jmallen3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Ζητάω μια μεγάλη εξυπηρέτηση από κάποιον που θα βρίσκεται αύριο στο Μπέργκαμο. Είμαστε 2 άτομα (ζευγάρι) και έχουμε κάνει κράτηση για ένα αυτοκίνητο μέσω της Europcar στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο. Φτάνουμε άυριο μεσημέρι μέσω της Ryanair εκεί από το αεροδρόμιο του Αράξου. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε είναι ότι μου έκλεψαν τη πιστωτική κάρτα που είχα στο όνομα μου λίγες ημέρες πριν (και ενώ είχα κάνει αίτηση για νέα τελικά δεν πρόλαβε η τράπεζα να την εκδώσει) για να τη χρησιμοποιήσω για τη παραλαβή του αυτοκινήτου, καθώς χρειάζεται να υπάρχει πιστωτική κάρτα στο όνομα κάποιου που θα παρεβρίσκεται τη στιγμή της παραλαβής εκεί. Επειδή τώρα δεν έχουμε κάποια πιστωτική κάρτα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί σαν εγγύηση για το αυτοκίνητο που θα παραλάβουμε και επειδή ήδη έχουμε προπληρώσει όλη τη κράτηση και δεν γίνεται να επιστραφούν τα χρήματα, ζητάμε από κάποιονπου θα βρίσκεται είτε στην ίδια πτήση με εμάς (άραξος-μπέργκαμο) είτε θα βρίσκεται στο Μπέργκαμο αύριο μεσημέρι αν μπορέσει να έρθει μαζί μας και να χρησιμοποιήσουμε τη κάρτα σαν εγγύηση. Φυσικά για την εξυπηρέτηση που ζητάμε μπορούμε να προσφέρουμε κάποιο ποσό για να μας βοηθήσει κάποιος καθώς και θα έχει όλα τα στοιχεία μας για ασφάλεια. Είναι μεγάλη ανάγκη για αυτό και γράφω εδώ Αν υπάρξει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου. Ευχαριστώ
The_Colonel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 να βγάλεις μια χρεωστική δεν παίζει; αυτές τις Πειραιώς ας πουμε ειναι σαν visa ουσιαστικά
jmallen3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Έχω χρεωστική της Πειραιώς Visa αλλά δεν κάνει μου είπαν από τη Europcar! Θέλουν καθαρά πιστωτική...
xpapias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Τρέξε μήπως προλαβαίνεις καμία prepaid. Μεγάλη ευθύνη να μπεις εγγυητής για άλλον.
jmallen3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Θέλουν μόνο πιστωτική, τα έψαξα όλα για τις άλλες κάρτες. Το γνωρίζω αυτό για την ευθύνη (θα δεσμεύσουν περίπου 800-900€ στη κάρτα από τη Europcar για εγγύηση) αλλά θα δώσω σε όποιον μας βοηθήσει εννοείται όλα μου τα στοιχεία, καθώς και κάποιο ποσό για αυτόν για την εξυπηρέτηση. Επίσης έχω ήδη προπληρώσει ασφάλεια έτσι ώστε οτιδήποτε χρειαστεί και κρατήσουν από το ποσό της εγγύησης από την εταιρεία, να επιστραφεί από την ασφάλεια στη κάρτα.
drake. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μακάρι να βρείς αλλα δύσκολο να μπει κάποιος εγγυητής για κάποιον που δεν τον γνωρίζει προσωπικά (χωρίς παρεξήγηση)όσο καλές προθεσεις και να έχεις 3
jmallen3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το γνωρίζω ότι είναι δύσκολο απλά προσπαθώ να βρω μια λύση. Δεν έχω άλλη επιλογή δυστυχώς, ελπίζω να βρεθεί κάποιος. Οι αξιολογήσεις μου από τις αγγελίες είναι ένα μικρό πειστήριο που μπορώ δείξω για τις προθέσεις μου http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/121440-jmallen3/
gamanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Με καμιά πρεσβεία, κάνα προξενείο μήπως έβγαζες καμιά άκρη;
jmallen3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν αυτοί? Δεν νομίζω να έχουν σχέση...
johnbond Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καλύτερα παίξε κάποιο Λόττο.. Πιο εύκολο είναι να κερδίσεις ,απο το να βρεις κάποιον διατεθιμένο να δεσμευσει 900 ευρώ στην πιστωτική του κάρτα για κάποιο άγνωστο,και μάλιστα να βρισκεται και αύριο στο Μπέργκαμο.. 1
paylidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δυστυχως δε νομιζω οτι ακομα και αν βρεις, θα μπορεις να χρησιμοποιήσεις καρτα σε ονομα άλλου ακομα και αν ειναι παρών...
jmallen3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δυστυχως δε νομιζω οτι ακομα και αν βρεις, θα μπορεις να χρησιμοποιήσεις καρτα σε ονομα άλλου ακομα και αν ειναι παρών... Μπορώ μου είπαν από την εταιρεία ενοικιάσεων
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν μπορούν από την εταιρεία να δεσμεύσουν ένα ποσό από μια χρεωστική πχ με κάποια προέγκριση αφού τους εξηγήσεις τι έχεις πάθει?
jmallen3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν το κάνουν, αυτό είναι το πρόβλημα, θελουν μονο πιστωτική!
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μίλα με κάποιον δικό σου Ελλάδα, ζήτα να σου μεταφέρουν με Western Union το ποσό που θα κρατούσαν από την πιστωτική και δώστο τους σε μετρητά τα οποία θα σου επιστρέψουν όταν γυρίσεις το αμάξι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα