Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ήδη μια μοιάζει με την πρώτη απλά δεν έχει μαξιλαράκια στα μπράτσα και έχει μεταλλική βάση νομίζω στα ίδια λεφτά αντε λίγο πιο φθηνή (κάνα 20άρι το πολύ) την έχω 2 χρόνια τώρα άπειρη χρήση και καθόλου συντήρηση μια χαρά κρατιέται δεν έχει σκιστεί τα ροδάκια κομπλέ λιγο τρίζει κάποιες φορές το ελατήριο που κάνει την καρέκλα να γέρνει προς τα πίσω αλλά φαντάζομαι με λίγο γράσο διορθώνεται και αυτό.. 

btw καρέκλες με καλή βάση (Εννοω εργονομική ρυθμιζόμενη για αρκετές θέσεις κλίσεις κτλ ) σε καλή τιμή (ή αν ειναι τσιμπημένη να ανταποκρίνεται στη άνεση που προσφέρει και να μην ειναι μια κοροϊδία με μαξιλάρια :P) που μπορεί να βρεί κανείς online εκτός απο πλαίσιο; γιατι εγώ μόνο εκεί ξέρω :P 

Δημοσ.

θα σχολιασω την τοποθετηση του TS για τις καρεκλες του πλαισιου ως VFM, για ανθρωπο ο οποιος εχει προβληματα στην μεση του η επιλογη καρεκλας αποτελει μειζον ζητημα και οταν συνδιαζετε ο παραγοντας κριση τοτε το πραγματικο VFM ειναι η μονη επιλογη. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι σημαντικο η καρεκλα να εχει καλη κατασκευη και να ειναι σταθερη οταν χρειαζετε, με μια απλη μου επισκεψη στο πλαισιο διαπιστωσα οτι καρεκλα που να τηρει τις προιγουμενες προυποθεσεις δεν υπαρχει (για ποσα μεχρι 200ε), προσωπικα κατεληξα σε μια καρεκλα του ΙΚΕΑ κοστους 80ε (προσφορα) η οποια ειναι πραγματικα πολυ καλης κατασκευης, συνεπως υπαρχουν πολλες αξιοσεβαστες λυσεις περα απο τα ΤΟΥΒΛΟ-Χ. 

Υ.Γ. ψαχνομαι και εγω για φτηνο πουφ :P

Δημοσ.

on that note πιστεύω κάθε σώφρον άνθρωπος (που έχει σκοπό να πάρει ενα αξιοπρεπές κάθισμα σε καλή τιμή και όχι να δώσει όσα όσα απλά για διακοσμήσει το σπίτι σύμφωνα με την αισθητική του) θα έπαιρνε χίλιες φορές αυτό  http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/epipla/karekla/White-Box-Chair-LT-9813B.htm για 100€ αντι για ένα πούφ απο ΙΚΕΑ... :P ή αυτό http://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/epipla/karekla/Set-Karekla-Γραφείου-Racer-kai-sunarmologhsh.htm

You are in for a surprise my friend...

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το πουφ με την καρέκλα γραφείου!

Απλό δεν με ενδιαφέρει το πούφ γιατι ειναι πούφ και έπαθα ψύχωση με πούφ.. λύση στο πρόβλημα "που να κάτσουν τα παιδιά όταν έρχονται σπίτι μου" ψάχνω να βρώ και σκέφτηκα τα πούφ σαν οικονομικότερη λύση και έπαθα την πλάκα γιαυτό σκεφτόμουν μετά τις καρέκλες -αφού ειναι πιο άνετες και στα ίδια λεφτά- αν ήταν και αυτές ακριβές (και είχα περίσσια λεφτά) θα πήγαινα απευθείας σε πολυθρόνα..

αυτή ειναι η λογική.. δηλαδή απόδοση/τιμή και ο νικητής θα έρθει σπίτι μου (το κάθισμα δηλαδή :P ) το είπε και ο thetruth πιο πάνω άλλα στα ακαταλαβίστικα :P VFM (value for money )

θα σχολιασω την τοποθετηση του TS για τις καρεκλες του πλαισιου ως VFM, για ανθρωπο ο οποιος εχει προβληματα στην μεση του η επιλογη καρεκλας αποτελει μειζον ζητημα και οταν συνδιαζετε ο παραγοντας κριση τοτε το πραγματικο VFM ειναι η μονη επιλογη. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι σημαντικο η καρεκλα να εχει καλη κατασκευη και να ειναι σταθερη οταν χρειαζετε, με μια απλη μου επισκεψη στο πλαισιο διαπιστωσα οτι καρεκλα που να τηρει τις προιγουμενες προυποθεσεις δεν υπαρχει (για ποσα μεχρι 200ε), προσωπικα κατεληξα σε μια καρεκλα του ΙΚΕΑ κοστους 80ε (προσφορα) η οποια ειναι πραγματικα πολυ καλης κατασκευης, συνεπως υπαρχουν πολλες αξιοσεβαστες λυσεις περα απο τα ΤΟΥΒΛΟ-Χ. 

Υ.Γ. ψαχνομαι και εγω για φτηνο πουφ :P

Δεν ξέρω την τελευταία φορά που πήγα ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο (πριν χρόνια βέβαια) δεν μου γέμισαν το μάτι οι καρέκλες τους (οι φθηνές τουλάχιστον) και εδώ με 100€ πάλι δεν μου γεμίζουν το μάτι http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=workspaces_in&cID=375&tCatID=236&Menu1=0&Menu2=0...είχαν όμως μια τέλεια ξαπλωτή καρέκλα μα ενιαίο ξύλινο σκελετό αλλα δεν ειναι για γραφείο εκει όμως θα μπορούσα να κοιμηθώ άνετα... και φθηνή κάπου στα 40-70€ αν θυμάμαι καλά.. 

Δημοσ.

Αν είναι μόνο το πρακτικό το θέμα και δεν θέλεις απαραίτητα πουφ (που μπορεί να έχει τη φάση του αλλά δεν βολεύονται και όλοι να κάθονται εκεί!) τότε με 100€ μπορείς να βρεις πολλά καθίσματα! Μέχρι και μικρούς καναπέδες! (στα ΙΚΕΑ έχει σίγουρα έναν μικρό διθέσιο με 100€)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...