KiriosD Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Για υπεραστικό ΚΤΕΛ κάτι ίσχυε με μισή τιμή αν είσαι φοιτητής με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας για το δρομολόγιο Πόλησου-Πόλησπουδών και το ανάποδο. Στη περίπτωση που το ΚΤΕΛ δε πάει άμεσα και αλλάζεις στη Θεσσαλονίκη θα έχεις έκπτωση 50% και εκεί για τις άλλες δύο πόλεις. Καφέ το μεσημέρι σπάνια να βγείς, νυχτερινή ζωή σε λίγα μαγαζιά. Γενικά αναλόγως τη παρέα θα είσαι. Το 4αρι που σε πάει ΤΕΙ κάνει 0.6€ το πάνε και άλλα τόσα το έλα, ακριβό δε το λες. Ρε παίδες το Θεσσαλονίκη τρένο και μετά ΚΤΕΛ το θεωρείτε ευχάριστο δηλαδή;Θα πρέπει να πάρει το τρένο στη συνέχεια θα φτάσει Θεσ. θα πάρει αστικό/ταξι (30'/15') να πάει στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και από εκεί να πάρει το υπεραστικό για Καβάλα ΌΤΑΝ θα έχει δρομολόγιο. Και στην αλλαγή λεωφορείου πιθανό να περιμένει αλλά πρέπει να έχουν κάνει κάτι τέτοιες αλλαγές πιο ομαλές ώστε να μην είσαι στην αναμονή πολή ώρα.
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ρε παίδες το Θεσσαλονίκη τρένο και μετά ΚΤΕΛ το θεωρείτε ευχάριστο δηλαδή; Για εμένα που μία ώρα με ΚΤΕΛ ισούται με 10 ώρες τρένου η απάντηση είναι αυτονόητη.. Και τζάμπα να ήταν το ΚΤΕΛ πάλι το τρένο θα προτιμούσα για λόγους άνεσης και ασφάλειας. Αλλά εγώ είμαι εγώ και ο topic starter είναι ο topic starter.
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 δεν ξερω δεν μου εκατσε καλα αυτη η πολη και γενικα οι καβαλιωτες οι πιτσιρικαδες ηταν οκ αλλα με ολους τους αλλους που ειχα συναλαγη (καθηγητες, σπιτονοικορηδες, μαγαζοτορες) ειχα πολυ κακη εντυπωση . επισης ειχε χαλια μμμ με πανακριβο εισητηριο , τα σπιτια ντινκα στην υγρασια και πολλες παρα πολλες ανηφορες Αυτό το λένε πολλοί και είναι αλήθεια ότι αρκετοί Καβαλιώτες είναι, στην καλύτερη, μυστήριοι. Είναι πιο "ντεμεκ"... πιο για το θεαθήναι. Όσο για τις ανηφόρες είναι αλήθεια αλλά είναι το στήσιμο της πόλης τέτοιο. Παρόλα αυτά εγώ την θεωρώ μία πανέμορφη πόλη.
KiriosD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αυτό το λένε πολλοί και είναι αλήθεια ότι αρκετοί Καβαλιώτες είναι, στην καλύτερη, μυστήριοι. Είναι πιο "ντεμεκ"... πιο για το θεαθήναι. Όσο για τις ανηφόρες είναι αλήθεια αλλά είναι το στήσιμο της πόλης τέτοιο. Παρόλα αυτά εγώ την θεωρώ μία πανέμορφη πόλη. όσο μένεις στο επίπεδο της θάλασσας καλά είναι, εκτός και αν βρεις σπίτι ψηλά ή έχεις να ανέβεις προς τα πάνω για κάποια δουλειά ή για παρέα! Για εμένα που μία ώρα με ΚΤΕΛ ισούται με 10 ώρες τρένου η απάντηση είναι αυτονόητη.. Και τζάμπα να ήταν το ΚΤΕΛ πάλι το τρένο θα προτιμούσα για λόγους άνεσης και ασφάλειας. Αλλά εγώ είμαι εγώ και ο topic starter είναι ο topic starter. ναι αλλά μιλάμε για 1 ώρα απο βόλο θεσνίκη στη συνέχεια αστικό για τα κτελ κανα 20λεπτο για να πάρει υπεραστικό για καβάλα, σημείωση πως τα λεωφορεία έχουν κάποια συνέχεια ως προς την επιβίβαση από το ένα στο άλλο (για μείωση ωρών αναμονής) σε αλλαγές σε αντίθεση με τα ωράρια τρένων.
Anorymous Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αυτό το λένε πολλοί και είναι αλήθεια ότι αρκετοί Καβαλιώτες είναι, στην καλύτερη, μυστήριοι. Είναι πιο "ντεμεκ"... πιο για το θεαθήναι. Όσο για τις ανηφόρες είναι αλήθεια αλλά είναι το στήσιμο της πόλης τέτοιο. Παρόλα αυτά εγώ την θεωρώ μία πανέμορφη πόλη. εζησα εκει σχεδον 8 χρονια πηγαινα σε μαζαγια στανταρ αλλα με κανεναν δεν εκανα φιλιες εκτος απο τα παιδια απο το route 66 που τα παιδια ηταν απο γερμανια και ειχαν αλλη νοοτροπια και απο το μαγαζι που ηταν το πρωην ματριξ. ναι ειναι πολυ ωραια πολυ ΑΛΛΑ ΟΧΙ για για φοιτητες, για διακοπες η για καποιον οικογενιαρχη που θα παρει εκει απποσπαση ειναι μια χαρα.
GreyHorse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Εγώ ο ανιψιός μου που είναι Καβάλα ζωή και κότα την περνάει. Μάλιστα το σκέφτεται να κάτσει και μετά τις σπουδές. Και παρέες έχει, και κόσμο πολύ έχει γνωρίσει, και δεν έχει κάνει ποτέ παράπονο για τους καβαλιώτες και τις ανηφόρες. Βέβαια είναι και αθλητικός, κούκλος και πολύ κοινωνικός.
Anorymous Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Εγώ ο ανιψιός μου που είναι Καβάλα ζωή και κότα την περνάει. Μάλιστα το σκέφτεται να κάτσει και μετά τις σπουδές. Και παρέες έχει, και κόσμο πολύ έχει γνωρίσει, και δεν έχει κάνει ποτέ παράπονο για τους καβαλιώτες και τις ανηφόρες. Βέβαια είναι και αθλητικός, κούκλος και πολύ κοινωνικός. ξεχασες να πεις οτι εχει και λεφτα....τον λυπαμαι τον κακομοιρη
GreyHorse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ξεχασες να πεις οτι εχει και λεφτα....τον λυπαμαι τον κακομοιρη Στην εστία μένει. 100 τον μήνα του στέλνει η αδερφή μου. Δουλεύει 2 βράδια την βδομάδα. Όπως βλέπεις το χρήμα ρέει άφθονο.
Anorymous Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Στην εστία μένει. 100 τον μήνα του στέλνει η αδερφή μου. Δουλεύει 2 βράδια την βδομάδα. Όπως βλέπεις το χρήμα ρέει άφθονο. εστια αλλη φαση εμεινα περιπου ενα χρονο, εκει βγαζει γουστα και χωρις χρημα ισως απο τις λιγες καλες στιγμες εκει Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2014 από Anorymous
GreyHorse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τον πρώτο χρόνο νοίκιαζε. Και η εστία έχει κλείσει τώρα, συγκατοικεί προσωρινά με συμφοιτητή. Μπορεί να μην ξανανοίξει λένε. Πάλι δεν τον άκουσα να παραπονιέται για Καβάλα, το καλοκαίρι εκεί το περνά, στη μάνα του πήγε 3+2+5 μέρες. Όπως βλέπεις είναι στον άνθρωπο.
Anorymous Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τον πρώτο χρόνο νοίκιαζε. Και η εστία έχει κλείσει τώρα, συγκατοικεί προσωρινά με συμφοιτητή. Μπορεί να μην ξανανοίξει λένε. Πάλι δεν τον άκουσα να παραπονιέται για Καβάλα, το καλοκαίρι εκεί το περνά, στη μάνα του πήγε 3+2+5 μέρες. Όπως βλέπεις είναι στον άνθρωπο. φυσικα παιζει ρολο στον ανθρωπο εγω την εκανα γιαα αθηνα οποτε μπορουσα. σοβαρα θα κλεισουν τις εστιες ? το 2011 που εφυγα εριξαν γαμω τα λεφτα για ανακαινιση και ειχαν κανει πολυ καλη δουλεια και τωρα τις κλεινουν ?
GreyHorse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τις έκλεισαν για καλοκαίρι, δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν Σεπτέμβρη και αν ανοίξουν ακούγεται ότι θα ξανακλείσουν το φλεβάρη. Μετά το κλείσιμο μπήκαν μέσα και έκαναν ζημιές, στο δωμάτιο του ανιψιού μου δεν έφτασαν, άλλα όμως τα τίμησαν.
Anorymous Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Τις έκλεισαν για καλοκαίρι, δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν Σεπτέμβρη και αν ανοίξουν ακούγεται ότι θα ξανακλείσουν το φλεβάρη. Μετά το κλείσιμο μπήκαν μέσα και έκαναν ζημιές, στο δωμάτιο του ανιψιού μου δεν έφτασαν, άλλα όμως τα τίμησαν. αν ναι κλεινει παλια δεν εκλεινε ουτε οι εστιες ουτε το μαγειριο γιατι πολλα παιδια εμεναν μονιμα εκει και δουλευαν και επισης ειχαμε πολλους ξενους φοιτητες απο ανταλλαγες. παλι τα εσπασαν αμαν πια αυτοι οι καφροι!
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ναι αλλά μιλάμε για 1 ώρα απο βόλο θεσνίκη στη συνέχεια αστικό για τα κτελ κανα 20λεπτο Το τέταρτο που θα κάνει στο αστικό είναι πιο λίγο από τις 2 ώρες κι ένα τέταρτο που θα κάνει στο κτελ, ποιά 1 ώρα Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2014 από TriLoBiTe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα