Προς το περιεχόμενο

Nokia 130, νέο feature phone με τιμή €19


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και τον προηγούμενο μήνα η Microsoft ανακοίνωνε την απόλυση 12.500 χιλιάδων εργαζομένων της Nokia και παράλληλα την πίστη της αποκλειστά στην πλατφόρμα των Windows Phone, εντούτοις η εταιρεία ανακοίνωσε πριν λίγο ένα ακόμα feature phone, το Nokia 130.Το Nokia 130 αποτελεί μια νέα πρόταση στη δημοφιλή σειρά της Nokia η οποία ξεχωρίζει κυρίως για την πολύ χαμηλή τιμή των συσκευών που την απαρτίζουν, με το νέο μέλος να κοστίζει μόλις €19 (χωρίς τους φόρους). Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε την οθόνη 1.8 ιντσών με ανάλυση 160 x 128, υποστήριξη microSD κάρτας έως 32 GB, ραδιοφωνικός δέκτης, GPS, Bluetooth 3.0 και μπαταρία 1020 mAh. Δε διαθέτει κάμερα παρά μόνο ένα μικρό flash το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός.

 

Στην επιφάνεια του όπως μπορείτε να δείτε διαθέτει αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο, με τη Microsoft να τονίζει τη δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 της συσκευής μέσα από τη Series 30 πλατφόρμα και με την αυτονομία να φτάνει έως και τις 46 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής.

 

Το περιμένουμε στην αγορά προς το τέλος Σεπτεμβρίου σε κόκκινο, μαύρο και άσπρο χρώμα ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε Dual SIM έκδοση.

 

Link.png Site: Nokia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για άτομα άνω των 40 ετών είναι μια χαρά λύση...

 

(επίσης για τον στρατό όπως ειπώθηκε άψογο τηλέφωνο με άπειρο χώρο για mp3 που στην σκοπιά είναι must!! ) 

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ή οθόνη του δεν ειναι σάπια όπως μας έχει συνηθίσει η νόκια σε τέτοιες κατηγορίες (με ghosting,lag μεγάλη απόσταση στα pixels και ξεθωριασμένα χρώματα) 

θα είναι μια καλή επιλογή 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη "smart" phone , χρησιμοποιουσα απο τοτε που ειχε βγει το p800 της se . εχω καταληξει εδω και τουλαχιστον μια πενταετια , οτι για μενα τηλεφωνο ειναι κατι σαν το παραπανω .

 

μου φτανει για τηλεφωνο .

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν όντως έχει GPS, τότες από χάρτες τι παίζει; Είχα το Nokia N78 πριν 2-3 χρόνια και οι χάρτες της Nokia ήταν για τα μπάζα. Οι ονομασίες των πόλεων και των οδών ήταν στα greeklish που δυσκόλευε κατά πολύ την αναζήτησή τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπαίνω τέλος Σεπτεμβρίου, δεν θα το προλάβω :-(

 

ειναι ελαφρως αναβαθμισμενη εκδοση στο design με πιο στρογγυλεμενες γωνιες σε σχεση με προγενεστερα, κατα τα αλλα μπορεις να βρεις στο σκρουτζ νοκια με παρομοια χαρακτηριστικα απο 20 ευρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...