zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ξέρω ότι κανονικά θέλουν πιστωτική αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχουν αν δεσμεύσουν το ποσό που θέλουν ή το πάρουν σε μετρητά που λέει ο Lucifer.
jmallen3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ούτε εγώ το καταλαβαίνω, αλλα ΔΕΝ το δέχονται με τίποτα!
gatokoritso Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 https://www.europcar.com/EBE/module/render/Specific-Terms-per-country?countrySelector=termsandconditionsblocknewele-45 λενε ξεκαθαρα οτι λειτουργουν με πιστωτικες. cash δεν παιζει να δεχτουν.εσυ μιλας με ιταλια ή με ελλαδα?δοκιμασες να επικοινωνησεις με το τμημα της αραξου μηπως μπορουν να σε εξυπηρετήσουν/συνεννοηθουν με τους ιταλους καλυτερα? ή τουλαχιστον αν δεν πιασουν ολα αυτα να παρεις τα λεφτα σου πισω...
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ούτε εγώ το καταλαβαίνω, αλλα ΔΕΝ το δέχονται με τίποτα! τι να πω..πιο πιθανό μου φαίνεται να ψήσεις κανέναν άγνωστο κατά τη διάρκεια της πτήσης παρά να τον πετύχεις εδώ...καλή τύχη πάντως! αν δεν βρεις κάποιον δεν θα σου δώσουν το αυτοκίνητο το οποίο έχεις προπληρώσει δηλαδή? Για τι ζημιά μιλάμε? Σε περίπτωση ακύρωσης τι λένε οι όροι, ότι δεν επιστρέφουν τίποτα?
jmallen3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Έχω πληρώσει 298€ και αν το ακυρώσω πριν την ώρα παραλαβής θα μου επιστραφεί μόνο το 30% από τα χρήματα. 1
The_Colonel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μίλα με κάποιον δικό σου Ελλάδα, ζήτα να σου μεταφέρουν με Western Union το ποσό που θα κρατούσαν από την πιστωτική και δώστο τους σε μετρητά τα οποία θα σου επιστρέψουν όταν γυρίσεις το αμάξι. Αυτό ή απόδειξε κάπως πως όντος σου κλέψανε την πιστωτική (ή βρίσκεσαι σε διαδικασία έκδοσης νέας) και άσε για εγγύηση cash ή χρυσαφικά.. Iphony άνθρωποι ειναι θα καταλάβουν.. Βασικά πηγαίνε αύριο πρωί στην τράπεζα σου και πες τους το και τό μπορεί αυτοι να μπορούν να τους καταθέσουν ένα ποσο επί πιστώσει στο όνομα σου (αφού έχεις ήδη κάρτα σε αυτούς ) και να στο βάλουν μετά στην κάρτα αν δεν πληρωθεί κτλ.. αν μιλήσεις με προϊστάμενο μπορείς να βγάλεις άκρη εγώ έβγαλα λεφτά απο ταμείο μέσα σε τράπεζα και χρέωσα πιστωτική που είχα σε αυτή την τράπεζα αλλά δεν την είχα πάνω μου (με ταυτότητα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα