Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο μαλλινες καλτσες στο ebay τι θα προτεινατε;

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις καλοκαιρινές.Με τόσες καθυστερήσεις που έχει τελευταία το ebay, εαν παραγγείλεις τώρα θα σου έρθουν Απρίλη

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις καλοκαιρινές.Με τόσες καθυστερήσεις που έχει τελευταία το ebay, εαν παραγγείλεις τώρα θα σου έρθουν Απρίλη

Οντως, εχει ξεσκιστει στις καθυστερησεις.

Δεν ξερω αν πρεπει να το ριξω εντελως στο ebay, αλλα δεματακια απο κινα κανουν και 50 μερες να ρθουν, και ειμαι συνεχως με την ψυχη στο στομα να ανοιξω case.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψαχνω για dust cover για 15αρα lcd οθονη, και dust cover για πληκτρολογιο.

Ωστοσο, δεν βρισκω κατι φτηνο, και γενικα τα αποτελεσματα ειναι οτι να ναι.

Μπορει να με βοηθησει καποιος;

Δημοσ.

λολ..γραφεις παρολο που δεν σου απανταει κανεις...

ισως να βρισκες καλυτερες τιμες σε alibaba+aliexpress(κινεζομαγαζα)

ή να επαιρνες την photo απο την σελιδα και να Πηγαινες google.gr/com πανω δεξια(φωτογραφιες-images)και πατας search.σου βγαζει την πιο κοντινη φωτο στα χαρακτηριστικα της...

η μπαμπου καλτσα με εστειλε αδιαβαστο...τεσπα.το θεμα ειναι να μην εχουν πολυεστερα ή elasticon

• Like 1
Δημοσ.

Η να ξεκολλήσεις από την καρέκλα σου και να κανεις μια βόλτα στα μαγαζιά να δεις και λίγο κόσμο! Ακόμη και στην Ελλαδιτσα της κρίσης υπάρχουν σπείρες επιλογές για τέτοια μικροπράγματα! Μα κάλτσες από το eBay... Είναι δυνατόν?

• Like 1
Δημοσ.

Η να ξεκολλήσεις από την καρέκλα σου και να κανεις μια βόλτα στα μαγαζιά να δεις και λίγο κόσμο! Ακόμη και στην Ελλαδιτσα της κρίσης υπάρχουν σπείρες επιλογές για τέτοια μικροπράγματα! Μα κάλτσες από το eBay... Είναι δυνατόν?

Και ομως ειναι. Πηρα καλτες απο το ebay, μαλλινες, με 3 ευρω περιπου το ζευγαρι. Ε οχι, τετοια τιμη δεν υπαρχει στην Ελλαδα, μονο απο τυχη σε κανενα παζαρι αν πετυχεις, οποτε απιθανο. Και ειναι μια χαρα.

Το ebay μας δινει νεες δυνατοτητες για φτηνες και καλες αγορες.

Δημοσ.

Εγω παλι ψαχνω μπατονετες για τα αφτια... 

Αυτο που λες εσυ υπαρχει παντου.

Εγω ζητω συνηθως πραγματα που πρεπει να ψαξεις αρκετα για να τα βρεις, κι οχι...μπατονετες που πουλανε στα 3 μετρα απο το σπιτι σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...