Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Αντιμετωπίζω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τους γείτονές μου. Κάνουν απίστευτη φασαρία, όλη τη μέρα, εκτός από τις ώρες κοινής ησυχίας. Και αυτό όχι επειδή δεν τους το επιτρέπει η ανατροφή τους, αλλά επειδή τους έχει γίνει πολλάκις παρατήρηση. Και όταν λέμε φασαρία, εννοούμε φασαρία με τα όλα της. Και μουσική για να τρέμουν τα θεμέλια, και μωρά να ουρλιάζουν, και μεγάλοι να ουρλιάζουν, και πιτσιρίκια να κοπανάνε με μπάλα τον κοινό μας τοίχο κλπ κλπ.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Και το θέμα είναι πως οι συγκεκριμένοι θα φύγουν από το σπίτι σε κανένα δίμηνο, φαντάζομαι, γιατί έτσι γίνεται συνήθως, και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος δεν υπολογίζει καθόλου τους παλιούς του γείτονες, θα φέρει άλλους που θα κάνουν τα ίδια. Και αυτό το σκηνικό δε θα σταματήσει να επαναλαμβάνεται.

Σκέφτομαι λοιπόν πως θα πρέπει να κινηθώ εναντίον του ιδιοκτήτη, αλλά με ποιόν τρόπο; Όπως σας είπα, κάνουν φασαρία όλη μέρα, εκτός από τις ώρες κοινής ησυχίας.

Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν πολύτιμη, γιατί πραγματικά η κατάσταση είναι αφόρητη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι απολυτος νομοτυποι - δε μπορεις να τους κανεις τιποτα περα απο καμμια πολυ ευγενικη παρατηρηση μηπως και τους πιασεις  στο φιλοτιμο ..

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Αντιμετωπίζω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τους γείτονές μου. Κάνουν απίστευτη φασαρία, όλη τη μέρα, εκτός από τις ώρες κοινής ησυχίας. Και αυτό όχι επειδή δεν τους το επιτρέπει η ανατροφή τους, αλλά επειδή τους έχει γίνει πολλάκις παρατήρηση. Και όταν λέμε φασαρία, εννοούμε φασαρία με τα όλα της. Και μουσική για να τρέμουν τα θεμέλια, και μωρά να ουρλιάζουν, και μεγάλοι να ουρλιάζουν, και πιτσιρίκια να κοπανάνε με μπάλα τον κοινό μας τοίχο κλπ κλπ.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Και το θέμα είναι πως οι συγκεκριμένοι θα φύγουν από το σπίτι σε κανένα δίμηνο, φαντάζομαι, γιατί έτσι γίνεται συνήθως, και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος δεν υπολογίζει καθόλου τους παλιούς του γείτονες, θα φέρει άλλους που θα κάνουν τα ίδια. Και αυτό το σκηνικό δε θα σταματήσει να επαναλαμβάνεται.

Σκέφτομαι λοιπόν πως θα πρέπει να κινηθώ εναντίον του ιδιοκτήτη, αλλά με ποιόν τρόπο; Όπως σας είπα, κάνουν φασαρία όλη μέρα, εκτός από τις ώρες κοινής ησυχίας.

Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν πολύτιμη, γιατί πραγματικά η κατάσταση είναι αφόρητη.

Δεν μπορείς τίποτα να κάνεις! Μπορεί να είχαν μαστοριά παράδειγμα και να κάνανε φασαρία όποτε θα το υποστείς. Εφόσον της ώρες κοινής ησυχίας είναι κύριοι και το τηρούν δεν έχεις καμιά ελπίδα. Δυστυχώς,

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το ίδιο πράγμα τις ίδιες ώρες να βάλεις τέρμα την μουσική να κοπανάς και εσύ και να πεις και του ιδιοκτήτη να τους μιλήσει.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις όση φασαρία θέλεις ακόμα και σε ώρες μη κοινής ησυχίας! Πάρε την αστυνομία, μετράνε τη φασαρία και αναλόγως μετά τι προβλέπεται. Ο ιδιοκτήτης δε νομίζω ότι έχει κάποια ανάμιξη (πρακτικά δηλαδή δεν μπορείς να τον κυνηγήσεις, μόνο τους ενοικιαστές)

• Like 4
Δημοσ.

εχεις τρεις επιλογες:

1)κανεις και εσυ φασαρια οποτε κανουν αυτοι

2)τους λες με πολιτισμενο τροπο οτι βασικα σου εχουν σπασει τα τυμπανα και ελπιζεις για καλυτερη συμπεριφορα

3)τουμπεκι και υπομονη μεχρι να φύγουν,μπορει οι επομενοι να μην ειναι ζωα.

• Like 5
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Τιποτα δε μπορεις να κανεις αμα το μυαλο τους φτανει μεχρι ενος σημειου και δε μπορει να σκεφτει παρα περα.

Αν καταλαβα καλα μιλαμε για οικογενεια με παιδια.

Πατερας δεν υπαρχει να βαλει μια ταξη η αυτος κανει χειροτερα?

Παιζει να εχω μεινει στους πατεραδες τις δεκαετιας του 80 και του 90 εγω που εβαζαν μια φωνη και ολα εφτιαχναν :P

• Like 3
Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις όση φασαρία θέλεις ακόμα και σε ώρες μη κοινής ησυχίας! Πάρε την αστυνομία, μετράνε τη φασαρία και αναλόγως μετά τι προβλέπεται. Ο ιδιοκτήτης δε νομίζω ότι έχει κάποια ανάμιξη (πρακτικά δηλαδή δεν μπορείς να τον κυνηγήσεις, μόνο τους ενοικιαστές)

Έχεις δίκιο αλλά εσύ αναφέρεσαι σε πολύ φασαρία πολλά ντεσιμπελ που γίνεται από ηχεία. Κλάματα μωρών και παιχνίδια μωρών δεν πιάνουν με τίποτα αυτά τα όρια.

Αγόρασε ωτασπίδες...πραγματικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο αλλά εσύ αναφέρεσαι σε πολύ φασαρία πολλά ντεσιμπελ που γίνεται από ηχεία. Κλάματα μωρών και παιχνίδια μωρών δεν πιάνουν με τίποτα αυτά τα όρια.

Αγόρασε ωτασπίδες...πραγματικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...

Μπορεί και να είναι η καλύτερη λύση! Δεν χαλάς τη μέρα σου με τσακωμούς και ηρεμείς κιόλας τις ώρες που είσαι σπίτι!

Δημοσ.

Ναι βρε παιδιά, αν αυτό είχε γίνει μια ή δυό φορές, εντάξει. Αλλά αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση. Και παρατήρηση έχουμε κάνει, και με όμορφο και με άσχημο τρόπο. Δεν καταλαβαίνουν. Μένουν εκατό άτομα σε ένα σπίτι 100 τετραγωνικών, φανταστείτε για τι κατάσταση μιλάμε.

Δημοσ.

Εκτός κι εάν έχεις κανόνια του Πυροβολικού στο σπίτι σου και ρίχνεις, κατά πάσα πιθανότητα σε ώρες μη κοινής ησυχίας δεν σου κάνουν κάτι.

Δημοσ.

φιλε ολοι καταλαβαινουμε το ζορι που θα τραβας , δεν ειναι λιγο !

καταλαβε και συ ομως οτι δε μπορεις να κανεις τιποτα ,  βαση νομου τουλαχιστον ...

δε μπορεις να τους υποχρεωσεις να κανουν ησυχια σε ωρες που δεν ειναι κοινης ησυχιας , ουτε υπαρχει κανα ντεμπισελομετρο που να μετραει και να τους λεει μεχρι ποσο μπορουν να φωναζουν ...

Δημοσ.

Τιποτα δε μπορεις να κανεις αμα το μυαλο τους φτανει μεχρι ενος σημειου και δε μπορει να σκεφτει παρα περα.

Αν καταλαβα καλα μιλαμε για οικογενεια με παιδια.

Πατερας δεν υπαρχει να βαλει μια ταξη η αυτος κανει χειροτερα?

Παιζει να εχω μεινει στους πατεραδες τις δεκαετιας του 80 και του 90 εγω που εβαζαν μια φωνη και ολα εφτιαχναν :P

Ναι, οικογένεια είναι, έχουν από μωρά μέχρι δεκαπεντάχρονα. 

Τολμώ να πω πως οι μεγάλοι κάνουν περισσότερη φασαρία από τους μικρούς. Όλη τη μέρα ουρλιάζουν και ακούνε Πάολα τέρμα. Καλά, και Σοπέν να έβαζαν, σε αυτή την ένταση η μουσική είναι απλά ανυπόφορη.

Α, εννοείται πως οι γονείς δεν κάνουν παρατήρηση στα παιδιά. Τα αφήνουν να ουρλιάζουν όποτε γουστάρουν - εκτός από τις ώρες κοινής ησυχίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...