Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα θέμα για το οποίο θέλω να ρωτησω το φορουμ σχετικα με την ντροπή. Οποτε είναι στην παρέα κοπέλες(ειδικα οι όμορφες :P) παθαινω μια αμηχανία,μια ντροπη που δεν μπορω να εξηγήσω.(16 είμαι)

Αυτό ηταν χειροτερο στο παρελθον και κάπως καλυτερευσε τώρα αν και ακομα με ενοχλεί. Τι πρεπει να κάνω για να το ξεπερασω?

Inb4 stop being a pussy

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κανε παρεα μονο πατσαβουρες μεχρι να το ξεπερασεις , οχι με ομορφες ..

• Like 4
Δημοσ.

χούφτωστες δήθεν καταλάθος μην τραβήξεις το χέρι σου κοίτα τες στα μάτια και πές με μπάση φώνη αργά "συγγνώμη κατα λάθος" και συνέχισε να έχεις το χέρι σου στο ίδιο σημείο... εσωτερικά των μπουτιών κατα προτίμηση.
(όταν το κάνεις αυτό κατα την διαρκεια πριν και μετά μην πιάνεις τα γενετικά σου όργανα παράλληλα και μην κάνεις μορφασμούς ή ήχους/βογγητά ηδονής ακόμη και αν το χούφτωμα σε έκανε να εκσπερματώσεις μέσα στο παντελόνι σου keep cool και αν είσαι τυχερός θα κάτσει.) 

Αν σε βρίσκει ωραίο έβγαλες γκόμενα αν δεν τις αρέσεις ή της αρέσει κάποιος άλλος πιο πολύ μπορεί να φάς καμιά σφαλιάρα και να το πεί στους γονείς της αλλα its worth it για την ηλικία σου... :P

• Like 2
Δημοσ.

χούφτωστες δήθεν καταλάθος μην τραβήξεις το χέρι σου κοίτα τες στα μάτια και πές με μπάση φώνη αργά "συγγνώμη κατα λάθος" και συνέχισε να έχεις το χέρι σου στο ίδιο σημείο... εσωτερικά των μπουτιών κατα προτίμηση.

(όταν το κάνεις αυτό κατα την διαρκεια πριν και μετά μην πιάνεις τα γενετικά σου όργανα παράλληλα και μην κάνεις μορφασμούς ή ήχους/βογγητά ηδονής ακόμη και αν το χούφτωμα σε έκανε να εκσπερματώσεις μέσα στο παντελόνι σου keep cool και αν είσαι τυχερός θα κάτσει.)

Αν σε βρίσκει ωραίο έβγαλες γκόμενα αν δεν τις αρέσεις ή της αρέσει κάποιος άλλος πιο πολύ μπορεί να φάς καμιά σφαλιάρα και να το πεί στους γονείς της αλλα its worth it για την ηλικία σου... :P

Ευχαριστώ.. Θα το..δοκιμασω :P
Δημοσ.

οντως εδω μεσα ολοι ειμαστε αγνοι παρθενοι γι'αυτο σας αγαπαω <3 επισης, εισαι ωραιος ή ασχημος; αν ειναι ασχημος λογικο να κομπλαρεις

Δημοσ.

Έχω ενα θέμα για το οποίο θέλω να ρωτησω το φορουμ σχετικα με την ντροπή. Οποτε είναι στην παρέα κοπέλες(ειδικα οι όμορφες :P) παθαινω μια αμηχανία,μια ντροπη που δεν μπορω να εξηγήσω.(16 είμαι)

Αυτό ηταν χειροτερο στο παρελθον και κάπως καλυτερευσε τώρα αν και ακομα με ενοχλεί. Τι πρεπει να κάνω για να το ξεπερασω?

Inb4 stop being a pussy

Eισαι 16 ακομα. Λογικο αυτο που παθαινεις...

Κοιτα να τις μιλας (οχι πολυ και ακαταπαυστα σαν παρλαπιπας) και να μην σκεφτεσαι το σεξ, απο λαιμο και πανω να τις κοιτας. Ριχνε κρυφες ματιες αλλα το καταλαβαινουν λογω περιφεριακης όρασης.

Πες τους ενα καλο σχολιο απο τον λαιμο και πανω παντα (ωραια μυτη, ωραια ματια κτλπ), αλλα μην το παρακανεις γτ θα σε περάσουν για λούλη, οταν παει να γινει αυτο προσεβαλε τες, δειξε ποιο ειναι το αρσενικο. Ουτε εκει μην το παρακανεις και τις βριζεις.

Προσπαθησε να τους κεντρίσεις το ενδιαφερον, χωρις να αποκαλύπτεις πολλα ή να μιλας πολυ για τον εαυτο σου λες και γραφεις εκθεση...

Επισης καντες παντα να θελουν παραπανω. Οταν πιανεις μια συζητηση βρες μια δικαιολογια να φυγεις για λιγο και πες της οτι επιστρεφω αλλα κατσε αλλου σε αλλη παρεα ή βγες εξω με το κινητο σου, γυρνα πίσω και κανε οτι δεν θυμασαι την συζητηση που ειχες με την "ωραια-ες" της παρεας. Αν συνεχίσει το θέμα που "θίξατε" πάει να πει τοι την ετσουξε και οτι κατι παιζει ισως.

Γενικα πρεπει να τις κανεις mindfuck πρωτα, αλλα χρειαζεται εμπειρια και να εισαι βασικα και λιγο μεγαλύτερος, κοπελες στην ηλικια σου 16 τα βρίσκουν με 18/19/20/21+.

Εσυ ομως παίξε το παιχνιδι σου, η φύση σε καλεί.!

• Like 2
Δημοσ.

Σκεψου οτι το οτι ειναι ομορφες και κοπελες ειναι ενα τυχαιο γεγονος, για το οποιο δεν ευθυνονται αυτες, αρα δε μπορουν να παρουν κρεντιτ για αυτο. Γι'αυτο να μην τους δινεις κρεντιτ γι'αυτο το λογο, η και να τους δινεις να μην τους το δειχνεις. Σκεψου οτι το ιδιο τυχαια θα μπορουσαν να ειναι πατσουρες με τον ιδιο χαρακτηρα. Εγω αμα η αλλη ειναι ομορφη κι εχει σκατοχαρακτηρα πεφτει στα ματια μου, κι απο κει κι υστερα και να της μιλησω δεν τη βλεπω σαν κοπελα, αλλα σαν να ειναι κανενας φορτηγατζης και μου λεει μαλακιες.

Προσπαθησε να τις φανταστεις σαν να ηταν αντρες και να ξεχασεις για λιγο οτι ειναι κοπελες και οτι ειναι ομορφες, μεχρι να χαλαρωσεις. Αμα θες να τους την πεσεις βεβαια πρεπει να το ξαναθυμηθεις.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν 2 στρατηγικές στο κόρτε, οι οποίες συνοψίζονται εδώ:

how+normal+people+flirt+versus+how+I+fli

Και οι δύο γλοιώδεις (και δεν έχεις κι αυτοκίνητο), επομένως μίλα, ευγενικά, για ότι βρίσκεις ενδιαφέρον και νομίζεις ότι βρίσκουν ενδιαφέρον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...