Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες ότι μπατονέτες πουλάνε στα 3 μέτρα από το σπίτι εννοείς σε σούπερ μάρκετ, ψιλικατζίδικο κλπ?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν λες ότι μπατονέτες πουλάνε στα 3 μέτρα από το σπίτι εννοείς σε σούπερ μάρκετ, ψιλικατζίδικο κλπ?

Ε ναι.

Δημοσ.

Ε χαίρω πολύ, στο σούπερ μάρκετ έχει σχεδόν όλα όσα ψάχνεις και εσύ (σακούλες, κόμπακτ ομπρέλες, μπαλαντέζες, κάλτσες κλπ). Δεν πας όμως και πολύ καλά κάνεις. Αν είναι να τρέχουμε στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τότε τι το έχουμε το ebay?

Δημοσ.

Το σουπερ της γειτονιαςμου ειναι στο 1χμ και βαριεμαι να περπαταω μεχρι εκει οποτε ebay. κριμα που δεν πουλανε και ψωμι στο ebay. Ακου εκει 0,5 λεπτα το κιλο στο αρτοποιιο της γειτονιας! κλεφτης ο φουρναρης καλυτερα κινεζικο!

Δημοσ.

Αν είναι να τρέχουμε στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τότε τι το έχουμε το ebay?

Σιγουρα παει κι ετσι, αλλα πολυ δε περισσοτερο οταν δεν βρισκεις καν ευκολα στα κοντινα σουπερ μαρκετ ή καταστηματα αυτα που θες.

Πχ τις σακουλιτσες που λεω, τις εβρισκα μεχρι προσφατα στο lidl, σε αυτο το μεγεθος, με ειχαν βολεψει πολυ, αλλα πλεον δεν τις βρισκω ουτε στο lidl, ουτε σε αλλα σουπερ μαρκετ. Τωρα αν παρω σβαρνα τις 'αποθηκες', σιγουρα θα βρω, αλλα δεν εχω ουτε χρονο, ουτε διαθεση, περα απο τιμες, να το κανω. Οποτε ebay. Απλα καποια δεν μπορω να τα εντοπισω, γι'αυτο εχω ανοιξει το θεμα.

Το σουπερ της γειτονιαςμου ειναι στο 1χμ και βαριεμαι να περπαταω μεχρι εκει οποτε ebay. κριμα που δεν πουλανε και ψωμι στο ebay. Ακου εκει 0,5 λεπτα το κιλο στο αρτοποιιο της γειτονιας! κλεφτης ο φουρναρης καλυτερα κινεζικο!

καλα, εσυ εισαι μαγαζατορας και χαλιεσαι οταν ακους οτι αγοραζουμε απο ebay.

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μια φορά είχα γυρίσει τη μισή Αθήνα για να βρω μάλλινες κάλτσες. Καλά για μίνι ομπρέλα δεν το συζητάμε καν, πιο εύκολα αγοράζεις κόκα αν ξέρεις τις πιάτσες.

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μια φορά είχα γυρίσει τη μισή Αθήνα για να βρω μάλλινες κάλτσες. Καλά για μίνι ομπρέλα δεν το συζητάμε καν, πιο εύκολα αγοράζεις κόκα αν ξέρεις τις πιάτσες.

Θυμαμαι, οταν ειχα πρωτομαθει για το ebay πριν λιγα χρονια, ακομη αγοραζα ή προσπαθουσα να αγορασω απο τα μαγαζια, διαφορα.

Βγαινω λοιπον εξω, εψαχνα καποιο handsfree για το κινητο μου, οχι και πολυ ιδιαιτερο αλλα οχι και 'οτι να ναι'.

Πηγα wind, γερμανο, vodafone, δεν το ειχε κανεις, ουτε καμια συννενοηση μηπως το φερουν (υπαλληλοι που μου δειχναν να παρω 'οτι ειχαν' ή με παραταγαν να πανε στον επομενο πελατη).

Ετσι ειστε; (λεω στον εαυτο μου).

Βουρ πισω στο σπιτι, και παραγγελια αμεσα στο ebay, σε πολυ καλη τιμη, και με καθολου ταλαιπωρία!

Δημοσ.

καλα, εσυ εισαι μαγαζατορας και χαλιεσαι οταν ακους οτι αγοραζουμε απο ebay.

Παλι καλα λεω που ΔΕΝ ειμαι μαγαζατορας γιατι αμα ειχα να πληρωσω ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΗΜΟ, ΕΦΟΡΙΑ, ΦΠΑ, ΙΚΑ,  ΕΝΟΙΚΙΟ κτλ και ερχοταν ο πελατης και με εβριζε επειδη δεν έχω τιμες ebay κατω του κοστους ειλικρινά θα τον κρεμούσα απο το ταβανι με μαλλινες καλτσες!  

Αμα δεν καταλαβει ο Ελληναρας οτι όσο δεν ενισχύει την τοπικη οικονομια για να κερδίσει βραχυπροθεσμα πενταροδεκαρες τοσο κακο κανει μακροπροθεσμα στην ιδια του την τσεπη , δεν προκειται να παμε ποτε μπροστα.

Καλως η κακώς η οικονομια μπορει να ενισχυθει  αποκλειστικά απο τις τοπικες μικρες ή μεγαλες επιχειρήσεις. Ιδιωτικοί και δημόσιοι υπαλληλοι δεν παραγουν χρήμα, οι επιχειρήσεις παραγουν χρήμα και όσο εσύ, εγω ολοι μας πεταμε τα λεφτα μας στο εξωτερικό τόσο  καταστρεφουμε την μοναδική πηγη που μπορει να δώσει χρήμα και στο κρατος και στους ιδ. υπαλλήλους.

Καλο χρυσο και αγια το ebay αλλα μονο για προιόντα που δεν μπορεις να βρεις με ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα τροπο τοπικα!  

Πηγα wind, γερμανο, vodafone, δεν το ειχε κανεις, ουτε καμια συννενοηση μηπως το φερουν 

Υπαρχουν και Online ελληνικα μαγαζια. 

Δημοσ.

Καλο χρυσο και αγια το ebay αλλα μονο για προιόντα που δεν μπορεις να βρεις με ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα τροπο τοπικα! 

Σωστός! Για τέτοια δυσεύρετα προϊόντα συζητάμε εδώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψαχνω για ευελικτα μεταλλικα 'καλαπόδια', να ειναι καπως ευκαμπτα ωστε να μπορουν να χωρεσουν σε παπουτσια.

Απο αυτα που βαζουμε για 'μεγαλωμα' παπουτσιων που εχουν στενη φορμα.

Στο google translate εψαξα για 'καλαποδι' και το μεταφραζει ως shoe last ή shoe tree, αλλα δεν βρισκω κατι περα απο ξυλινα.

Δημοσ.

Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα ψάχνω για βαφή αυγών στο ebay αλλά δεν έχω βρει καμιά τρομερή προσφορά. Τι να κάνω? Δεν θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω πινέζες από eBay για να γλυτωσω 0,005€ !

Αρε mentoras σε κατέστρεψαν τα cc . Σε νιώθω στο άλλο θέμα!

Άλλοι δεν βρίσκουν φάρμακα και εσύ καίγεσαι για μαλακιες που βρίσκεις οπουδήποτε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...