Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Robin Williams, the most astonishingly funny, brilliant, profound and silly miracle of mind and spirit, has left the planet.He was a giant heart, a fireball friend, a wondrous gift from the gods. Now the selfish bastards have taken him back. Fuck 'em! https://www.youtube.com/watch?v=6QHOhKs281Q 1
panther_512 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εγώ ξαναέβαλα λίγο Mork and Mindy, τότε που πρέπει να ήταν πιό ξέγνοιαστος από μέσα του. Αυτο που με στεναχώρησε πιό πολύ δεν είναι ότι πέθανε, αλλά το ότι πέθανε δυστυχισμένος. 3
Captain Nemo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Λογικά πρέπει να τον επηρέασε και η διακοπή της τελευταίας του σειράς.Και είχε και την Mindy πάλι μαζί του, δεν έχω δει ακόμα τα επεισόδια.
KilliK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εγώ ξαναέβαλα λίγο Mork and Mindy, τότε που πρέπει να ήταν πιό ξέγνοιαστος από μέσα του. πως να μην ηταν, αφου εκεινη την περιοδο εκανε βαρια χρηση ναρκωτικων. ο θανατος του φιλου του Τζων Μπελουσι απο ναρκωτικα, τον ταρακουνησε και αποφασισε να ξεκοψει, οσο μπορεσε δηλαδη.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με hollywood, ταινίες ηθοποιούς κτλ. Βλέπω οτι ο ηθοποιός αυτός είχε πρωταγωνιστήσει στο τζουμάντζι. Ήταν η πρώτη μου ταινία που είχα δει στο cinema.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Σπουδαίος άνθρωπος και εκτός σκηνής, βοήθησε πολύ κόσμο. Τόσο ευγενικός και χαρούμενος, νόμιζες οτι είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Χαρακτηριστικές οι ερμηνείες του στο Τζουμάντζι και στο Άνθρωπος των δύο αιώνων. Ομολογώ οτι δεν γνώριζα οτι είχε προβλήματα εθισμού και ψυχολογικών διαταραχών (κάτι πολύ κοινό ανάμεσα στους κωμικούς).Μεγάλο, μεγάλο κρίμα, τα λόγια είναι περιττά. 1
Kasrith Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δεν τον πηγαίνω τον Fallon, αλλα αυτό μέτρησε πολύ. Επίσης ο Marc Maron ανέβασε παλίο podcast (2010) μαζί με τον Williams και το intro όπου ετοιμάζει το clip και μιλάει για το πως νιώθει τώρα που έφυγε ο Robin ήταν πολύ δυνατό συναισθηματικά. 2
bazinga13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δυστυχως τα λεφτα και η δοξα δεν ειναι παντα το παν στην ζωη,την καταθλιψη θα μπορουσε να την νικησει αν ειχε διπλα του ανθρωπους να τον στηριξουν αλλα προφανως δεν ειχε και το λεω αυτο με αφορμη μια δηλωση που ειχε κανει πριν μερικους μηνες που ειχε πει οτι "Μοναξια δεν ειναι να εισαι μονος αλλα να εχεις ανθρωπους γυρω σου και να αισθανεσαι μονος",οταν το διαβασα αυτο καταλαβα οτι αυτος ο ανθρωπος παλευει μονος του. Περα απο μεγαλο ηθοποιο ηταν και μεγαλος φιλελληνας οποτε η Ελλαδα εχασε εναν μεγαλο φιλο,ειχε πει τελευταια το εξης " "Εχω έρθει για διακοπές με ένα σκάφος και γυρίσαμε όλα τα νησιά.Αντικρίζοντάς τα λες: «Δεν το πιστεύω ότι εδώ εξιστορούνται όλα όσα διαβάζουμε στην ελληνική μυθολογία». Η Ελληνική Ιστορία είναι κάτι στο οποίο οφείλει να υποκλίνεται όλη η ανθρωπότητα.Μπορεί η οικονομία σας να πηγαίνει κατά διαόλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανίσχυροι. Τα οικονομικά δεδομένα διαρκώς αλλάζουν σε Ευρώπη και Αμερική για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι εκεί για να υπενθυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορεί να επιστρέψουν. Εγώ τώρα στην Αγγλία, για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Ηρθα για την προώθηση της ταινίας και θα φύγω. Τι να δω, το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει.Οπως κι αν πάω στη Γερμανία, δεν με ενδιαφέρει το Τείχος του Βερολίνου, το οποίο δεν αποτελεί σύμβολο ευημερίας αλλά το αντίθετο. Ωστόσο τη Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τα αγνοήσεις!" Καλο ταξιδι φιλε και οπως ειπε και η κορη σου πολυ ομορφα " Εσύ- εσύ μόνο θα έχεις τα αστέρια, όπως κανείς άλλος δεν θα τα έχει… Σε ένα από αυτά τα αστέρια θα ζω. Σε ένα από αυτά θα γελώ. Και έτσι θα είναι σαν όλα τα αστέρια να γελούσαν όταν θα κοιτάς τον ουρανό τη νύχτα… Εσύ -μόνο εσύ- θα έχεις αστέρια που μπορούν να γελούν. Σ’ αγαπώ. Μου λείπεις. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να είμαι καλά». 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα