Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρόβλημα με εξωτερική κεραία 18dbi η οποια είναι αυτή

APPUSB18DB

που έχω βάλει κάποιες φορες piano σήμα και είναι γρήγορο κάποιες άλλες σέρνεται και κάποιες άλλες είναι με ερωτηματικό εγώ μένω στο ισόγειο και ο ξάδερφος μου στον 3 όροφο και θέλω να περνώ από αυτόν χωρίς καλώδια μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Δημοσ.

πρόβλημα με εξωτερική κεραία 18dbi η οποια είναι αυτή

APPUSB18DB

που έχω βάλει κάποιες φορες piano σήμα και είναι γρήγορο κάποιες άλλες σέρνεται και κάποιες άλλες είναι με ερωτηματικό εγώ μένω στο ισόγειο και ο ξάδερφος μου στον 3 όροφο και θέλω να περνώ από αυτόν χωρίς καλώδια μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

οτι εσυ εχεις αυτην την κεραια που ειναι κατευθυντικη σημαινει οτι λυνεις λιγακι το προβλημα ως προς την μια πλευρα ομως.αυτο διοτι ο ξαδερφος σου πανω δεν εχει την ιδια κεραια για να σου δωσει και εσενα κατευθυντικα αλλα παιζει με την default του ρουτερ που ειναι omni.

οι λυσεις που θα μπορουσα να σκεφτω εειναι οι παρακατω.

α.ειτε Utp εξωτερικα ειτε β.αν και τα 2 σπιτια εχουν utp για τηλεφωνο να πατησετε πανω σε αυτα και να χρησιμοποιηθουν 2 ζευγαρια για ethernet.για το β.θελει ατομο που να πιανουν τα χερια του.

γ.λυση ειναι να αν σε καποιο σημειο εχετε οπτικη επαφη τοτε να μπει ενα access point απο την πλευρα του ξαδερφου ωστε να δινει κατευθυντικα προς τα εσενα και εσυ να εχεις ενα wireless bridge παλι με κατευθυντικη κεραια το οποιο θα πιανει το σημα και θα το μεταφερει με καλωδιο μεχρι εσενα μεσα.μεσα ειτε παιζεις με ethernet ειτε μπαινει ενα access point για να σου δινει και ασυρματα.αλλα αυτο προυποθεται καλωδιο μεχρι το μπαλκονι και οτι σε καποιο σημειο εχετε οπτικη επαφη

Powerline εχετε διαφορετικο ρολοι οποτε δεντο κοβω να παιζει.

αν τωρα σε καποιο δωματιο παιζεις πχ καπως καλυτερα απο οτι σε αλλα δωματια θα μπορουσε να μπαινε εκει ενα repeater ωστε να πιανει το σημα εστω και καπως οριακα και να το αναμεταδιδει.

Δημοσ.

χωρίς καλώδια δηλαδή "ασπουμε" αν έβαζα ένα repeater στο σπίτι του ξαδέρφου μου ούτε έτσι θα λυνόταν το θέμα?γιατί είχα πάρει ένα repeater στα 37 ευρώ με 5dbi κεραία αλλα το έδωσα πίσω γιατί δεν έπιανε καθόλου σήμα αν έπαιρνα αυτό το repeater και το έβαζα στο ξάδερφο μου και εγώ δούλευα με τι κεραία δεν θα λυνόταν το θέμα χωρίς καλώδια?γιατί δεν έχω και ιδέα από αυτά και δεν ξέρω να κάνω δουλειά με καλώδια και δεν θέλει και ο ξάδερφος να βάλω καλώδια μονο ένα repeater η ένα άλλο μηχάνημα μου επιτρέπει να βάλω γιατί δεν θέλει να τρυπήσω τοίχους

Δημοσ.

χωρίς καλώδια δηλαδή "ασπουμε" αν έβαζα ένα repeater στο σπίτι του ξαδέρφου μου ούτε έτσι θα λυνόταν το θέμα?γιατί είχα πάρει ένα repeater στα 37 ευρώ με 5dbi κεραία αλλα το έδωσα πίσω γιατί δεν έπιανε καθόλου σήμα αν έπαιρνα αυτό το repeater και το έβαζα στο ξάδερφο μου και εγώ δούλευα με τι κεραία δεν θα λυνόταν το θέμα χωρίς καλώδια?γιατί δεν έχω και ιδέα από αυτά και δεν ξέρω να κάνω δουλειά με καλώδια και δεν θέλει και ο ξάδερφος να βάλω καλώδια μονο ένα repeater η ένα άλλο μηχάνημα μου επιτρέπει να βάλω γιατί δεν θέλει να τρυπήσω τοίχους

σκοπος ειναι στο σπιτι του ξαδερφου σου να μπει κατι που να εχει και αυτο κατευθυντικη κεραια με σκοπο να σημαδευεει την δικια σου κεραια.δεν θα ειναι repeater αλλα access point στην ουσια. αφου θα παιρνει με καλωδιο ethernet απο το adsl router του.απλα κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παιξει καλυτερα.θελει δοκιμες υποχρεωτικα .το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει οπτικη επαφη οποτε οτι γινει πρεπει να γινει μεσα απο το σπιτι που σημαινει πατωματα και 2 οροφους διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...