Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καμμια σχεση . αν θελεις να το αναλυσουμε , ας ανοιξουμε αλλο θεμα να σου πω τι ΕΙΚΑΖΩ και τι εχω ακουσει...και απο κει και περα ο καθενας κρινει και βγαζει τα συμπερασμα του.

Ε για πες να δουμε τι εικαζεις.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δηλ πιστευεις στον Θεο , που ουτε τον εχεις δει , ουτε τον εχεις ακουσει , ακουμπησει και θεωρεις παρανοια την "πιστη" στην υπαρξη εξωγηινων και πιθανης παρεμβασης αυτων στην ανθρωπινη ιστορια... που και θεασεις εχουν αναφερθει...και επαφες και οτιδηποτε τελοσπαντων για καποιους απτα στοιχεια....αλλα πιστευεις..ετσι στην γενικη...εννοια...του Θεου :)

Θα θελα να δω την φατσα σου να σκασει μπροστα σου κανα μικρο πρασινο ανθρωπακι με κεραιες (ετσι που τους φανταζεσαι δηλ τους εξωγηινους -αν υπηρχαν φυσικα- γιατι να ειναι ανθρωποειδη δεν παιζει....) και να σου πει "Γεια σου..ειμαι ο ΘΕΟΣ σου" :)

Η ευκολια με την οποια εξισωνεις μια ολοκληρη θρησκεια ανεξαρτητα αν πιστευεις η οχι, με την ζωη σε αλλους πλανητες μονο και μονο για να μην παραδεχτεις οτι εισαι λαθος  ειναι εντυπωσιακη πραγματικα.

Οταν λοιπον ερθει το ανθρωπακι που εικαζεις οτι υπαρχει και μου πει οτι ειναι ο Θεος, θα βγαλω φωτο τα μουτρα μου και θα σου την στειλω. Μεχρι τοτε κοψε τις ταινιες γιατι το Prometheus σε κατεστρεψε 

Κάτι πιο "light" από Θεϊκές παρεμβάσεις και εξωγήινους, είναι να αφήσετε ένα παραθυράκι να μην είμαστε εμείς ο πιο εξελιγμένος πολιτισμός που εμφανίστηκε πάνω στη Γη! Για κάποιους είναι κι αυτό extreme, εγώ λέω να είμαστε κάπως πιο ανοιχτοί, γιατί έχουμε μαύρα μεσάνυχτα στην πραγματικότητα!

Ειναι τεραστια η αποσταση αναμεσα στο "αφηνω παραθυρακι" και στο διαφωνω με μοναδικο επιχειρημα την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ τετοιων οντων

Δημοσ.

Ε για πες να δουμε τι εικαζεις.

ειναι εκτος θεματος.

Η ευκολια με την οποια εξισωνεις μια ολοκληρη θρησκεια ανεξαρτητα αν πιστευεις η οχι, με την ζωη σε αλλους πλανητες μονο και μονο για να μην παραδεχτεις οτι εισαι λαθος  ειναι εντυπωσιακη πραγματικα.

Οταν λοιπον ερθει το ανθρωπακι που εικαζεις οτι υπαρχει και μου πει οτι ειναι ο Θεος, θα βγαλω φωτο τα μουτρα μου και θα σου την στειλω. Μεχρι τοτε κοψε τις ταινιες γιατι το Prometheus σε κατεστρεψε 

Ειναι τεραστια η αποσταση αναμεσα στο "αφηνω παραθυρακι" και στο διαφωνω με μοναδικο επιχειρημα την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ τετοιων οντων

μια ολοκληρη θρησκεια ? να εξισωνα μονο μια θα ηταν καλα :)

Η ευκολια που πιστευεις σε μια αοριστη εννοια ειναι η ιδια η ευκολια που πιστευω/εικαζω την υπαρξη κατι πιο απτου...οσο απτο μπορει να ειναι/θεωρηθει.

διαφωνεις στην πιθανοτητα υπαρξης τετοιων οντων... γιατι δεν διαφωνεις στην υπαρξη του Θεου?τι σε επεισε οτι υπαρχει? ειχες απτα στοιχεια και αποδειξεις?

Ελπιζω να μην θεωρεις και φανταζεσαι τον Θεο σαν εναν καλοκαγαθο παππουλη με απειρη δυναμη πανω στο συμπαν... σου χω νεα..καμμια σχεση :) Αυτο που λεμε "Θεος"..ειναι κατι πολυ διαφορετικο..τωρα αν ο ανθρωπος για να νοιωσει καλυτερα το προσωποιει..ειναι αλλο καπελο...ακομα και η "οντοτητα" του Χριστου..ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο τον γιοκα του...Θεου...

Αλλα μπαινουμε σε θρησκευτικα μονοπατια που ο καθενας μπορει να πιστευει ο,τι θελει και ειναι ιεροσυλια να του γκρεμισουμε το θρησκευτικο του οικοδομημα :)

Δημοσ.
Κάτι πιο "light" από Θεϊκές παρεμβάσεις και εξωγήινους, είναι να αφήσετε ένα παραθυράκι να μην είμαστε εμείς ο πιο εξελιγμένος πολιτισμός που εμφανίστηκε πάνω στη Γη! Για κάποιους είναι κι αυτό extreme, εγώ λέω να είμαστε κάπως πιο ανοιχτοί, γιατί έχουμε μαύρα μεσάνυχτα στην πραγματικότητα![/quotehttp://www.findtube.gr/mystery/630-ta-iptamena-vimanas.html
  • Like 1
Δημοσ.
Κάτι πιο "light" από Θεϊκές παρεμβάσεις και εξωγήινους, είναι να αφήσετε ένα παραθυράκι να μην είμαστε εμείς ο πιο εξελιγμένος πολιτισμός που εμφανίστηκε πάνω στη Γη! Για κάποιους είναι κι αυτό extreme, εγώ λέω να είμαστε κάπως πιο ανοιχτοί, γιατί έχουμε μαύρα μεσάνυχτα στην πραγματικότητα![/quotehttp://www.findtube.gr/mystery/630-ta-iptamena-vimanas.html

πιπεριιιιιιιιιιιι στα δαχτυλα σου..ανεφερες λινκ που μιλαει για ιπταμενα βιμανας...και ατλαντιδα...σε λιγο θα μας πεις οτι υπηρχε και η λεμουρια !! :)

• Like 1
Δημοσ.

πιπεριιιιιιιιιιιι στα δαχτυλα σου..ανεφερες λινκ που μιλαει για ιπταμενα βιμανας...και ατλαντιδα...σε λιγο θα μας πεις οτι υπηρχε και η λεμουρια !! :)

μπα όχι μωρέ, θα τα φαντάστηκαν όπως και τόσα άλλα....η εύκολη λύση, φανταστικά παραμύθια! :-)

Δημοσ.

ειναι εκτος θεματος.

μια ολοκληρη θρησκεια ? να εξισωνα μονο μια θα ηταν καλα :)

Η ευκολια που πιστευεις σε μια αοριστη εννοια ειναι η ιδια η ευκολια που πιστευω/εικαζω την υπαρξη κατι πιο απτου...οσο απτο μπορει να ειναι/θεωρηθει.

διαφωνεις στην πιθανοτητα υπαρξης τετοιων οντων... γιατι δεν διαφωνεις στην υπαρξη του Θεου?τι σε επεισε οτι υπαρχει? ειχες απτα στοιχεια και αποδειξεις?

Ελπιζω να μην θεωρεις και φανταζεσαι τον Θεο σαν εναν καλοκαγαθο παππουλη με απειρη δυναμη πανω στο συμπαν... σου χω νεα..καμμια σχεση :) Αυτο που λεμε "Θεος"..ειναι κατι πολυ διαφορετικο..τωρα αν ο ανθρωπος για να νοιωσει καλυτερα το προσωποιει..ειναι αλλο καπελο...ακομα και η "οντοτητα" του Χριστου..ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο τον γιοκα του...Θεου...

Αλλα μπαινουμε σε θρησκευτικα μονοπατια που ο καθενας μπορει να πιστευει ο,τι θελει και ειναι ιεροσυλια να του γκρεμισουμε το θρησκευτικο του οικοδομημα :)

Δεν εχω βαλει τα πιστευω που σε καλουπια ουτε εχω στερεοτυπα. Αυτο οσον αφορα τους παππουληδες.  Τωρα καθομαι και τα λεω αυτα σε ανθρωπο που εκτος απο εξωγηινους ψαχνει και την χαμενη Ατλαντιδα. Δεν περιγραφω αλλο καλη συνεχεια. Απλως θυμηθειτε οτι ολο αυτο ξεκινησε απ την πεποιθηση οτι τις πυραμιδες τις εφτιαξαν "εξωγηινοι".

Δημοσ.

Δεν εχω βαλει τα πιστευω που σε καλουπια ουτε εχω στερεοτυπα. Αυτο οσον αφορα τους παππουληδες.  Τωρα καθομαι και τα λεω αυτα σε ανθρωπο που εκτος απο εξωγηινους ψαχνει και την χαμενη Ατλαντιδα. Δεν περιγραφω αλλο καλη συνεχεια. Απλως θυμηθειτε οτι ολο αυτο ξεκινησε απ την πεποιθηση οτι τις πυραμιδες τις εφτιαξαν "εξωγηινοι".

Δεν θα πω ότι τις πυραμίδες τις φτιάξανε εξωγήινοι. Απλά σκέψου ότι δεν έχουμε ιδέα πως φτιάχτηκαν, για ποιο λόγο και γιατί στα συγκεκριμένα σημεία. Γι' αυτό λέω να είμαστε λίγο πιο ανοιχτοί και όχι τόσο απόλυτοι!

Δημοσ.

οταν λες εφτιαξαν τι εννοεις? τα σχεδια? ή πρακτικα ποιος κουβαλουσε τις πετρες? :)

επισης τι ρολο εξυπηρετουσαν ξερουμε? απλα ταφοι φαραω ε? 

απλα δεν γνωριζουμε την τυφλα μας και ψαχνουμε για ευκολες και κατανοητες λυσεις....το οτι η "αληθεια" για καποια πραγματα και κατασκευασματα μπορει να μας ξεπερναει δεν μας περναει καν απο το μυαλο :)

δεν την ψαχνω..δεν μου δικαιολογουν κονδυλια...αλλα αν νομιζεις οτι δεν υπηρξε...ενω αναφεροταν σε διαφορα αρχαια γραπτα..οκ πασο :)

Τον ατλαντικο ωκεανο τον ονομασαμε ατλαντικο..ετσι απο εμπνευση της στιγμης...

βαλτο το ερμο να στροφαρει λιγο..να κανει κανα συνειρμο...μην επαναπαυεσαι στην ετοιμη τροφη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ontopic!

Μια κατασκευαστική λεπτομέρεια της Πυραμίδας, η οποία δεν είναι ευρέως γνωστή, αποτελεί το “δίπλωμα” των πλευρών της προς τα μέσα, όπως δείχνει η φωτογραφία που ακολουθεί.

Δείτε από 11:30 λέει για τις πλευρές που δεν φαίνονται

http://www.dailymotion.com/video/xws88f_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B3%CE%AE%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B9-5x1-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD_people

post-233592-0-78672100-1408030461_thumb.jpg

Επεξ/σία από drake.
  • Like 2
Δημοσ.

Ωραια αυτα που ανεβαζετε σχετικα με τα αρχαια μνημεια, και αποδειξεις κατασκευης τους. Συνεχιστε ετσι! (Δεν τα εχουμε διαβασει ολα ακομα)

Οσον αφορα τα off topic σχετικα με αρχαια μνημεια και η συνδεση τους με εξωγηινους και θρησκειες εχω να πω αυτο:

Αν πχ, υπηρξε ο Χριστος πχ (ή καποιος αγιος αλλοθρησκος τετοιου βεληνεκους) οντως, τοτε ηταν εξωγηινος! Εξωγηνοι δεν σημαινει απολυτα οτι ειναι οντα αλλης μορφης. Αν καποιο ον μπορει και κανει καποια θαυματα, ε, γηινο δεν τον λες κιολας. Ειναι σαν να λεμε ημιθεος/ημιγηινος/ημιεξωγηινος. Ισως απο τους εξωγηινους εφευρεθηκαν οι θρησκειες, Και τα μνημεια κτλ και ολα μαζι. Ισως και οχι. Αλλα να μην ειμαστε απολυτοι οσοι εχουμε διαφορετικη αποψη. Συζητηση γινεται, καποιοι διαβαζουν πραγματα που δεν εχουν ξαναακουσει. Τροφη για σκεψη. 

Δημοσ.

ο Χριστος ηταν ιστορικο προσωπο προφανως ... αλλα ο ρολος του και το τι ηταν στην πραγματικοτητα παρερμηνευτηκε μεχρι αηδιας...αλλα ειναι οφτοπικ

οντοπικ τωρα...

Κανεις δεν αντιλεγει οτι τα αρχαια μνημεια φτιαχτηκαν απο μεγαλους τεχνιτες..και οταν λεω φτιαχτηκαν εννοω η συλληψη της ιδεας της κατασκευης τους...αλλα τοσο η συλληψη της ιδεας της κατασκευης τους αλλα οσο και το πρακτικο της κατασκευης τους σε ορισμενες περιπτωσεις...ξεπερνανε την ανθρωπινη δημιουργια με τα τοτε δεδομενα της εποχης..γνωμη μου φυσικα :)

Δημοσ.

εξιδικευμενοι εργατες τραβαγανε μεσα στον ηλιο τους τεραστιους ογκολιθους για να χτιστουν οι πυραμιδες? αν ησουν εξιδικευμενος εργατης θα το εκανες? :)

υπηρχαν δουλοι εκεινες τις εποχες..ακομα και στις ελληνικες πολεις-κρατεις. και στανταρ κανανε την χαμαλοδουλεια...

Προφανως υπηρχαν εξιδικευμενοι εργατες για να επιβλεπουν και να δινουν κατευθυνσεις...

παραθετω

"The settlement was home to a mixed population of Egyptians, Nubians and Asiatics who were employed as labourers, (stone-cutters, plasterers, water-carriers), as well as those involved in the administration and decoration of the royal tombs and temples.[25] The artisans and the village were organised into two groups, left and right gangs who worked on opposite sides of the tomb walls similar to a ship's crew, with a foreman for each who supervised the village and its work."

απο το http://en.wikipedia.org/wiki/Deir_el-Medina

ουτε εκει να ημουν ο φουστης :)

ηταν οι Αλβανοι της Αιγυπτου.

Δημοσ.

ηταν οι Αλβανοι της Αιγυπτου.

Εχεις μεινει πισω εσυ.

Οι αλβανοι ειναι κυριλε εχουν και περιουσια πια. Δικες τουε επιχειρησεις.

μαλλον θα εννοεις μορφωμενους ελληνες απο voucher.

Δημοσ.

Εχεις μεινει πισω εσυ.

Οι αλβανοι ειναι κυριλε εχουν και περιουσια πια. Δικες τουε επιχειρησεις.

μαλλον θα εννοεις μορφωμενους ελληνες απο voucher.

Δεν ειμαι αλβανος αλλα εδω εχει δικιο. Πρεπει να σταματησει καποτε αυτος ο ρατσισμος. Τωρα ασχοληθειτε με τους πακιστανους που δεν θελουν να ενταχθουν στα ηθη και εθιμα της Ελληνικης κοινωνιας πχ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω για τις πυραμιδες πχ, αφου ηξεραν πχ οτι θα τους παρει χρονια να τη χτισουν (τη μια), ο Αρχιτεκτονας, αφου ηξερε οτι η πυραμιδα μολις τελιωσει δεν θα ζει για να την δει, γιατι το παλευε; Επισης φανταζομαι πως οι γνωσεις των αρχιτεκτονων θα μεταφερονταν απο γενια σε γενια μεχρι να τελλιειωσει η πυραμιδα, ωστε να μην αποκλινει καποια λεπτομερια και παει στραβα το σχεδιο του μνημειου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...