JOHNCOUR66 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 καλησπερα. θα ηθελα βοηθεια στην επιλογη μοδεμ ρουτερ .εχω τισ χολ και εχω καποια θεματα στα ον λαιν γκειμσ πεζω με καλωδιο και εχω πολλα πινκ με αποτελεσμα το παιχνιδι να ειναι χαλια. ειδα ντραυτεκ ,ασουσ, και νετγκεαρ. το προβλημα ειναι οτι εχω μεσανυχτα απο τετοιου ειδουσ σεταρισματα . ενασ φιλοσ εχει ντραυτεκ και ειναι ευχαριστιμενοσ αλλα παιδευτικεμε το 2760ν.η γραμμη μου ειναι ηολ αδσλ 24 . 24 εδο γελαμε.το καλυτερο που ειδα ειναι11 υπ και νταουνλοντ780. οι αλλοι 2 υπολογ. συνδεονται ασυρματα, με πολλα κολληματα . τορουτερ ειναι ζτε το . η108ν .καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 greeklish to greek..... θεέ μου!! ότι πάρεις,μείνε μακριά από netgear ΜΑΚΡΙΑ! (το adsl αν διαβάσεις τι σημαίνει,θα δεις γιατί δεν είσαι 24 ΜΠΑΜ)
haris013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 greeklish to greek..... θεέ μου!! ότι πάρεις,μείνε μακριά από netgear ΜΑΚΡΙΑ! (το adsl αν διαβάσεις τι σημαίνει,θα δεις γιατί δεν είσαι 24 ΜΠΑΜ) lol, γιατί μακρυά απο netgear? παρέχει αρκετά καλά ρουτερ σε σχέση με την τιμή τους.
JOHNCOUR66 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 καλησπερα, απο netgear ειδα το 2200 και 3700, απο draytek, διαβαζω οτι ειναι δυσκολα για ασχετουσ σαν και μενα ,παντοσ ευχαριστω
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 καλησπερα, απο netgear ειδα το 2200 και 3700, απο draytek, διαβαζω οτι ειναι δυσκολα για ασχετουσ σαν και μενα ,παντοσ ευχαριστω όλα τα modems έχουν UI με μπόλικα πράγματα,με τα manuals τους θα τα καταφέρεις.. Κρίμα να κάνεις πέρα ένα draytek. lol, γιατί μακρυά απο netgear? παρέχει αρκετά καλά ρουτερ σε σχέση με την τιμή τους. και αγγλία που μας έδιναν τα netgear σαπίλα,και αυτό εδώ που μου πρότειναν από δω,δεν αποδίδει καν τα αναμενόμενα. Θέλεις bugαρισμένο firmware;Στο προσφέρει απλόχερα ναι στην τιμή που το παίρνεις ναι! Βλέπε dgn2200 που το τελευταίο firmware κάνει ότι θέλει..Ειδικά με το ledακι του internet που δείχνει κόκκινο έτσι χωρίς λόγο,και δεν έχουν βγάλει ένα fix μέχρι τώρα είναι τραγικό.. Οπότε βάση αυτής της εμπειρίας με 3 διαφορετικά netgear modems,σαφώς και θα αποτρέψω κάποιον να το πάρει.Δεν ξέρω αν έχω πέσει σε ελαττωματικές παρτίδες,αλλά 3 στα 3?
haris013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 όλα τα modems έχουν UI με μπόλικα πράγματα,με τα manuals τους θα τα καταφέρεις.. Κρίμα να κάνεις πέρα ένα draytek. και αγγλία που μας έδιναν τα netgear σαπίλα,και αυτό εδώ που μου πρότειναν από δω,δεν αποδίδει καν τα αναμενόμενα. Θέλεις bugαρισμένο firmware;Στο προσφέρει απλόχερα ναι στην τιμή που το παίρνεις ναι! Βλέπε dgn2200 που το τελευταίο firmware κάνει ότι θέλει..Ειδικά με το ledακι του internet που δείχνει κόκκινο έτσι χωρίς λόγο,και δεν έχουν βγάλει ένα fix μέχρι τώρα είναι τραγικό.. Οπότε βάση αυτής της εμπειρίας με 3 διαφορετικά netgear modems,σαφώς και θα αποτρέψω κάποιον να το πάρει.Δεν ξέρω αν έχω πέσει σε ελαττωματικές παρτίδες,αλλά 3 στα 3? εντύπωση μου κάνει γιατί έχουν ένα σχετικά καλό quality control σε σχέση με τον ανταγωνισμό. γενικά στην κατηγορία που παίζουν τα θεωρώ αξιοπρεπή. εγώ προτιμώ τα drytek αλλά ξεφεύγουν απο το budget του TS. 1
JOHNCOUR66 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 οκ ευχαριστω για την ανταποκριση ,ποιο draytek εχει καλητερη συμβατοτητα με hol? . απο τοσα που εχει στην αγορα μονο τα draytek ειναι αξιοπειστα στην λειτουργια τουσ? οκ θα σασ ακουσω, απλοσ καποιο που να μην με παιδεψει πολλη.
JOHNCOUR66 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 .....μου εκανε εντυπωση η avm fritz που δινει 5 χρονια εγγυηση.και διαβαζω οτι ειναι αξιοπιστα, αν καποιοσ εχει ασ δοση τα φωτα του
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) και τα draytek και τα fritz θεωρουνται πολυ καλα. αν θες adsl draytek τοτε 2710n.αν θες adsl/vdsl draytek τοτε 2760 το οποιο βγαινει σε 2 εκδοσεις.delight και την κανονικη. η delight ειναι η καινουρια και εχει drayos πανω οκ ευχαριστω για την ανταποκριση ,ποιο draytek εχει καλητερη συμβατοτητα με hol? . απο τοσα που εχει στην αγορα μονο τα draytek ειναι αξιοπειστα στην λειτουργια τουσ? οκ θα σασ ακουσω, απλοσ καποιο που να μην με παιδεψει πολλη. ζητα απο την Hol να σου κατεβασει το margin ειτε στο 9 ή ακομακαλυτερα στο 6.ετσι θα κερδισεις σε ταχυτητα.επισης ζητα να σου βαλουν fast path για καλυτερο Ping.βεβαια 6 margin και fast path δεν θα σου βαλουν .οποτε μαλλον 9 Margin και fast path θα σου βαλουν.οτι κερδισεις απο το 9 Margin σε θεμα ταχυτητας θα το χασεις απο το fast path αλλα θα εχεις καλυτερο ping. εντύπωση μου κάνει γιατί έχουν ένα σχετικά καλό quality control σε σχέση με τον ανταγωνισμό. γενικά στην κατηγορία που παίζουν τα θεωρώ αξιοπρεπή. εγώ προτιμώ τα drytek αλλά ξεφεύγουν απο το budget του TS. και εγω για τα Netgear ακουω καλα λογια.καλα ρουτερακια και νορμαλ τιμες. καλησπερα, απο netgear ειδα το 2200 και 3700, απο draytek, διαβαζω οτι ειναι δυσκολα για ασχετουσ σαν και μενα ,παντοσ ευχαριστω δεν ειναι δυσκολο για απλο σεταρισμα.απλα το ρουτερ μπορει να κανει πολλα ακομα πραγματα τα οποια ισως να μην τα χρειαζεσαι.αυτα τα παραπανω πραγματα ναι θελουν λιγο παραπανω γνωσεις. .....μου εκανε εντυπωση η avm fritz που δινει 5 χρονια εγγυηση.και διαβαζω οτι ειναι αξιοπιστα, αν καποιοσ εχει ασ δοση τα φωτα του αξιζουν και ειναι ακριβα.για αυτο και 5 χρονια εγγυηση.οτι πληρωνεις παιρνεις καλησπερα. θα ηθελα βοηθεια στην επιλογη μοδεμ ρουτερ .εχω τισ χολ και εχω καποια θεματα στα ον λαιν γκειμσ πεζω με καλωδιο και εχω πολλα πινκ με αποτελεσμα το παιχνιδι να ειναι χαλια. ειδα ντραυτεκ ,ασουσ, και νετγκεαρ. το προβλημα ειναι οτι εχω μεσανυχτα απο τετοιου ειδουσ σεταρισματα . ενασ φιλοσ εχει ντραυτεκ και ειναι ευχαριστιμενοσ αλλα παιδευτικεμε το 2760ν.η γραμμη μου ειναι ηολ αδσλ 24 . 24 εδο γελαμε.το καλυτερο που ειδα ειναι11 υπ και νταουνλοντ780. οι αλλοι 2 υπολογ. συνδεονται ασυρματα, με πολλα κολληματα . τορουτερ ειναι ζτε το . η108ν .καθε βοηθεια καλοδεχουμενη. α.τα ελληνικα τα γραφουμε με ελληνικακαι τα αγγλικα στα αγγλικα γιατι ειλικρινα δεν διαβαζεται αυτο που γραφεις.επισης για καλυτερο Ping να εισαι με καλωδιο ethernet Και οχι ασυρματα.θα βρεις και απειρα θεματα με ενα search που εχουν ανοιχτει για αγορα adsl router.ta zte οπως θα δεις ειναι για πεταμα.απο τοτε που τα δινουν οι παροχοι σαν δωρεαν ρουτερ εδω στο Forum εχουμε γεμισει με θεματα για παραπονα για το ασυρματο,για παραπονα για χαμηλο συγχρονισμο και κολληματα κτλ.επισης ειναι μεχρι 24 και οχι 24.πρεπει να μας γραψεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ για να σου πουμε αν παιζεις καλα ή οχι.μπορει να εισαι μακρυα απο το dslam για αυτο να μην πιανεις καλη ταχυτητα ή μπορει να την μετρας λαθος αφου το δοκιμασες με download>σκοπος ειναι να δουμε μεσα απο το ρουτερ ποσο συγχρονιζεις.το zte σιγουρα θα συγχρονιζει και λιγοτερο απο αλλα router.παντως το zte βγαλτο στην ακρη .οτι ρουτερ και ναπαρεις ακομα και tp link ειναι καλυτερο απο το zte. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από poulinos 1
JOHNCOUR66 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Status Device Information Network Interface WAN Connection ADSL User Interface Network Security Application Administration Help Help Path:Status-Network Interface-ADSL Logout Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 1023/12287 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1056/15396 kbps Noise Margin (Up/Down) 10.5/9.8 dB Line Attenuation (Up/Down) 12.3/23.2 dB Output Power (Up/Down) 12.5/20.9 dBm Data Path (Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth (Up/Down) 0/0 Interleave Delay (Up/Down) 24/8 ms INP (Up/Down) 0/0 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 5/245 Annex Type AnnexA Status Device Information Network Interface WAN Connection ADSL User Interface Network Security Application Administration Help Help Path:Status-Network Interface-ADSL Logout Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 1023/12287 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1056/15396 kbps Noise Margin (Up/Down) 10.5/9.8 dB Line Attenuation (Up/Down) 12.3/23.2 dB Output Power (Up/Down) 12.5/20.9 dBm Data Path (Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth (Up/Down) 0/0 Interleave Delay (Up/Down) 24/8 ms INP (Up/Down) 0/0 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 5/245 Annex Type AnnexA Enable Wireless RF Enabled Channel 1 SSID1Enable Enabled SSID1 Name HOL_ZTE_4 Authentication Type WPA/WPA2-PSK Encryption Type TKIP+AES MAC Address 54:22:f8:d4:c6:14 Packets Received/Bytes Received 87480/12964098 Packets Sent/Bytes Sent 76550/94778552 Error Packets Received 42 Error Packets Sent 62 Discarded Receiving Packets 0 Discarded Sending Packets 0 καλησπερα.ευχαριστω για την βοηθεια και συγνωμη για τα απαισια κειμενα που γραφω,θα βελτιωθουν. αυτα ειναι τα στοιχεια που βρηκα.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 +1 για fritz ,και όχι αυτά που έδινε ο ΟΤΕ ή η 4net δεν θυμάμαι κάποτε,αλλά το δυνατό μοντέλο! Ύστερα από νερά που κάνει το netgear,έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς tp-link D7 και tp-link d5 . Την μόνη διαφορά που βρήκα είναι η ταχύτητα του ασυρμάτου,και τα 30€
haris013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ύστερα από νερά που κάνει το netgear,έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς tp-link D7 και tp-link d5 . Την μόνη διαφορά που βρήκα είναι η ταχύτητα του ασυρμάτου,και τα 30€ ούτε για πλάκα τόσα λεφτά σε tp-link. γιατί δεν πας στο drytek που προτείνει ο πουλινος? ή σε κάποιο mikrotik που έχει απίστευτες δυνατότητες?
JOHNCOUR66 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 το θεμα ειναι οτι ειμαι ασχετος και φοβαμαι μην μπλεξω με το draytek η mikrotik,γιατι διαβαζω οτι και οι expert των δικτυ ον εχουν θεματα με τις ρυθμισειςπχ πουλινος φαντασου εμενα . ειμουν ετοιμος για το 2760ν αλλα...... . βλεπω και asys to 56u. ειμαι και σε μια ηλικια που αρχισα να μην βλεπω και απο κοντα ευχαριστω παντος για την συμμετοχη.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ούτε για πλάκα τόσα λεφτά σε tp-link. γιατί δεν πας στο drytek που προτείνει ο πουλινος? ή σε κάποιο mikrotik που έχει απίστευτες δυνατότητες? 2 χρόνια είχα στην αγγλία ένα,πάρα πολύ καλό!Και το menu του με πολλές επιλογές,πόσο μάλλον για τις κεραίες που έχω για 2 pc μου.Για εμένα χίλιες φορές tplink παρά netgear.. Το σκέφτηκα,και έψαξα για μέχρι 130€ αλλά δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει να καταλάβω την κάλυψη του ασυρμάτου,μιας και το σπίτι είναι 3 όροφο..Αν έχετε σχετικές γνώσεις σε αυτό πάνω ας μου πείτε ώστε να κάνω τις συγκρίσεις.
haris013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 2 χρόνια είχα στην αγγλία ένα,πάρα πολύ καλό!Και το menu του με πολλές επιλογές,πόσο μάλλον για τις κεραίες που έχω για 2 pc μου.Για εμένα χίλιες φορές tplink παρά netgear.. Το σκέφτηκα,και έψαξα για μέχρι 130€ αλλά δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει να καταλάβω την κάλυψη του ασυρμάτου,μιας και το σπίτι είναι 3 όροφο..Αν έχετε σχετικές γνώσεις σε αυτό πάνω ας μου πείτε ώστε να κάνω τις συγκρίσεις. χμμ 3 όροφοι είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατον να τους καλύψει ένα ρουτερ. έχεις κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις απο το router ή χρειάζεσαι κάποια συγκεκριμένη λειτουργία(π.χ QoS,vpn )? αμα δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη απαίτηση πάρε ένα νορμαλ ρουτερ στα 50 ευρώ πχ και κάλυψε το σπίτι σου με repeaters ή powerlines. σε ποιον όροφο θα μπεί το ρουτερ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα