Giorgos_Volos96 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Επειδή περασα Καβαλα σίγουρα στο Τει Λογιστικης θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξερετε ποσο κοστίζει το κτελ από Βόλο στην Καβάλα. Απευθείας δεν έχει μόνο από Αθήνα και κανει στάση έξω από τον Βόλο
Anorymous Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Επειδή περασα Καβαλα σίγουρα στο Τει Λογιστικης θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξερετε ποσο κοστίζει το κτελ από Βόλο στην Καβάλα. Απευθείας δεν έχει μόνο από Αθήνα και κανει στάση έξω από τον Βόλο πανε θεσσαλονικη με τρενο και απο εκει με κτελ νομιζω πιο φθηνα θα σου ερθει
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πανε θεσσαλονικη με τρενο και απο εκει με κτελ νομιζω πιο φθηνα θα σου ερθει Όντως είναι 1 ευρώ πιο φτηνό. Kαι πολύ πιο άνετο.
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πανε θεσσαλονικη με τρενο και απο εκει με κτελ νομιζω πιο φθηνα θα σου ερθει Είναι 18.5€ Βόλο-Θεσσαλονίκη και 11.5€(νομίζω) Θεσσαλονίκη-Καβάλα οπότε στο σύνολο 30 με φοιτιτικό 27 περίπου άρα γλυτώνω 6€ περίπου.....Δέν ειναι κακή ιδέα τώρα που το σκέφτομαι Καλώς ήρθες στην όμορφη πόλη μας Καλώς σας βρήκα Θα ήθελα να μου πεις αν δεν σου κάνει κόπο για φοιτιτική ζωή εκεί πέρα(καφετέριες, μπαράκια κτλπ)
thomasG4 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καλώς σας βρήκα Θα ήθελα να μου πεις αν δεν σου κάνει κόπο για φοιτιτική ζωή εκεί πέρα(καφετέριες, μπαράκια κτλπ) Χαχαχαχα αυτό πρέπει να μπει στο τοπικ με τα ανέκδοτα.
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Είναι 18.5€ Βόλο-Θεσσαλονίκη και 11.5€(νομίζω) Θεσσαλονίκη-Καβάλα οπότε στο σύνολο 30 με φοιτιτικό 27 περίπου άρα γλυτώνω 6€ περίπου 15 Θεσσαλονίκη-Καβάλα. Σου έδωσα την ακριβή τιμή (χωρίς την όποια έκπτωση) από το πρώτο post. Παρακαλώ...
Anorymous Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καλώς ήρθες στην όμορφη πόλη μας κανουμε και πλακιτσα με τον ατυχο φοιτητη Είναι 18.5€ Βόλο-Θεσσαλονίκη και 11.5€(νομίζω) Θεσσαλονίκη-Καβάλα οπότε στο σύνολο 30 με φοιτιτικό 27 περίπου άρα γλυτώνω 6€ περίπου.....Δέν ειναι κακή ιδέα τώρα που το σκέφτομαι Καλώς σας βρήκα Θα ήθελα να μου πεις αν δεν σου κάνει κόπο για φοιτιτική ζωή εκεί πέρα(καφετέριες, μπαράκια κτλπ) εχει και προσφορες που μπορει να βρεις πολυ φθηνο εισητηριο Όντως είναι 1 ευρώ πιο φτηνό. Kαι πολύ πιο άνετο. καποτε ηταν τσαμπα με το τρενο και τωρα αν εισαι τυχερος μπορεις να βρεις πολυ φθηνα εισητηρια , καλα το θεμα ανεση δεν το συζηταω εχει μπαρ, τουαλετες και πολυ φοιτητοκοσμο και περναει πολυ ωραια η ωρα σε αντιθεση με το κτελ που εισαι καρφομενος σε μια καρεκλα τοση ωρα.
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 καποτε ηταν τσαμπα με το τρενο και τωρα αν εισαι τυχερος μπορεις να βρεις πολυ φθηνα εισητηρια , καλα το θεμα ανεση δεν το συζηταω εχει μπαρ, τουαλετες και πολυ φοιτητοκοσμο και περναει πολυ ωραια η ωρα σε αντιθεση με το κτελ που εισαι καρφομενος σε μια καρεκλα τοση ωρα. Α λες να πάει από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη με τρένο σωστός.. Εγώ (για κάποιον άγνωστο λόγο ) νόμιζα ότι έχει βγάλει εισιτήριο με κτελ μέχρι το Βόλο και ψάχνεται από κει και μετά.. Ναι μπορείς να βρεις φτηνά εισιτήρια αλλά θέλει να κλείσεις από νωρίς.. Και φυσικά υπάρχει και το απλό τρένο που φεύγει από Αθήνα 23.55.
Anorymous Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Α λες να πάει από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη με τρένο σωστός.. Εγώ (για κάποιον άγνωστο λόγο ) νόμιζα ότι έχει βγάλει εισιτήριο με κτελ μέχρι το Βόλο και ψάχνεται από κει και μετά.. Ναι μπορείς να βρεις φτηνά εισιτήρια αλλά θέλει να κλείσεις από νωρίς.. Και φυσικά υπάρχει και το απλό τρένο που φεύγει από Αθήνα 23.55. μεγαλο σχολειο αυτο το τρενο χαχαχα, καποτε ειχε αρκετα απλα τωρα ολα ειναι ιντερ σιτι. α επισης αν εχει κανενα φιλαρακι που θα παει να τον δει απο βολο η ταξιδευουν μαζι και δεν ειναι φοιτητης με τρενο εχει 25% εκπτωση αν ειναι κατω των 27
alexzzz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καφετέριες έχει μπόλικες... νυχτερινή ζωή δεν έχει. Βέβαια για μένα φτάνει και περισσεύει αυτή που υπάρχει αλλά δεν είμαι και νιάτο πλέον... 30ρισα
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 15 Θεσσαλονίκη-Καβάλα. Σου έδωσα την ακριβή τιμή (χωρίς την όποια έκπτωση) από το πρώτο post. Παρακαλώ... Σε ευχαριστώ πολύ κανουμε και πλακιτσα με τον ατυχο φοιτητη εχει και προσφορες που μπορει να βρεις πολυ φθηνο εισητηριο καποτε ηταν τσαμπα με το τρενο και τωρα αν εισαι τυχερος μπορεις να βρεις πολυ φθηνα εισητηρια , καλα το θεμα ανεση δεν το συζηταω εχει μπαρ, τουαλετες και πολυ φοιτητοκοσμο και περναει πολυ ωραια η ωρα σε αντιθεση με το κτελ που εισαι καρφομενος σε μια καρεκλα τοση ωρα. γιατί άτυχος ρε παιδιά εεε δεν είναι και τόσο χάλια εγώ που πήρα το intercity περυσι για Λάρισα-Θεσσαλονίκη δεν είδα μπαρ Α λες να πάει από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη με τρένο σωστός.. Εγώ (για κάποιον άγνωστο λόγο ) νόμιζα ότι έχει βγάλει εισιτήριο με κτελ μέχρι το Βόλο και ψάχνεται από κει και μετά.. Ναι μπορείς να βρεις φτηνά εισιτήρια αλλά θέλει να κλείσεις από νωρίς.. Και φυσικά υπάρχει και το απλό τρένο που φεύγει από Αθήνα 23.55. όπα παιδιά η Αθήνα που κολάει Βόλο μένω και πέρασα Καβάλα απλά έμαθα ότι λεωφορίο από Αθήνα σταματάει έξω από τον Βόλο για στάση και πηγαίνει Καβάλα
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 όπα παιδιά η Αθήνα που κολάει Βόλο μένω και πέρασα Καβάλα απλά έμαθα ότι λεωφορίο από Αθήνα σταματάει έξω από τον Βόλο για στάση και πηγαίνει Καβάλα Ω καλά εντάξει το' χω χάσει... ο ανώριμους φταίει, αυτός με μπέρδεψε! Πάντως το φοιτητικό 25 θα σου βγαίνει. μεγαλο σχολειο αυτο το τρενο χαχαχα, καποτε ειχε αρκετα απλα τωρα ολα ειναι ιντερ σιτι. Έτσι.. 3 δρομολόγια ήταν και τώρα είναι ένα κι αυτό μεταμεσονύχτιο. Δηλαδή μας έκαναν τα τρία ένα..! 1
Anorymous Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καφετέριες έχει μπόλικες... νυχτερινή ζωή δεν έχει. Βέβαια για μένα φτάνει και περισσεύει αυτή που υπάρχει αλλά δεν είμαι και νιάτο πλέον... 30ρισα δεν ξερω δεν μου εκατσε καλα αυτη η πολη και γενικα οι καβαλιωτες οι πιτσιρικαδες ηταν οκ αλλα με ολους τους αλλους που ειχα συναλαγη (καθηγητες, σπιτονοικορηδες, μαγαζοτορες) ειχα πολυ κακη εντυπωση . επισης ειχε χαλια μμμ με πανακριβο εισητηριο , τα σπιτια ντινκα στην υγρασια και πολλες παρα πολλες ανηφορες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα