Sellers Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 θάρρος - Ντρεπομαι με τις κοπελες. - Ε, μην ντρεπεσαι. - Σωστός. 7
Kenny McCormick Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μη ντρέπεσαι είναι χειρότερες από μας 1
Gigamestin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 θεωρώ πως αυτό εχει σχέση με το πότε οριμάζει ο καθένας.και εγώ ετσι ημουν μεχρι τα 18 ωσμου το ξεπερασα φερνωντας κοριτσια στην παρεα.τωρα που ειμαι 20 ειμαι οκ και εχουν τελιωσει αυτα.εγω αργησα να ωριμασω.καλη τυχη μεγαλε παντως.
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 RoS23, αυτές έχουν καμιά ντροπή απέναντι στα αγόρια??
RoS23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 RoS23, αυτές έχουν καμιά ντροπή απέναντι στα αγόρια??Ίσως αλλά όχι τόσο όσο εγώ 1
bluesattack Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Έχω ενα θέμα για το οποίο θέλω να ρωτησω το φορουμ σχετικα με την ντροπή. Οποτε είναι στην παρέα κοπέλες(ειδικα οι όμορφες ) παθαινω μια αμηχανία,μια ντροπη που δεν μπορω να εξηγήσω.(16 είμαι) Αυτό ηταν χειροτερο στο παρελθον Οταν λες παρελθον ? Δηλαδη την εβγαλες μπακουρι στο νηπιαγωγειο ? 1
RoS23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Οταν λες παρελθον ? Δηλαδη την εβγαλες μπακουρι στο νηπιαγωγειο ? χαχαχαχα εννοω 1-2 χρονια πιο πριν αλλα ημουν forever alone και στο νηπιαγωγειο
bluesattack Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ίσως αλλά όχι τόσο όσο εγώ Αρα δεν εχεις να χασεις τιποτα.Αρα μπορεις να κανεις κινηση.Θα φας και μερικες χυλοπιτες , σιγα το πραγμα.Εξαλλου το λεει και η παροιμια.Του κυνηγου και του ψαρα το πιατο 10 φορες αδειανο μια φορα γεματο. 2
nicoc89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πρέπει να σταματήσεις να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σουο κάθε άνθρωπος ειναι ξεχωριστός , αγάπησε τον εαυτό σου γιαυτο που εισαι και θα σε αγαπήσουν κ οι άλλοιόσο νιώθεις άσχημα για κάποιο χαρακτηριστηκό τις εμφάνισης η της προσωπικότητας σου σε βλέπουν κ οι άλλοι έτσι. Η εικόνα σου ειναι αυτό που προβαλεις.σταμάτα να αυτοχαντακόνεσε κ όλα θα φτιάξουν 2
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Κανενας δεν γεννηθηκε με θαρρος.Το αποκτας απο τις εμπειριες. 1
kfyros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 γλοιώδες ειναι να θές να γαμήσεις και να παριστάνεις ότι δεν το σκέφτεσαι καν και να συζητάς για τις λούμπεν τάσεις που έχει το προλεταριάτο των ταξιστών ... Οι μουλωχτοί λειτουργούν έτσι ... και οι μουλωχτοί ειναι αυτοί που φέρανε το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ 30 χρόνια τώρα στην σκυτάλη. γιατι λέγανε για ιδέες και ισότητα δημοκρατία παιδεία κτλ αλλά μόλις υπήρχε συμφέρον για αρπαχτή η ρουσφέτι αμέσως να δούν πως θα φιλήσουν την ποδιά.. Μην γελάτε ξέρω φαίνεται αστείο έτσι όπως το έγραψα αλλά αυτή ειναι η πραγματικότητα όπως μαθαίνει κανείς απο μικρός μετά το εξελίσσει... μουλωχτός (πουστης) με τα κορίτσια? το ίδιο θα κάνει στην σχολη του μετά στην δουλεία του στον στρατό και σε όλες τις άλλες κοινωνικές συναναστροφές του... γιαυτό μην μάθεις να φέρεσαι πουστικα! (δεν χρησιμοποιώ την λέξη με την έννοια της ομοφυλοφιλίας..) Να είσαι σωστός Άντρας αν θέλεις κάτι να το λές αν δεν πιστεύεις σε κάτι να μην υποκρίνεσαι... αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αυτό που σου είπα στο άλλο ποστ (αν και θα το δοκίμαζα έστω για μια φορά ) ή να σηκώνεις κωλοδάχτυλα ... πάντως μην γίνεις μουλωχτός! ναι άν είσαι έτσι μπορεί αν είσαι έτσι (ή ότι τεσπα αρέσει στα σημερινά 14-16χρονα) τότε μάλλον θα σου κάτσει ακόμη και αν φάς εκείνη την στιγμή μπινελίκια Είσαι ο θεός μου πλέον! όσο για τον topic starter, αγόρι μου ΒΟΥΡ στον πατσά.. Τίγκα στις ορμόνες είναι τα κοριτσόπουλα, τίγκα στις τεστοστερόνες κι εσύ. Αν περιμένεις να μεγαλώσεις γάματα.. Be your self , και να είσαι ειλικρινής, αλλά κόσμιος.. Αν μια κοπέλα σε γουστάρει και δείξεις ότι της αρέσεις , τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Αν όχι, καλή καρδιά. Next please.. θα καψουρευτείς, θα φας χυλόπιττα μπόλικη ενδεχομένως, όλα καλά.. Έχουμε μαζευτεί όλα τα γερόντια εδώ και δίνουμε συμβουλές εγκράτειας στον πιτσιρικά..Όταν ήμασταν εμείς 16 χρονών ήμασταν ζώα όρθια..Εμάς θα ακούσεις; ΥΓ. Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό... Τελείως όμως. top models και των δύο φύλων είναι ελάχιστα. Όλοι οι υπόλοιποι δεν είμαστε για τα μπάζα όμως... 1
RoS23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Λιγο θαρρος ειναι αυτο που χρειαζομαι ,ετσι και αλλιως δεν εχω να χασω και τιποτα..ευχαριστω ολους σας παιδια
Mau-Maus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μεχρι τοτε μη παιζεις μαζι τους θαρρος η αληθεια ! η αν παιξεις διαλεγε αληθεια παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις