πει οτι πχ στην marathon pack εχει οντως αυτο που ζητας και την εχει τιμη τεμαχιου ή σετ τάδε, ευχαριστως να βρω τον χρονο να πεταχτω. Αλλα βολτες στη γυρα με αβεβαιο αποτελεσμα ειναι πλεον πολυτελεια που δεν υπαρχει. Ποσες φορες πριν αρκετο καιρο, εβγαινα να παρω πχ ενα handsfree οπως το ηθελα ομως, οχι και κατι ιδιαιτερο παντως. Μια φορα ειχα γυρισει θυμαμαι γερμανο-wind-cosmote-vodafone!!! Και δεν βρηκα αυτο που εψαχνα. Έτσι είστε; Τέλος απο μένα, Χ! Γυρίζω τσαντισμένος στο σπίτι, το εντοπισα στο ebay, και σε αχτυπητη τιμή! Παρήγγειλα κατευθείαν! Ποτέ ξανά μαγαζί, είπα τότε! Κάπως έτσι πάει το πράγμα. Στις μερες με την κριση στην Ελλαδα, ετσι κι αλλιως υπαρχει πλεον σε πολλα πραγματα και θεμα διαθεσιμοτητας. Αυτα, σχετικα με οσα λεμε.
mentoras99 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ΧΑΝΤΡΕΣ Ε δεν μπορει, ολο και καποια γυναικα πιστευω θα βρεθει στο συγκεκριμενο, να δωσει ενα χερι βοηθειας! Ψαχνω για 'χαντρες', ξερετε, απο αυτες που ειναι της 'μοδός' τα τελευταια χρονια, κι εχουν ανοιξει και αρκετά 'χαντράδικα'. Καλη πιατσα εχει στο Μοναστηρακι, αλλα πουλανε και σε αρκετες περιοχες. Απο αυτες με τις τρυπιτσες, που φτιαχνει ο γυναικειος πληθυσμος καθε ηλικιας, βραχιολια, κολιε κλπ Τα πουλανε σχετικα/αναλογικα ακριβα στα καταστηματα. Απο ebay σχεδον....τα χαριζουν. Εκανα ενα google translate, 'beads' λεει τις λενε τις χαντρες. Στο ebay φυσικα φερνει απειρα αποτελεσματα. Τα πουλανε σε σετ 'εκατονταδων' και εχει διαφορα σχηματα, δεν ξερω για ποιοτητες, αλλα σε τετοια τιμη, οτι και να ναι...never mind! Πχ. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=beads&rt=nc&LH_BIN=1 Μπορει κανείς/καμία, να με προσανατολισει να μην αγορασω εντελως στα τυφλα; Τι προσεχεις, τι θα απεφευγε, κλπ Θελω καπως να 'περιορισω' τα χιλιαδες αποτελεσματα στο ebay, και να αποκλεισω ανουσια αντικειμενα, και να αγορασω κατι της προκοπης, σε καλη τιμη και σε μπολικη ποσοτητα! Λοιπον;
mentoras99 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σακουλιτσες διαφανες με κλιπσακι να κλεινουν απο πανω;
mentoras99 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορει καποιος να με βοηθησει να εντοπισω μικρο πορτοφολακι με δερματινη, σαν αυτο;
mentoras99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Χειμωνας ερχεται, κρύα, και κοιταζω για ....κάλτσες. Εδω η τιμη ειναι ok, αλλα http://www.ebay.com/itm/10Pairs-Mans-Short-Bamboo-Fiber-Socks-Stockings-Middle-Socks-4Colors-U-Pick-NEW-/221595864155?pt=Men_s_Clothing&var=520454420497&hash=item3398248c5b οταν λεει 'short' τι να εννοει ο τυπος; Εγω στις φωτο τις βλεπω να εχουν κανονικο μηκος(για ανδρες). Επισης, bamboo fiber δεν βρηκα τι μπορει να ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα