Προς το περιεχόμενο

Yaris style diesel 2014


cuculos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να σας εκφράσω τον προβληματισμό μου σχετικά με την επιλογή αγοράς ενός yaris diesel. Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω πως το budget μου είναι κάπως περιορισμένο (όχι πάνω από 13.500) και γι' αυτό ψάχνω κάποια ευκαιρία λόγω του ότι αυτή τη στιγμή αλλάζει μοντέλο η toyota και έρχεται το yaris με facelift. Βρήκα λοιπόν δύο περιπτώσεις. Η πρώτη είναι ένα yaris 2014 (προ facelift) από αντιπροσωπεία. Ήταν αυτοκίνητο test drive με 5500 χιλιόμετρα περίπου πάνω. Είναι η έκδοση style (όχι η plus style). Δυστυχώς είναι αυτή που έχει και τέλη κυκλοφορίας 105 gr ρύπους (ταξινομημένο Δεκέμβριο του 2013), όμως επειδή έχει πλούσιο εξοπλισμό και επειδή η τιμή που μου το δίνουν είναι αρκετά καλή το σκέφτομαι σοβαρά. Στη δοκιμή που του έκανα μου φάνηκε κάπως σκληρή η ανάρτησή του και κοπανάει λιγάκι (sport ανάρτηση). Δεν ξέρω κάτα πόσο πρακτικό θα έιναι. Έχει μεγάλη διαφορά η ανάρτηση της έκδοσης style σε σχέση με την έκδοση active? Eπίσης οι 16'' ζάντες παρότι είναι πολύ εντυπωσιακές στην όψη φοβάμαι πως θα επηρεάσουν κάπως την κατανάλωση και θα είναι ακριβές στην αλλαγή ελαστικού αργότερα. Ο βασικός σκοπός μου για την αγορά ενός yaris είναι πάνω απ' όλα η οικονομία. Επίσης κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι πως ο πίσω προφυλακτήρας και το φτερό μου είπαν πως έχουν βαφεί καθώς είχαν κάποιες γρατζουνιές και επειδή είναι αυτοκίνητο test drive και πρέπει να λάμπει (έτσι μου είπαν και καλά) τα έβγαλαν για να τα βάψουν. Αυτό το κατάλαβα καθώς κάνοντας έναν έλεγχο στο αυτοκίνητο πρόσεξα πως ο πίσω προφυλακτήρας έπαιζε λιγάκι και μετά μου το αποκάλυψαν. Μου υποσχέθηκαν πως θα το διορθώσουν. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι πιο σοβαρό? Και αν ναι πώς θα το καταλάβω? Το αυτοκίνητο έχει φυσικά κανονικά εγγύηση 6 χρόνων. Και η 2η περίπτωση είναι ένα yaris στην έκδοση life κι αυτό από αντιπροσωπεία (δεν έχει ούτε καν τηλεχειριζόμενες κλειδαριές) παρ' όλα αυτά είναι μόλις με 200 km πάνω. Το συγκεκριμένο δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Η άλλη περίπτωση είναι να περιμένω το καινούργιο με το facelift όμως πρέπει να ανεβάσω το budget και θα πάρω την πιο απλή έκδοση όμως η αλήθεια είναι πως η μάσκα στο καινούργιο δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι. Θα έλεγα πως μου αρέσει περισσότερο παλιό. Αν όμως θεωρείται από την εμπειρία σας πως θα ήταν καλύτερη αγορά θα το σκεφτόμουν. Οποιοσδήποτε μπορεί να ξεδιαλύνει κάπως την σκέψη μου και έχει κάποια εμπειρία έπι του θέματος (γνωρίζει π.χ. την συγκεκριμένη έκδοση) θα τον ευχαριστούσα πολύ εάν με βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η opel φαίνεται να έχει μια προσφορά corsa diesel 1.3 με €12.800 και πρέπει να είναι και κάτω από το όριο για τα τέλη κυκλοφορίας.

Δοκίμασα το opel καλούτσικο είναι αλλά μου φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα θορυβώδης η οδήγηση. Από μόνωση δηλαδή μηδέν. Αντίθετα το yaris μου φάνηκε πιο πολιτισμένος κινητήρας και μου αρέσει περίσσοτερο. Το style πώς το βλέπεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαμια σχεση οι επιδοσεις του yaris με το corsa! Το yaris εχει πολυ καλο 0-100 και ρεπριζ σε αντθεση με το corsa που ειναι ενα αργο οικονομικο diesel με μακριες σχεσεις στο κιβωτιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...