Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι χειροτερο γενικα να μενουν αλλοι απο πανω. Το καλυτερο ειναι οποιος μπορει κι εχει χρονο να ψαξει να διαλεξει ή ρετιρε ή μονοκατοικια, Αλλιως εισαι εντελως εξαρτημενος απο τον γειτονα και το καθε καπριτσιο που μπορει να εχει.

Δεν ειναι καθολου ευκολη η ευρεση κατοικιας,ειδικα οταν ψαχνεις τριαρι και μαλιστα μονοκατοικια.

Εχω κανει 2 μετακομισεις πανω στην αλλαγη του χρονου,σου λεω οτι ειναι πολυ ζορικα τα πραματα.

Πρεπει να παρεις πραγματικα συνεντευξεις για να δεις τι παιζει.

Εγω τα εχω με τη σπιτονοικοκυρα μου,η οποια μου ειπε οτι θα ειναι λες και μενω μονος μου,αλλα στην ουσια ειναι το εντελως αντιθετο.

Δεν εχω καποιον απο πανω,ειναι μεζονετες ολα εδω,αλλα η κατασταση ειναι απελπιστικη.

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι καθολου ευκολη η ευρεση κατοικιας,ειδικα οταν ψαχνεις τριαρι και μαλιστα μονοκατοικια.

Εχω κανει 2 μετακομισεις πανω στην αλλαγη του χρονου,σου λεω οτι ειναι πολυ ζορικα τα πραματα.

Πρεπει να παρεις πραγματικα συνεντευξεις για να δεις τι παιζει.

Εγω τα εχω με τη σπιτονοικοκυρα μου,η οποια μου ειπε οτι θα ειναι λες και μενω μονος μου,αλλα στην ουσια ειναι το εντελως αντιθετο.

Δεν εχω καποιον απο πανω,ειναι μεζονετες ολα εδω,αλλα η κατασταση ειναι απελπιστικη.

Καλα μην το λες σε μενα,ξερω :P εχω παρα πολλες κακες εμπειριες απο σπιτια δυστυχως. Η μονη ησυχη φαση που θυμαμαι παντως ηταν οταν ειχα νοικιασει ρετιρε. Φυσικα που και που ολο και καποιος θα ακουγοταν απο κατω ή διπλα αλλα σε φυσιολογικα επιπεδα. Σε γενικες γραμμες ηταν ησυχα και πιστευω κυριως γιατι δεν ειχα αλλους απο πανω να κοπανανε.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικότερα πάντως παίζει τεραστιο ρόλο η κατασκευη. Νοικιασα προσφατα σε ολοκαινουργια πολυκατοικια στο κεντρο της Αθηνας στον 4ο και εχω παθει πλακα.. Ο,τι ωρα και να είναι αν έχεις κλεισταπορτες παράθυρα, δεν ακούγεται τίποτα.. ουτε απο πανω, ουτε απο κατω ούτε απο εξω. Οροφοδιαμερισμα εν τω μεταξυ, διπλα κανεις.. και όλοι οι ενοικιαστες είναι εως 35 χωρίς παραλογισμούς κτλ. Κωλοφαρδία λεγεται αυτο.

Και το προηγούμενο σπιτι που ημουν που ηταν καινουργιο μεν και αυτο (5ετίας) αλλα ηταν σαν να κοιμαμαι στο δρόμο απο την απουσία μόνωσης. Συν οτι ο γείτονας γούσταρε ό,τι ωρα και να γυρνάει να κοπανάει τον συρτη της πόρτας και να ξυπναει όλο το τετραγωνο. 1000φορέςνα δίνεις κάτι παραπάνω και να έχεις την ψυχική σου ηρεμία παρά να πας να γλιτώσεις κατι πηγαίνοντας σε αρχαίο σπίτι και να τα δίνεις σε ψυχολόγους, που λεει ο λογος.

Εννοειται όμως οτι ειναι καλυτερο να εχεις ρημάδι σπΐτι παρά μαλακες γείτονες...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...