Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γαβγισμα του σκυλου στην γειτονια μου λογικα ξεπερναει τα 100db.Γινεται τιποτα σε αυτη την περιπτωση?

Δες τα προηγουμενα που εγραψα. Για να τον αγνοουν ετσι, λογικα δεν θα εχουνε κανει τιποτα απο αυτα που οριζει ο νομος. Και ειναι πολυ πιθανο να τους αφαιρεθει η κηδεμονια του και να τον δωσουν προς υοθεσια.

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απαγορεύεται να μένει ο σκύλος στο μπαλκόνι και να γαυγίζει ασταμάτητα. Πάρε το 100, πες τους να πάνε να τους κάνουν σύσταση αυτοί. Αν γαυγίζει και βράδυ, πάρε επιτοπου να πάνε να τους ξυπνήσουν για σύσταση. Το λέει ο νόμος για τις πολυκατοικίες.

Και εντός σπιτιού τα ίδια ισχύουν.

Δημοσ.

Απαγορεύεται να μένει ο σκύλος στο μπαλκόνι και να γαυγίζει ασταμάτητα. Πάρε το 100, πες τους να πάνε να τους κάνουν σύσταση αυτοί. Αν γαυγίζει και βράδυ, πάρε επιτοπου να πάνε να τους ξυπνήσουν για σύσταση. Το λέει ο νόμος για τις πολυκατοικίες.

Αυτο,τιποτε αλλο.

Γαυγιζει δε γαυγιζει δε μας νοιαζει,αλλα ειναι μπονους αν γαυγιζει.

Εγω  μενω σε εργατικες κατοικιες στην επαρχια και εχουν ολοι σκυλια στις αυλες,ταχα μου για προστασια.

Χωρια οτι γαυγιζουν μερα νυχτα,μολις περναω για να βγαλω βολτα το σκυλι σηκωνουν τον τοπο,ειδικα το βραδυ γινεται χαμος μιας και δεν υπαρχει κανεις να τα ηρεμησει.

Σε αυτη την περιπτωση τι κανουμε?

Αστυνομια να ερθει παρεα στη βολτα,για να τα δει ολα?

Δημοσ.

Στην δική μου περίπτωση έχουν τον σκύλο στην αυλή (σε πολυκατοικία)
Δημοσ.

Στην δική μου περίπτωση έχουν τον σκύλο στην αυλή (σε πολυκατοικία)

Υποθετω οτι  η αυλη ειναι το ιδιο με το μπαλκονι.

Επειδη ομως δεν ξερω σιγουρα,δε μπορω να σου απαντησω.

Για το μπαλκονι υπαρχει νομος ξεκαθαρος.

Κατα τα αλλα απαγορευεται να ζει το ζωο σε κοινοχρηστο χωρο.

Το μπαλκονι θεωρειται κοινοχρηστος χωρος στα ματια του νομου,αλλα δεν μας ξεκαθαριζει αν η αυλη η ο ακαλυπτος θεωρουνται κοινοχρηστοι χωροι.

Ο νομος ειναι σαφης μονο στη λεξη μπαλκονι.

Δημοσ.

Υποθετω οτι  η αυλη ειναι το ιδιο με το μπαλκονι.

Επειδη ομως δεν ξερω σιγουρα,δε μπορω να σου απαντησω.

Για το μπαλκονι υπαρχει νομος ξεκαθαρος.

Κατα τα αλλα απαγορευεται να ζει το ζωο σε κοινοχρηστο χωρο.

Το μπαλκονι θεωρειται κοινοχρηστος χωρος στα ματια του νομου,αλλα δεν μας ξεκαθαριζει αν η αυλη η ο ακαλυπτος θεωρουνται κοινοχρηστοι χωροι.

Ο νομος ειναι σαφης μονο στη λεξη μπαλκονι.

Εγω εχω ακουσει οτι η αυλη δεν ανοικει στο σπιτι αλλα ειναι κοινοχρηστος χωρος,τωρα αν ισχυει αυτο η αστυνομια δεν θα επρεπε να ειχε ερθει οταν της τηλεφωνισε ο γειτονας? Γιατι του ειπαν οτι πρεπει να κανει μηνυση?

Δημοσ.

Μετακομισε φιλε.

Ελπιζω να προλαβα πριν το πει αλλος ε?

Nαι θα μετακομίζουν οι άνθρωποι επειδή ένας δε μπορεί να το βουλώσει στο κοπρόσκυλό του. Αν η νομική οδός δεν αποδίδει, υπάρχει και η παράνομη που το σκυλί βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Nαι θα μετακομίζουν οι άνθρωποι επειδή ένας δε μπορεί να το βουλώσει στο κοπρόσκυλό του. Αν η νομική οδός δεν αποδίδει, υπάρχει και η παράνομη που το σκυλί βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

Έχω ζησει παρόμοια φάση σε παλιά γειτονιά και έχει καταλήξει με μυνήσεις, ξύλο, 2 κατεστραμένα αυτοκίνητα, καταδίκες κτλ. Όλα επειδη ο τάδε ενοχλουταν επειδη γαβγιζε ο σκυλος του δείνα. 

Για την ιστορία καταδικάστηκαν με αναστολή οι 2 βασικοί γείτονες, ο γιός του ενός και η σύζυγος του άλλου, τεράστια πρόστιμα και στις 2 οικογένειες συν τα 2 αυτοκινητα (ολοσχερη καταστροφή).

Και το σκυλί υπάρχει ακομα και εξακολουθεί να γαβγίζει (φυσιολογικο γάβγισμα όποτε πλησίαζε άνθρωπος την αυλόπορτα οχι κάτι τρομερό)

• Super Moderators
Δημοσ.

Και αν είναι μωρό/παιδί που κλαίει ή κάνει φασαρία, ποντικοφάρμακο μέσα σε βαζάκι φρουτόκρεμας ή σε αβγό kinder?  :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Αν η νομική οδός δεν αποδίδει, υπάρχει και η παράνομη που το σκυλί βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

Αυτο το γραφεις στα σοβαρα η εχεις καποιο προβλημα;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν λεω να σκοτωσουμε το σκυλι,τι φταιει αυτο,αυτοι που το εχουν φταινε,δεν μπορω να καταλαβω ομως κατι,ενοχλει εμενα που η αποσταση απο το δωματιο μου ειναι καποια μετρα και δεν ενοχλει αυτους που ειναι διπλα τους.Τι ακριβως το θελουν το σκυλι,και δεν ειναι και κανενα μεγαλοσωμο να πεις ειναι φυλακας....

Δημοσ.

Και αν είναι μωρό/παιδί που κλαίει ή κάνει φασαρία, ποντικοφάρμακο μέσα σε βαζάκι φρουτόκρεμας ή σε αβγό kinder?  :ph34r:

Βρισίδι στον πατέρα ή ξύλο μπροστά στο παιδί για να μάθει. Διότι ειμαι πολύ μάγκας, έχω γυρίσει κουρασμένος απ τη δουλειά και απαιτώ να σκάνε όλοι και να μην ακουω κλάμματα ή τρεξίματα απο πάνω. Ουγκ :P :P 

(έχω πει οτι δεν υπάρχει χειρότερη γεννιά από αυτη των σημερινων 30-40άρηδων που τους ενοχλουν τα πάντα).

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βρισίδι στον πατέρα ή ξύλο μπροστά στο παιδί για να μάθει. Διότι ειμαι πολύ μάγκας, έχω γυρίσει κουρασμένος απ τη δουλειά και απαιτώ να σκάνε όλοι και να μην ακουω κλάμματα ή τρεξίματα απο πάνω. Ουγκ :P :P

(έχω πει οτι δεν υπάρχει χειρότερη γεννιά από αυτη των σημερινων 30-40άρηδων που τους ενοχλουν τα πάντα).

Όπως έχω ξαναπεί, σε όλα χρειάζεται ένα μέτρο και λίγη βασική νοημοσύνη! Αν δεν μπορεί κάποιος να κατανοήσει πως δεν ζει στο μικρό σπίτι στο λιβάδι όπου ο δίπλα γείτονας είναι 1km πιο κάτω, δεν υπάρχει καμία τύχη στο να σεβαστεί τους άλλους. 

Επίσης πρέπει να είναι κάποιος πολύ μεγάλος "χeστης" που όταν δεν μπορεί να τα βάλει με τον ενήλικα υπεύθυνο, ξεσπάει σε ανυπεράσπιστα ζώα ή παιδιά γιατί μόνο εκεί ...τον παίρνει.

• Like 5
Δημοσ.

Εμενα δεν με ενοχλουν οι θορυβοι αρκει να μην γινονται την ωρα που κοιμαμαι, αφου σκεφτηκα να ψαξω για τιποτα φαρμακα που σε κρατανε σε υπνο για κανα 8ωρο συνεχομενα....

Δημοσ.

Τρολαρω ρε μαν,δεν εισαι και χθεσινος,επρεπε να τα πιανεις αυτα.

Τωρα που γραφω παντως απεναντι τρυπανε με καποιο ισχυρο τρυπανι και δε λεει κανεις απο τη συνοικια τιποτα.

Τυχεροι ειναι ρε γαμωτο που δεν υπαρχει σιγαστηρας για το δικανο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...