gousias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Θελεις να επιχειρηματολογισεις? Τα κενά που αναφέρεις. Μωρε μακάρι να έμενες κι εσυ διπλα μου. Ισως να γλιτωνα απ το καθημερινο κομπρεσέρ των απέναντι που χτιζουν Πόσα... ΧΡΟΝΙΑ χτίζουν/γκρεμίζουν; Εγραψα κάπου κάτι απ όλα αυτά? Ξεκαθάρισα οτι έχουμε φθάσει στα 2 άκρα. Στην ασέβια και στην υπερβολη. Ερμήνευσες την υπερβολή, συνεπώς η απάντηση μου βασιζόταν σε αυτό. Τι ακριβως να αναθεωρησω? Το οτι υπάρχουν άκρα? Αν θεωρεις οτι δεν υπάρχουν ισως πρέπει εσυ να αναθεωρησει και οσοι σκεφτονται με αυτο το τροπο. Το οτι η πλειοψηφία σκέφτεται κάπως, δε σημαινει οτι ειναι και σωστη. Η πλειοψηφια ψηφίζει κιολας και ειδες τι έχουμε τωρα. Η πλειοψηφία δεν εξέλεξε τελευταία, αντιθέτως! Καποιοι δυσκολευονται να κατανοησουν το πως μπορουνε να κινηθουνε βαση νομων, και απλα βγαζουνε τον πονο τους στο θεμα. Δικαιωμα τους, αμφιβαλω αν θα βγαλουνε ομως λυση ετσι. Τωρα γιαυτους που μιλησανε για δολοφονιες ζωων, προφανως δεν μπαινω στο κοπο να σχολιασω. Να υποθέσω ότι κατόπιν γνώσης, αξιολόγησης, κατανόησης κατέληξες στο ανωτέρω συμπέρασμα, καθότι ως θύμα διαρρήξεων και όλων των προαναφερόμενων καταστάσεων, θεωρώ ότι έχω γνώση των πεπραγμένων μου έως τώρα, τα οποία προσβάλλονται από την κρίση σου. Περαστικα μας. Μόνο αυτό πλέον! Democracy version 2.0: υπέροχη! Ομοίως αποχωρώ κι εγώ, δεν υφίσταται λόγος συνέχισης!
dimpa16 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Επειδή εδώ μέσα υπάρχετε πολλοί που το ΄΄παίζετε΄΄οτι δεν καταλαβαίνετε,θα εξηγηθώ. Σου χτυπάω την πόρτα.Ναι,εσένα που έχεις το σκύλο.-Καλημέρα-καλησπέρα,φίλε είμαι απο δίπλα και θα ήθελα να σε ενειμερώσω για κάποιο πρόβλημα.-Τι πρόβλημα;-Ο σκύλος σου δεν σταματάει να γαυγίζει και μάλιστα σε τελείως ακατάληλες ώρες και δεν μπορώ να κοιμηθώ-διαβάσω -ηρεμίσω.Φαντάζομαι οτι το έχεις διαπιστώσει και συ.Σε παρακαλώ κάνε κάτι γι`αυτο.Συγνώμη για την ενόχληση,αλλά για να το κάνω,υπάρχει πρόβλημα.Φεύγω.Το πήρες το μύνημα;Κάνεις κάτι για να το σταματήσεις;Ναι;Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.Εγώ,εσύ και το σκυλάκι σου.Το πήρες το μύνημα;Κάνεις κάτι για να το σταματήσεις;Οχι;Θα είναι μόνο ένας ευχαριστημένος.Εγώ. Αν μου φερθείς σωστά,θα σου φερθώ άψογα. Αν με έχεις για παιχνίδι,θα σου μάθω πως παίζεται.
pontez2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Πόσα... ΧΡΟΝΙΑ χτίζουν/γκρεμίζουν; 1,5 Ερμήνευσες την υπερβολή, συνεπώς η απάντηση μου βασιζόταν σε αυτό. Οχι ένα παράδειγμα εδωσα. Με την ιδια λογικη ερμηνευσα επισης και την ασέβια. Δε καταλαβαινω ομως και πάλι που διαφωνεις? Η πλειοψηφία δεν εξέλεξε τελευταία, αντιθέτως! Nα το δεχτώ αν και οι περισσοτεροι θα διαφωνησουν. Με το θέμα των άκρων που διαφωνεις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Επειδή εδώ μέσα υπάρχετε πολλοί που το ΄΄παίζετε΄΄οτι δεν καταλαβαίνετε,θα εξηγηθώ. Σου χτυπάω την πόρτα.Ναι,εσένα που έχεις το σκύλο. -Καλημέρα-καλησπέρα,φίλε είμαι απο δίπλα και θα ήθελα να σε ενειμερώσω για κάποιο πρόβλημα. -Τι πρόβλημα; -Ο σκύλος σου δεν σταματάει να γαυγίζει και μάλιστα σε τελείως ακατάληλες ώρες και δεν μπορώ να κοιμηθώ-διαβάσω -ηρεμίσω.Φαντάζομαι οτι το έχεις διαπιστώσει και συ. Σε παρακαλώ κάνε κάτι γι`αυτο.Συγνώμη για την ενόχληση,αλλά για να το κάνω,υπάρχει πρόβλημα. Φεύγω. Το πήρες το μύνημα;Κάνεις κάτι για να το σταματήσεις;Ναι;Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.Εγώ,εσύ και το σκυλάκι σου. Το πήρες το μύνημα;Κάνεις κάτι για να το σταματήσεις;Οχι;Θα είναι μόνο ένας ευχαριστημένος.Εγώ. Αν μου φερθείς σωστά,θα σου φερθώ άψογα. Αν με έχεις για παιχνίδι,θα σου μάθω πως παίζεται. Σαφως και ο ιδιοκτητης πρεπει να κρατα τον σκυλο ησυχο ειδικα τις ωρες κοινης ησυχια ...Οπως και κατι γειτονες που δεν πρεπει να βαζουν την μουσικη στη διαπασων ...επειδη ετσι κανουν κεφι . 2
Getta Robo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Να υποθέσω ότι κατόπιν γνώσης, αξιολόγησης, κατανόησης κατέληξες στο ανωτέρω συμπέρασμα, καθότι ως θύμα διαρρήξεων και όλων των προαναφερόμενων καταστάσεων, θεωρώ ότι έχω γνώση των πεπραγμένων μου έως τώρα, τα οποία προσβάλλονται από την κρίση σου. Δεν απευθύνθηκα καπου προς τα εσενα και δεν βλεπω πως τα συνδεεις ολα αυτα. Εκτος αν πχ θεωρεις πως δικαιολογουνται οι αναφορες για δολοφονιων δεσποζομενων ζωων. Αν μου φερθείς σωστά,θα σου φερθώ άψογα. Αν με έχεις για παιχνίδι,θα σου μάθω πως παίζεται. Το να απευθυνθεις στις αρχες δεν σου περναει απο το μυαλο; Απο το να καταφυγεις σε πρακτικες που εφαρμοζουν πχ στην Ουγκαντα; Θα σου υπενθυμίσω πως ο νομος λοιπον, ξερει πολυ καλα πως να διαχειριζεται αυτους που παιζουν τετοια αρρωστημενα παιχνιδια. Μπορεις να δεις και αλλα παραδειγματα, απο "ανθρωπους" που νομιζαν πως μπορουσανε να παιζουνε με αυτα.
dimpa16 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Σαφως και ο ιδιοκτητης πρεπει να κρατα τον σκυλο ησυχο ειδικα τις ωρες κοινης ησυχια ...Οπως και κατι γειτονες που δεν πρεπει να βαζουν την μουσικη στη διαπασων ...επειδη ετσι κανουν κεφι . Α μπράβο.Γι`αυτό ακρίβώς μιλάμε. Αν δω τον άνθρωπο,να κάνει προσπάθειες για να λύσει το πρόβλημα,θα κατανοήσω την προσπάθειά του,ακόμα και αν δεν τα καταφέρνει στο 100%. Και φυσικά δεν θα έχω κανένα πρόβλημα ούτε να τον φυλάξω αν χρειαστεί κάποιες φορές,και με χαρα θα του μαζέψω φαγητό απο εστιατόρια που πηγένω και βόλτα να τον βγάλω και να παίξω μαζί του και να χαρώ που θα γαυγίσει σε άγνωστο. Αν πετύχω όμως στόκο αφεντικό,μην μου πεις για αστυνομίες-μυνήσεις (που και εκεί θα έχω φτάσει,αλλά ξέρω πως λειτουργει το σύστημα...),εκεί...λυπάμαι...αλλά... Δεν απευθύνθηκα καπου προς τα εσενα και δεν βλεπω πως τα συνδεεις ολα αυτα. Εκτος αν πχ θεωρεις πως δικαιολογουνται οι αναφορες για δολοφονιων δεσποζομενων ζωων. Το να απευθυνθεις στις αρχες δεν σου περναει απο το μυαλο; Απο το να καταφυγεις σε πρακτικες που εφαρμοζουν πχ στην Ουγκαντα; Θα σου υπενθυμίσω πως ο νομος λοιπον, ξερει πολυ καλα πως να διαχειριζεται αυτους που παιζουν τετοια αρρωστημενα παιχνιδια. Μπορεις να δεις και αλλα παραδειγματα, απο "ανθρωπους" που νομιζαν πως μπορουσανε να παιζουνε με αυτα. Δεν απευθύνθηκα καπου προς τα εσενα και δεν βλεπω πως τα συνδεεις ολα αυτα. Εκτος αν πχ θεωρεις πως δικαιολογουνται οι αναφορες για δολοφονιων δεσποζομενων ζωων. Το να απευθυνθεις στις αρχες δεν σου περναει απο το μυαλο; Απο το να καταφυγεις σε πρακτικες που εφαρμοζουν πχ στην Ουγκαντα; Θα σου υπενθυμίσω πως ο νομος λοιπον, ξερει πολυ καλα πως να διαχειριζεται αυτους που παιζουν τετοια αρρωστημενα παιχνιδια. Μπορεις να δεις και αλλα παραδειγματα, απο "ανθρωπους" που νομιζαν πως μπορουσανε να παιζουνε με αυτα. Όχι ρε συ δεν το`χα σκεφτεί καθόλου,πάλι καλά που μου το θύμισες,οτι υπάρχουν κι`αυτοί. 1
Getta Robo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Όχι ρε συ δεν το`χα σκεφτεί καθόλου,πάλι καλά που μου το θύμισες,οτι υπάρχουν κι`αυτοί. Χαιρομαι λοιπον που βοηθησα, κατσε διαβασε τα βηματα και που απευθυνομαστε σε αντιστοιχα προβληματα. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Α μπράβο.Γι`αυτό ακρίβώς μιλάμε. Αν δω τον άνθρωπο,να κάνει προσπάθειες για να λύσει το πρόβλημα,θα κατανοήσω την προσπάθειά του,ακόμα και αν δεν τα καταφέρνει στο 100%. Και φυσικά δεν θα έχω κανένα πρόβλημα ούτε να τον φυλάξω αν χρειαστεί κάποιες φορές,και με χαρα θα του μαζέψω φαγητό απο εστιατόρια που πηγένω και βόλτα να τον βγάλω και να παίξω μαζί του και να χαρώ που θα γαυγίσει σε άγνωστο. Αν πετύχω όμως στόκο αφεντικό,μην μου πεις για αστυνομίες-μυνήσεις (που και εκεί θα έχω φτάσει,αλλά ξέρω πως λειτουργει το σύστημα...),εκεί...λυπάμαι...αλλά... Όχι ρε συ δεν το`χα σκεφτεί καθόλου,πάλι καλά που μου το θύμισες,οτι υπάρχουν κι`αυτοί. Ξέρεις όμως ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα? Πως αυτό το "λυπάμαι αλλά..." μπορεί να εφαρμοστεί και προς εσένα από κάποιον που θα κρίνει πως "αυτή είναι η μόνη" λύση. Και μετά ο παραδίπλα το ίδιο και ο πιο δίπλα και στο τέλος θα έχουμε μια κατάσταση του στυλ "ο πιο γρήγορος (στη σκανδάλη) κερδίζει"... 5
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εγω θα κανω μια ερωτηση στους κατηγορους των ζωων ...Τι σας εχει ενοχλησει πιο πολλες φορες ? Ενα σκυλι που βαυγισε σε ωρες κοινης ησυχιας ή ο γκαζοφονιας με κομμενη εξατμηση και το ραδοφωνστο τερμα που περασε απο κατω ? Ή ο γειτονας που μιλαει στην βεραντα τοσο δυνατα και δεν σας αφηνει να κοιμηθειται ή τσακωνεται με την οικογενεια του ? 1
dimpa16 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ξέρεις όμως ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα? Πως αυτό το "λυπάμαι αλλά..." μπορεί να εφαρμοστεί και προς εσένα από κάποιον που θα κρίνει πως "αυτή είναι η μόνη" λύση. Και μετά ο παραδίπλα το ίδιο και ο πιο δίπλα και στο τέλος θα έχουμε μια κατάσταση του στυλ "ο πιο γρήγορος (στη σκανδάλη) κερδίζει"... Έχεις απόλυτο δίκιο σ`αυτό που λες. Μακάρι να τελειώνουν όλα με διάλογο και αλληλοκατανόηση,δυστιχώς δεν γίνεται πάντα,για να μην πω,σπάνια. Δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες,ούτε το επιδιώκω.Όταν όμως μπω στην διαδικασία,δεν σταματάω. Για να το κάνουμε πιο χαλαρό... Είμαι τελειομανής,όταν κάνω κάτι χάλια,θέλω να είναι εντελώς σκατά...
dimpa16 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εγω θα κανω μια ερωτηση στους κατηγορους των ζωων ...Τι σας εχει ενοχλησει πιο πολλες φορες ? Ενα σκυλι που βαυγισε σε ωρες κοινης ησυχιας ή ο γκαζοφονιας με κομμενη εξατμηση και το ραδοφωνστο τερμα που περασε απο κατω ? Ή ο γειτονας που μιλαει στην βεραντα τοσο δυνατα και δεν σας αφηνει να κοιμηθειται ή τσακωνεται με την οικογενεια του ? Θα απαντήσω εγώ στο ερώτημα Γιάννη (και δεν κατηγορω τα ζωα αλλά τους ανθρώπους). Εμένα,κανένας απο αυτούς που αναφέρεις.Όλα γίνονται για λίγο και σταματάνε. Όμως,ολοι τους με ενοχλούν,όταν γίνονται καθημερινά και συνεχόμενα. Χαιρομαι λοιπον που βοηθησα, κατσε διαβασε τα βηματα και που απευθυνομαστε σε αντιστοιχα προβληματα. Έχω ήδη ξεκινήσει.Και πάλι σ`ευχαριστώ για την βοήθεια.
stavrosbmw Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Συμφωνώ όσο δε πάει, ειλικρινά! Πρόσφατα μετακομίσαμε από περιοχή με άθλιους ρομά και μη, προβλήματα με μουσική στη διαπασών, καύση απορριμμάτων παράνομα και μόλυνση ατμόσφαιρας, εμπόριο ναρκωτικών, διαρρήξεις, κλοπές, βανδαλισμούς, απειλές κλπ κλπ κλπ... Το θέμα είναι ότι και στη νέα περιοχή, που υποτίθεται θα ήταν καλύτερα, διακρίνεται μία από τα ίδια περίπου! Ανυπέρβλητα καμένες από το "χορταράκι" νεαρουλες (μπάζα) μουσικάρουν λες και είναι αντί οικίας κάποιο club μαζεύοντας όλο το team καγκουριάς με οχλαγωγία, έχουν σκυλιά που γαβγίζουν ασταμάτητα, όπως και άλλοι διπλανοί και παραδίπλα έχουν σκύλους που μόλις ξεκινά το ένα γίνεται χορωδία, γατιά που ναι μεν τα βάζουν σπίτι αλλά τα αμολάνε έξω και χέ€@"ν όπου να'ναι, γείτονες που δεν σέβονται όχι μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας αλλά και θεωρούν ότι είναι δικαίωμα τους να χτυπάνε, χοροπηδάνε κλπ, δε σέβονται ότι έχουν μία θέση στάθμευσης και μαζεύουν μηχανές στο χώρο στάθμευσης εκτός του δικού τους (δηλαδή καταλαμβάνουν το κοινό διάδρομο που είναι για να μετακινούνται τα οχήματα). Επίσης βλέποντας κάποια στήριξη από ορισμένους κι εδώ, στο δικαίωμα να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει και τελικώς να βρίσκονται κατηγορούμενοι αυτοί που τολμούν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια και τον πόνο τους από την συμπεριφορά συνανθρώπων που δεν υιοθετούν όρια, καταλήγω όχι μόνο περισσότερο περίλυπος κι απογοητευμένος από την εξέλιξη της κοινωνίας μας αλλά κι από την απορία αν έχουν απομείνει άνθρωποι απτής λογικής συμπεριφοράς. Καποιοι πιστεύουν ότι έχουν μόνο δικαιώματα, κάποιοι έχουν προσκολληθεί στην διάλυση αυτού που θεωρούν κατεστημένο απλώς επειδή δεν προσπάθησαν να δημιουργήσουν. Ίσως τελικά όσοι φεύγουν από αυτή τη χώρα να είναι καλύτερα. Στον pontez2 πεστα,εγω συμφωνω σε οτι εχεις γραψει,δεκαρα δεν δινω για το δικαιομα που εχει ο καθενας να κανει φασαρια στις ωρες μη κοινης,εχε χαρη που η αστυνομια δεν κανει τπτ αλλιως θα σου ελεγα εγω Εγω θα κανω μια ερωτηση στους κατηγορους των ζωων ...Τι σας εχει ενοχλησει πιο πολλες φορες ? Ενα σκυλι που βαυγισε σε ωρες κοινης ησυχιας ή ο γκαζοφονιας με κομμενη εξατμηση και το ραδοφωνστο τερμα που περασε απο κατω ? Ή ο γειτονας που μιλαει στην βεραντα τοσο δυνατα και δεν σας αφηνει να κοιμηθειται ή τσακωνεται με την οικογενεια του ? Δεν εχεις καταλαβει κατι μαλλον,αν περασει ενα αμαξι με τερμα μουσικη θα περασει μια φορα και αυτο ηταν,δεν θα τον ξαναακουσεις ποτε, αν ομως ο γειτονας παρει σκυλο και αυτους γαβγισει ανελλιπως τοτε την πατησες μην πω τπτ χειρωτερο.Και φτυστε ολοι σας αυτη την καραμελα ''ωρες κοινης ησυχιας'' , εγω μπορει να δουλευω αργα και να θελω να κοιμηθω την μερα. Καποιοι δυσκολευονται να κατανοησουν το πως μπορουνε να κινηθουνε βαση νομων, και απλα βγαζουνε τον πονο τους στο θεμα. Δικαιωμα τους, αμφιβαλω αν θα βγαλουνε ομως λυση ετσι. Τωρα γιαυτους που μιλησανε για δολοφονιες ζωων, προφανως δεν μπαινω στο κοπο να σχολιασω. Τελος με αυτο,το εχεις πει 500 φορες,κανεις δεν θελει να σκοτωσει τα σκυλια,λυση προσπαθουμε να βρουμε, και η αστυνομια δεν κανει κατι Επειδή εδώ μέσα υπάρχετε πολλοί που το ΄΄παίζετε΄΄οτι δεν καταλαβαίνετε,θα εξηγηθώ. Σου χτυπάω την πόρτα.Ναι,εσένα που έχεις το σκύλο. -Καλημέρα-καλησπέρα,φίλε είμαι απο δίπλα και θα ήθελα να σε ενειμερώσω για κάποιο πρόβλημα. -Τι πρόβλημα; -Ο σκύλος σου δεν σταματάει να γαυγίζει και μάλιστα σε τελείως ακατάληλες ώρες και δεν μπορώ να κοιμηθώ-διαβάσω -ηρεμίσω.Φαντάζομαι οτι το έχεις διαπιστώσει και συ. Σε παρακαλώ κάνε κάτι γι`αυτο.Συγνώμη για την ενόχληση,αλλά για να το κάνω,υπάρχει πρόβλημα. Φεύγω. Το πήρες το μύνημα;Κάνεις κάτι για να το σταματήσεις;Ναι;Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.Εγώ,εσύ και το σκυλάκι σου. Το πήρες το μύνημα;Κάνεις κάτι για να το σταματήσεις;Οχι;Θα είναι μόνο ένας ευχαριστημένος.Εγώ. Αν μου φερθείς σωστά,θα σου φερθώ άψογα. Αν με έχεις για παιχνίδι,θα σου μάθω πως παίζεται. Ανθρωποι που εχουν σκυλο δεν προκειτε να κανουν τπτ για μην γαβγιζει ο σκυλος επειδη νομιζουν οτι ετσι το βασανιζουν,ειναι φιλοζωοι.Ακομα και αν σου πουν οτι θα το φροντησουν.Επισης δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις αλλα παντα οι γειτονες που προκαλουν φασαρια και αλλα προβληματα ειναι νοικαριδες.Αυτο λεει πολλα για μενα...
Getta Robo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τελος με αυτο,το εχεις πει 500 φορες,κανεις δεν θελει να σκοτωσει τα σκυλια,λυση προσπαθουμε να βρουμε, και η αστυνομια δεν κανει κατι Καταρχας το ποιοι θελουνε να κανουνε τι φανηκε στο θεμα. Απο εκει και περα, γραφεις πως μαζεψε γειτονας σου υπογραφες και καλεσε την αστυνομια οπου του ειπανε για μυνησεις. Δεν γραφεις οτι το εκανες εσυ. Καλεσες εσυ την αστυνομια, για πχ διαταραξη και σου ειπανε πως δεν θα κανουνε τιποτα διχως να καταθεσεις εσυ μηνυση; Για το δευτερο μερος, μην ομαδοποιεις ολους τους κηδεμονες σκυλων, και γιατι προφανως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, και γιατι με οσα γραφεις, δεν εχεις ασχοληθει ουτε εσυ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ανθρωποι που εχουν σκυλο δεν προκειτε να κανουν τπτ για μην γαβγιζει ο σκυλος επειδη νομιζουν οτι ετσι το βασανιζουν,ειναι φιλοζωοι.Ακομα και αν σου πουν οτι θα το φροντησουν.Επισης δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις αλλα παντα οι γειτονες που προκαλουν φασαρια και αλλα προβληματα ειναι νοικαριδες.Αυτο λεει πολλα για μενα... Your bad weather... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις