rafinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Γεια σας παιδιά! Έχω μια peiraeus prepaid και την έχω συνδεδεμένη με το paypal. Έχω κάποια λεφτά στο paypal και θέλω να τα περάσω στην κάρτα... γίνεται ή αναγκαστικά πρέπει να βάλω κάποιον λογαριασμό; (ΙΒΑΝ) Από ότι διάβασα δε γίνεται θέλει αναγκαστικά IBAN... Δεν παίζει η prepaid να έχει IBAN ε;
PascM Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό, θέλεις κάποιον τραπεζικό λογαριασμό για να μεταφέρεις χρήματα από το PayPal
rafinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αυτός ο λογαριασμός πρέπει να είναι συνδεμένος με το paypal... ή απλά μπορώ να βάλω έναν οποιονδήποτε λογαριασμό μου;
magdalhnh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μάλλον γίνεται αυτό που ζητάς, αλλά θα σου κρατήσει κάποια χρήματα για την εξυπηρέτηση. Δοκιμασε το κι αν δεν σε συμφέρει, πάτησε cancel.
rafinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς στη δική μου περίπτωση έχει... να βάλω τα λεφτά σε λογιαριασμό Ελλάδος ή U.S. Bank...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα