Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ts, αν και είμαι λίγο πιωμένος σου δίνω μια συμβουλή κατα κάποιον τρόπο.. αυτό το κόμπλεξ που έχεις με τις όμορφες το έχουν όλοι οι συνομήλικοί σου, με συνέπεια οι όμορφες να πεθαίνουν για λίγο παραπάνω προσοχή, ποιό πολύ για αυτοεπιβεβαίωση ( τα έχει η ηλικία που απο ότι κατάλαβα είσαι 16 ) οπότε αν τους μιλάς σαν άνθρωπος, μόνο καλή εντύπωση θα κάνεις και ας μην φας ( δηλαδή να τις κάνεις να μιλάν ποιο πολύ αυτές και να λες απλά συμφωνώ η καταλαβαίνω και να κουνάς το κεφάλι λες ναι χωρίς απαραίτητα να ακούς τί σου λένε ).. για την παρένθεση μπορούν να σου πουν οτι τα λέει ένας μλκς οι γυναίκες ειδικά, αλλά σε βάθος χρόνου θα με καταλάβεις. 

ΥΓ. σε όμορφη κοπέλα μην της πεις ποτέ οτι είναι όμορφη. ή το ξέρει, οπότε δεν έκανες κάτι πρωτότυπο οπότε  βρες κάτι άλλο, ή θα θέλει να το ακούσει απο εσένα και θα προσπαθήσει να σε κάνει να το πεις..

και πάντα να είσαι κύριος

• Like 3
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

zafiris,φαίνεσαι σπουδαγμένο άτομο πάνω στο θέμα! ;) :-D

μακάρι φίλε μου.. προσπαθώ όσο μπορώ.. άλλωστε τις αποτυχίες μου καμαρώνω στην ζωή μου :-)  

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ. σε όμορφη κοπέλα μην της πεις ποτέ οτι είναι όμορφη. ή το ξέρει, οπότε δεν έκανες κάτι πρωτότυπο οπότε  βρες κάτι άλλο, ή θα θέλει να το ακούσει απο εσένα και θα προσπαθήσει να σε κάνει να το πεις..

μεγαλη αληθεια

• Like 1
Δημοσ.
kai emena mou eleipses

ολη την ωρα στην καφετερια το μυαλο μου ηταν αλλου <3

Did i just...score?

Δημοσ.

μεγαλη αληθεια

το πρωτο ισχυει !

ομως το κατα ποσο τα κοριτσακια προτιμανε τους κυριους απο τους 'αλητες' δε ξερω ...

η γυναικα για καποιον ανεξηγητο λογο , τις περισσοτερες φορες ελκεται και επιβραβευει την λαθος και οχι την σωστη αντρικη συμπεριφορα ..

Δημοσ.

το πρωτο ισχυει !

ομως το κατα ποσο τα κοριτσακια προτιμανε τους κυριους απο τους 'αλητες' δε ξερω ...

η γυναικα για καποιον ανεξηγητο λογο , τις περισσοτερες φορες ελκεται και επιβραβευει την λαθος και οχι την σωστη αντρικη συμπεριφορα ..

Πιστεύω ότι προλαβαίνει βάσει ηλικίας ακόμα! Τους αλήτες τους ψάχνουν απο τα 17 και πάνω τα κορίτσια! Κυρίως εκεί, 2α λυκείου και μετά!

Δημοσ.

το πρωτο ισχυει !

το "κύριος" δεν σημαίνει απαραίτητα "καλό παιδί" αλλά μπορεί να σημαίνει και "ώριμος αλήτης"  :devil:

Δημοσ.

Define αλήτης.

Αλλά όλο αυτο το πράγμα με τις ντροπές δεν το καταλαβαίνω. Πας και μιλάς. Τέλος!
Τι κακό θα μπορούσες να πάθεις; (Δεν αναφέρομαι στον ΤS, γενική παρατήρηση ειναι).
Ισως φταίει και το ότι έχουμε τη δικαιολογία της ευκολίας του ίντερνετ. Σε φάση δεν χάθηκε ο ντουνιάς αν δεν της μιλήσω τώρα, όλο και κάποια αφορμή θα βρω να της γράψω κατι στο τσατ.
Με αποτέλεσμα αυτό το "κάτι" να αναβάλλεται συνεχώς.

Και στη τελική όμορφες-άσχημες ΟΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑΚΙΑ βρε αδερφάκι μου! (καλή όρεξη σε όσους τρωνε.)

ΥΓ. Ακούω συχνά "να είσαι ο ευατός σου, και όλα θα πάνε καλά...". Οχι, αν ο "ευατός σου" ειναι μπετόβλακας ολικής αλέσεως, καλύτερα να μην εισαι ο εαυτός σου και να χαλιναγωγήσεις τη βλακεία που σε δέρνει, έστω για λίγο. Βέβαια το ταλέντο της μαλακίας δεν μένει κρυφό για πάντα, οπότε καλό ειναι να μην είσαι μαλάκας. 

**ξαναλέω δεν αναφέρομαι στον TS, ουτε σε κάποιον άλλον ινσόμνιακ**

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...