Mau-Maus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν είναι μόνο οι νόμοι, υπάρχει και η ηθική. Πρέπει να σέβεσαι κάποια πράγματα ακόμα κι αν ο νόμος σου επιτρέπει να τα κάνεις. Αν ο γείτονας σου είναι νυχτοφύλακας, θα πρέπει να τον σεβαστείς και να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις μέσα στα όρια της λογικής. δεν διαφωνουμε καθολου σε αυτο , εγω μιλησα για μηνυσεις αγωγες κτλ αν πεσεις σε γαιδουρι δυστυχως την πατησες ..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ειναι απολυτος νομοτυποι - δε μπορεις να τους κανεις τιποτα περα απο καμμια πολυ ευγενικη παρατηρηση μηπως και τους πιασεις στο φιλοτιμο ..Kαπου ειχε παρει το ματι μου οτι τις ωρες μη κοινης ησυχιας επιτρεπεται να κανεις θορυβο μεχρι καποιο οριο db. Που σημαινει οτι αν αυτοι χαλανε τον κοσμο, δεν ειναι σιγουρο οτι καλυπτονται νομικα. Με πασα επιφυλαξη, γιατι το ματι μου το ειχε παρει εδω μεσα ...( ). ΦΥΣΙΚΑ, τετοια θεματα δεν λυνονται νομικα, οποτε μικρη σημασια εχει αν ειναι νομιμο η παρανομο. Χωρις να θελω να απογοητευσω τον ts η 1η λυση ειναι να περιμενεις να περασει το 2μηνο μπας και ερθουν ησυχοι. Αν παλι ενοχλουν, τοτε πας στην κουρτινα 2: μετακομιζεις. Αν το σπιτι που μενεις ειναι δικο σου, τοτε λυπαμαι, εχασες. Παντως, οσο ανυποφορη κι αν ειναι η κατασταση, ειναι σημαντικο οτι τις ωρες κοινης ησυχιας καθονται ησυχοι. Εγω πχ επι χρονια εχω το αναποδο προβλημα: μερα ολα καλα και ησυχα, νυχτες ο απο πανω να φερνει ολο το ρεμπετο-παρεακι, να αρχιζουν την κρασοκατανυξη κατα τις 12 και να το πηγαινουν ως τις 3 τριζοντας καρεκλες, γελωντας, φωναζοντας, χτυπωντας εβίβες με τα ποτηρια καθε 5 λεπτα, ακουγοντας μουσικη κλπ. Και να το κανει μερα παρα μερα κι εγω να δουλευω το πρωι πχ. Και να εχω φερει ιδιοκτητη, ο οποιος την πρωτη φορα τον τραμπουκισε. Στα @@ του. ΤΗν 2η φορα ο ιδιοκτητης καλεσε αστυνομια και του καναν παρατηρηση. Ξανα στα @@ του. Και συνεχισε το βιολι του. Εκει να δεις πικρα... Φτανεις στο σημειο να μην μπορεις να κοιμηθεις ακομα και τις ησυχες νυχτες γιατι ξεκινας αγχωμενος οτι σε 5-10 λεπτα θα αρχισει η φασαρια... 4
Star_Light Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τους γείτονές μου. Κάνουν απίστευτη φασαρία, όλη τη μέρα, εκτός από τις ώρες κοινής ησυχίας. Και αυτό όχι επειδή δεν τους το επιτρέπει η ανατροφή τους, αλλά επειδή τους έχει γίνει πολλάκις παρατήρηση. Και όταν λέμε φασαρία, εννοούμε φασαρία με τα όλα της. Και μουσική για να τρέμουν τα θεμέλια, και μωρά να ουρλιάζουν, και μεγάλοι να ουρλιάζουν, και πιτσιρίκια να κοπανάνε με μπάλα τον κοινό μας τοίχο κλπ κλπ. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Και το θέμα είναι πως οι συγκεκριμένοι θα φύγουν από το σπίτι σε κανένα δίμηνο, φαντάζομαι, γιατί έτσι γίνεται συνήθως, και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος δεν υπολογίζει καθόλου τους παλιούς του γείτονες, θα φέρει άλλους που θα κάνουν τα ίδια. Και αυτό το σκηνικό δε θα σταματήσει να επαναλαμβάνεται. Σκέφτομαι λοιπόν πως θα πρέπει να κινηθώ εναντίον του ιδιοκτήτη, αλλά με ποιόν τρόπο; Όπως σας είπα, κάνουν φασαρία όλη μέρα, εκτός από τις ώρες κοινής ησυχίας. Οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν πολύτιμη, γιατί πραγματικά η κατάσταση είναι αφόρητη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω και εγω κατι γειτονες εδω που έχουν πιτσιρικια και τα βγάζουν και παιζουν εξω απο το σπιτι μου... κανουν φασαρια μεν αλλα τι να πεις τωρα? δεν το έχω κανει θεμα. Σε γενικες γραμμες αν θες να εισαι σωστος παιρνεις τα πιτσιρικια και τα πηγαινεις σε ενα παρκο ή μια παιδικη χαρά.
Mau-Maus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εγω πχ επι χρονια εχω το αναποδο προβλημα: μερα ολα καλα και ησυχα, νυχτες ο απο πανω να φερνει ολο το ρεμπετο-παρεακι, να αρχιζουν την κρασοκατανυξη κατα τις 12 και να το πηγαινουν ως τις 3 τριζοντας καρεκλες, γελωντας, φωναζοντας, χτυπωντας εβίβες με τα ποτηρια καθε 5 λεπτα, ακουγοντας μουσικη κλπ. Και να το κανει μερα παρα μερα κι εγω να δουλευω το πρωι πχ. Και να εχω φερει ιδιοκτητη, ο οποιος την πρωτη φορα τον τραμπουκισε. Στα @@ του. ΤΗν 2η φορα ο ιδιοκτητης καλεσε αστυνομια και του καναν παρατηρηση. Ξανα στα @@ του. Και συνεχισε το βιολι του. Εκει να δεις πικρα... Φτανεις στο σημειο να μην μπορεις να κοιμηθεις ακομα και τις ησυχες νυχτες γιατι ξεκινας αγχωμενος οτι σε 5-10 λεπτα θα αρχισει η φασαρια... εσυ εχεις να αντιμετωπισεις το πραγματικο προβλημα ! προκειται για την ηρεμια σου , την δουλεια σου , προκειται για μη σεβασμο , αυτο οντως ειναι προβλημα κ πολυ σοβαρο μαλιστα ! 1
Star_Light Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αμα δεν του κλεισεις το γενικο για κανα μισάωρο με την προυποθεση να σταματήσει και να εξαφανιστουν ολοι απο εκει μέσα δεν ειναι ουτε τραμπουκισμος ουτε τιποτα. Ετσι πες στον ιδιοκτητη που πηγε να τραμπουκισει και καλα ... αμα θες ερχομαι εγω καμια μέρα να γελάσουμε θα περάσει πολυ άσχημα ο γειτονας σου. Θα δεινοπαθήσει , θα υποφέρει
mathsrule Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Όσοι έχετε πρόβλημα με τους γείτονές σας, ψήστε ένα Insomnia Party στο σπίτι σας.
Star_Light Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Όσοι έχετε πρόβλημα με τους γείτονές σας, ψήστε ένα Insomnia Party στο σπίτι σας. Μερικοί πάντως παίρνουν πολυ αέρα αυτο βλέπω ... και ο ιδιοκτητης έπρεπε να ειναι πιο κοφτος. ή σταματας τη φασαρια μετα τις 12 ή αυριο το πρωι ψάχνεις για σπίτι. Τους κάνει οτι θέλει ο ενοικιαστής ακου εκει ... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Όσοι έχετε πρόβλημα με τους γείτονές σας, ψήστε ένα Insomnia Party στο σπίτι σας. ή βάλτε μια playlist Cannibal Corpse... 2
Mau-Maus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ή βάλτε μια playlist Cannibal Corpse... Ασε φλωρεψανε και αυτοι στα τελευταια τους
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Όντως ισχύει αυτό; Δηλαδή μπορώ να παίζω μουσική σε ένταση που τρίζουν τα πατώματα 7 μέρες τη βδομάδα, 7 το πρωί με 3 το μεσημέρι και 6 τ απόγευμα με 11 το βράδυ (το καλοκαίρι τουλάχιστον); Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν όρια για κατοικημένη περιοχή ακόμα και για τις μη ώρες κοινής ησυχίας; φυσικα κ ισχυει ! τι κανει περισσοτερο θορυβο , η μουσικη που θα παιζεις εσυ η το σουπερ μαρκετ ΑΒ που χτιστηκε κολλητα διπλα απο το σπιτι μου πριν καμμια 8ετια και σκαψαν μια λακουβα για τα θεμελια 500 μετρα ? μπορουσα να τους σταματησω ? υποχρεωτικες ωτοασπιδες και αντε γεια .. Φίλε είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει όριο θορύβου! Το πρόβλημα είναι ότι όσο ενοχλητικοί κι αν είναι δύσκολα θα το ξεπερνάνε. Όταν χτίζεται ένα σπίτι είναι αλλιώς γιατί έχει βγει άδεια και δουλεύουν συγκεκριμένες ώρες. Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω να έχει πολύ δυνατά μουσική όλη μέρα δεν μπορεί να το κάνει
Mau-Maus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Φίλε είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει όριο θορύβου! Το πρόβλημα είναι ότι όσο ενοχλητικοί κι αν είναι δύσκολα θα το ξεπερνάνε. Όταν χτίζεται ένα σπίτι είναι αλλιώς γιατί έχει βγει άδεια και δουλεύουν συγκεκριμένες ώρες. Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω να έχει πολύ δυνατά μουσική όλη μέρα δεν μπορεί να το κάνει αυτες οι συγκεκριμένες ώρες ειναι οι ωρες μη κοινης ησυχιας φιλε ζιο ! επισης κανεις δεν ειπε οτι ο φιλος μπορει να παιζει κιθαρα ολη μερα ! τις ωρες που επιτρεπεται , αυτες ναι μπορει να το κανει ..
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 αυτες οι συγκεκριμένες ώρες ειναι οι ωρες μη κοινης ησυχιας φιλε ζιο ! επισης κανεις δεν ειπε οτι ο φιλος μπορει να παιζει κιθαρα ολη μερα ! τις ωρες που επιτρεπεται , αυτες ναι μπορει να το κανει .. Ακόμα και τις ώρες μη κοινής ησυχίας, αυτό που λέει να έχει πολύ δυνατά μουσική να τρίζουν τα πατώματα, πάλι δεν μπορεί να το κάνει! (κρατάω μια επιφύλαξη γιατί δεν έψαξα για κάποιο λινκ που να το λέει, όταν βρω θα το βάλω) 1
Danbo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Στο Ελλαντα, απο τον Ελληναρα ακουσαμε να γινει αγωγη σε μια οικογένεια επειδη τα παιδια τους κλαίνε και παίζουν σε ωρες ΜΗ κοινής ησυχίας. Σε λιγο θα πεφτουν αγωγες και για το κλ@@σιμο οπως παμε.. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App 1
simaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μια ιστορια που ειπε πριν καιρο ενας αστυνομος.Δεχεται κληση για διαταραξη σε ωρα μη κοινης ησυχιας σε διαμερισμα.Πηγαινει με τον συναδελφο του και διαπιστωνει οτι βαρουσαν μουσικη στο τερμα.Κανει συστασεις χαμηλωνουν τη μουσικη και φευγει.Τον ξαναστελνει το κεντρο της αμεσης δρασης 15 λεπτα μετα.Ξαναπηγαινει ,τερμα παλι η μουσικη.Παιρνει τα στοιχεια του ιδιοκτητη(ενας 25χρονος μονος του χωρις παρεα) και του κανει μηνυση για διαταραξη.Ο ιδιοκτητης λιγο καιρο μετα πηγαινει στο δικαστηριο και εκει αθωωνεται απο το δικαστη. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν καταλαβαίνω οι μεσημεριανές ώρες κοινής ησυχίας γιατί υπάρχουν. Σε ποια άλλη χώρα πέραν της Ελλάδας ισχύει κάτι τέτοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις