manosj Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια.θελω να μοιρασω το ιντερνετ που εχω σπιτι(μονοκατοικια) στο διπλανο σπιτι επισης μονοκατοικια π απεχει 50-60 μετρα. στο δικο μ σπιτι εχω δικτυο με powerline συσκευες ενσυρματα.το ρουτερ απεχει αρκετα απο το δωματιο π εχω τον υπολογιστη. στο ερωτημα μ τωρα.μετα απο μικρη ερευνα ειδα οτι αντιστοιχες συσκευες σαν αυτες που πηρα για το indoor δικτυο δεν θα με κανουν τη δουλεια που θελω σε τετοια αποσταση. οποτε εριξα μια ματια σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/416864/Ubiquiti-UniFi-UAP-Outdoor.html θα κανω τη δουλεια μου με αξιοπιστα?ειναι καταλληλη η συγκεκριμενη συσκευη? με ποιο τροπο συνδεεται με το υπαρχον δικτυο μ?θελει καμια επιπλεον συσκευη?
ParhsG Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κοίτα και απλες συσκευες μπορει να δουλέψουν εξαρτάται ποσο ποιοτικός θες να είσαι.Δηλαδη εγω με απλο AP πιάνω σήμα 80 μέτρα διπλα. Εφοσον είναι διπλανό το ποιο οικονομικό είναι να περάσεις καλωδιο. Αυτο που έβαλες θέλει άλλες κεραίες ακριβες. Η κλασικη λυση ειναι με nanostation.
manosj Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 αρχικα το κοστος δεν θα το επωμιστω εγω παρολαυτα θα θελα να γινει αξιοπιστη δουλεια μιας και αναμεσα στα 2 σπιτια δουλευει εποχιακο μαγαζι που περναει αρκετος κοσμος και θα ηθελα να εξυπηρετηθει απο αυτο το δικτυο. nanostation βρηκα απο τη συγκεκριμενη εταιρεια με ενα κοστος περι τα 50-60 ευρω αν θυμαμαι. καλωδια πολλα δνε θελω να τραβηξω, αν γινεται και κανενα θα ηταν ακομη καλυτερα. ποσεσ συσκευες θα χρειαστουν? σε αυτες τις συσκευες αναφερεσαι φανταζομαι http://www.skroutz.gr/c/125/access_points.html?from=autocomplete&keyphrase=nanostation+m2 χρειαζεται επιπλεον εξοπλισμος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα