zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αν έχουν τέρμα μουσική και φωνάζουν δες αυτό που σου είπα. Υπάρχει ένα όριο db, μπορεί να το ξεπερνάνε. Δεν ξέρω πόσο είναι ακριβώς και αν είναι εφικτό να το περάσεις με φωνές και οικιακά ηχοσυστήματα αλλά ψάξτο λίγο ή μίλα με την αστυνομία να σου πουν. Επίσης, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι αν μαζευτούν υπογραφές από τους γείτονες ή κάτι τέτοιο απο Κινα μερια μας στελνεις ? εκεί μόνο ένα επιτρέπεται 1
biscurules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 απο Κινα μερια μας στελνεις ? Όχι, από Περιστέρι. Μακάρι να ήμουν Κίνα
lepaterious Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 εκεί μόνο ένα επιτρέπεται Κοιτα πλεον αυτο το εχουν αλλαξει κανεις και 10 αμα θες... Εγω πιστευω οτι παιζει να μενει ενα σοι ολοκληρο στο σπιτι. Εκτος και αν η μανα ειναι κουνελα και δεν ξερει τι ειναι το προφυλακτικο.
biscurules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά δεν ήθελα να το θίξω, αλλά για να μην αναρωτιέστε οι γείτονές μου είναι ρομά. Από τότε που έφυγαν οι τελευταίοι καλοί και ήσυχοι γείτονες πριν από καμιά δεκαετία, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Μας έρχεται νέα φουρνια κάθε δίμηνο περίπου. Η φασαρία δεν υποφέρεται πλέον. Γι' αυτό θέλω να κινηθώ εναντίον του ιδιοκτήτη, διαφορετικά τα ίδια θα έχουμε πάλι.
Backpacker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά δεν ήθελα να το θίξω, αλλά για να μην αναρωτιέστε οι γείτονές μου είναι ρομά. Από τότε που έφυγαν οι τελευταίοι καλοί και ήσυχοι γείτονες πριν από καμιά δεκαετία, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Μας έρχεται νέα φουρνια κάθε δίμηνο περίπου. Η φασαρία δεν υποφέρεται πλέον. Γι' αυτό θέλω να κινηθώ εναντίον του ιδιοκτήτη, διαφορετικά τα ίδια θα έχουμε πάλι. Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα...εφόσον δεν διενεργείτε τίποτα παράνομο μέσα στο διαμέρισμα τι μπορείτε να κάνετε στον ιδιοκτήτη?Άμα δεν νοιάζεται αυτός για την περιουσία του και βάζει μέσα στο σπίτι του 10 άτομα μαζί και δεν σκέφτεται της φθορές στην ίδια του την περιουσία εσάς θα ακούσει και ποιον λόγο? Ωτασπίδες και καλή τύχη με τον επόμενο...μόλις φύγουν πάνε κόλλα ενοικιαστήρια σε πανεπιστήμια...1000 φορές φοιτητές!!
lepaterious Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά δεν ήθελα να το θίξω, αλλά για να μην αναρωτιέστε οι γείτονές μου είναι ρομά. Από τότε που έφυγαν οι τελευταίοι καλοί και ήσυχοι γείτονες πριν από καμιά δεκαετία, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Μας έρχεται νέα φουρνια κάθε δίμηνο περίπου. Η φασαρία δεν υποφέρεται πλέον. Γι' αυτό θέλω να κινηθώ εναντίον του ιδιοκτήτη, διαφορετικά τα ίδια θα έχουμε πάλι. Εμπλεξες! Και δεν το λεω για τους ρομα αλλα για της συνηθειες τους κοντα επεσα αυτο που ειπα με το σοι.. 1
biscurules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το ξέρω πως έμπλεξα. Επειδή όμως ούτε μπορώ όυτε και θέλω να φύγω από εδώ, πρέπει να βρω τρόπο να ξεμπλέξω! Η γειτονιά μας ήταν πολύ ήσυχη, οι γείτονες γνωρίζονται 30 - 40 χρόνια. Και τώρα έχουμε γίνει μπάχαλο, και λιγα λέω.
Gtr34 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Να κανετε παραπονα ολη η γειτονια στον ιδιοκτητη με συνεχεις παρατηρησεις μεχρι να του τα κανετε τσουρεκια και να τους διωξει .
lepaterious Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα...εφόσον δεν διενεργείτε τίποτα παράνομο μέσα στο διαμέρισμα τι μπορείτε να κάνετε στον ιδιοκτήτη?Άμα δεν νοιάζεται αυτός για την περιουσία του και βάζει μέσα στο σπίτι του 10 άτομα μαζί και δεν σκέφτεται της φθορές στην ίδια του την περιουσία εσάς θα ακούσει και ποιον λόγο? Ωτασπίδες και καλή τύχη με τον επόμενο...μόλις φύγουν πάνε κόλλα ενοικιαστήρια σε πανεπιστήμια...1000 φορές φοιτητές!! Κοιτα ο ιδιοκτητης μπορει να ειναι εισοδηματίας που το αναθετει σε μεσιτη και εχει να παει στο διαμερισμα καμια 10ετια και βαλε και δεν τον νοιαζει ουτε φθορες ουτε τιποτα μονο το χρημα να παρει,γιατι και σε αθλια κατασταση να το αφησουν οι τωρα οι επομενοι μπορει να μην τους νοιαξει ιδιαίτερα αν σκοπευουν να κανουν τα ιδια. Αν τωρα ο ιδιοκτητης το πονουσε το σπιτι θα υπολογιζε και τους γειτονες για να τα εχει και καλα μαζι τους και δεν θα εκανε τετοια.
Backpacker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κοιτα ο ιδιοκτητης μπορει να ειναι εισοδηματίας που το αναθετει σε μεσιτη και εχει να παει στο διαμερισμα καμια 10ετια και βαλε και δεν τον νοιαζει ουτε φθορες ουτε τιποτα μονο το χρημα να παρει,γιατι και σε αθλια κατασταση να το αφησουν οι τωρα οι επομενοι μπορει να μην τους νοιαξει ιδιαίτερα αν σκοπευουν να κανουν τα ιδια. Αν τωρα ο ιδιοκτητης το πονουσε το σπιτι θα υπολογιζε και τους γειτονες για να τα εχει και καλα μαζι τους και δεν θα εκανε τετοια. Ότι και αν είναι στα τέτοια του προφανώς...και στην τελική πες ότι μιλάνε στον ιδιοκτήτη και τον πείθουν...και ο ιδιοκτήτης να θέλει να τους βγάλει μετά αν αυτοί πληρώνουν το νοίκι τους και δεν καταστρέφουν το διαμέρισμα (και δεν είναι καταστροφή λερωμένοι τοίχοι) τότε ούτε αυτός μπορεί να κάνει το παραμικρό.Άμα δεν θέλουν να φύγουν τότε δεν μπορεί να τους κάνει το παραμικρό. Είτε το πονάει είτε το έχει σε μεσίτη μαζί με άλλα 40.
biscurules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά, ο ιδιοκτήτης, παλιός γείτονας κι αυτός, δε μας δίνει καμία σημασία. Πηγαίνουμε συχνά πυκνά για παράπονα (μένει ένα τετράγωνο πιό πέρα) μας ακούει και λέει "καλά θα τους μιλήσω". Τώρα τί τους λέει, δεν ξέρω. Πάντως μέχρι στιγμής δεν πρέπει να τους έχει πει και τίποτα σπουδαίο. Όσο για το σπίτι, οι διαφοροι που έχουν περάσει το έχουν καταντήσει ερείπιο, γι'αυτό και δεν το παίρνει κανένας άλλος. Τέλοσπάντων, κατά πάσα πιθανότητα θα αναγκαστώ να επικοινωνήσω με την αστυνομία, ελπίζω να ανταποκριθούν. Σκέφτομαι επίσης να πάω στο δήμο, αν και πιστεύω πως δε θα κάνουν και πολλά.
Backpacker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παιδιά, ο ιδιοκτήτης, παλιός γείτονας κι αυτός, δε μας δίνει καμία σημασία. Πηγαίνουμε συχνά πυκνά για παράπονα (μένει ένα τετράγωνο πιό πέρα) μας ακούει και λέει "καλά θα τους μιλήσω". Τώρα τί τους λέει, δεν ξέρω. Πάντως μέχρι στιγμής δεν πρέπει να τους έχει πει και τίποτα σπουδαίο. Όσο για το σπίτι, οι διαφοροι που έχουν περάσει το έχουν καταντήσει ερείπιο, γι'αυτό και δεν το παίρνει κανένας άλλος. Τέλοσπάντων, κατά πάσα πιθανότητα θα αναγκαστώ να επικοινωνήσω με την αστυνομία, ελπίζω να ανταποκριθούν. Σκέφτομαι επίσης να πάω στο δήμο, αν και πιστεύω πως δε θα κάνουν και πολλά. Η αστυνομία εφόσον δεν γίνεται παρανομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ο δήμος τι σχέση έχει? Για να παρέμβει ο δήμος θα έπρεπε να υπάρχει καμιά υγειονομική παράβαση μόνο νομίζω. Αλλιώς ποια υπηρεσία του δήμου έχει τον παραμικρό λόγο πάνω σε τέτοια θέματα?Καμία.
lepaterious Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ότι και αν είναι στα τέτοια του προφανώς...και στην τελική πες ότι μιλάνε στον ιδιοκτήτη και τον πείθουν...και ο ιδιοκτήτης να θέλει να τους βγάλει μετά αν αυτοί πληρώνουν το νοίκι τους και δεν καταστρέφουν το διαμέρισμα (και δεν είναι καταστροφή λερωμένοι τοίχοι) τότε ούτε αυτός μπορεί να κάνει το παραμικρό.Άμα δεν θέλουν να φύγουν τότε δεν μπορεί να τους κάνει το παραμικρό. Είτε το πονάει είτε το έχει σε μεσίτη μαζί με άλλα 40. Σαν ιδιοκτητης μπορεις να κανεις παρατηρηση στον ενοικο σου και αν δεν συμμορφωθει μπορεις να τον διωξεις... Ts εχεις pm
Backpacker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σαν ιδιοκτητης μπορεις να κανεις παρατηρηση στον ενοικο σου και αν δεν συμμορφωθει μπορεις να τον διωξεις... Ts εχεις pm Παρατήρηση για τι?Δεν κάνουν κάτι παράνομο οι ένοικοι.Όσο ενοχλητικό και αν είναι αυτό που κάνουν παράνομο δεν είναι με καμία παναγία οπότε δεν έχει τίποτα στα χέρια του για να σπάσει το συμβόλαιο. Εφόσον έχουν συμβόλαιο και τηρούν την σωστή χρήση του μισθίου τότε δεν μπορείς να τους κουνήσεις με καμία παναγία άμα δεν το θέλουν οι ίδιοι...μόνο αν δηλώσεις ότι θέλεις να ιδιοκατοικήσεις.Αλλά εδώ δεν παίζει τέτοιο σενάριο άρα άκυρο. Η περίπτωση του να πάει ο ιδιοκτήτης να τους κάνει τσαμπουκά αποκλείεται για πολλούς και ευνόητους λόγους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις