mixschino Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά, συστημα υπογραφής, σήμερα άνοιξα τον υπολογιστη και σκαλωσε ήχος και εικονα, αναγκαστηκα να κάνω επανεκκίνηση. Κατα το άνοιγμα όμως ακούστηκε μπιπ μπιπ απο το εσωτερικό του κουτιού και δεν είχα καθόλου εικόνα. Οι ηχοι των windows ακουστηκαν κανονικά μετα από αυτό, δηλαδή μπουταρε, αλλά το μόνιτορ δεν έβρισκε σημα. Αφαιρεσα κάρτα γραφικών να δω αν το προκάλεσε αυτή, αλλά στην εκκινηση έκανε τον ίδιο ήχο το κουτί και το μόνιτορ δεν έβρισκε σήμα. Καμια ιδέα;
orion1986 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 η μητρικη σου εχεις onboard καρτα γραφικων? για πρωτο βημα συνδεσε το καλωδιο οθονης πανω της
arc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 πόσα και τι ειδους μπιπ; πχ 2 κοντα και ενα μακρυ
mixschino Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 πόσα και τι ειδους μπιπ; πχ 2 κοντα και ενα μακρυ Χαχα, λες να μιλάει σε μορς; δε θυμάμαι ακριβως, το πηγα πλαίσιο τώρα οποτε δε μπορω να δοκιμασω το Φιξ σου ωριωνα -όλοι οι γειτονικοί κομπιουτεραδες λείπουν διακοπες- απλα ρώτησα ινσομνια μήπως έχουμε καμια ιδέα ποσο θα παει το μαλλί...
arc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Χαχα, λες να μιλάει σε μορς; δε θυμάμαι ακριβως, το πηγα πλαίσιο τώρα οποτε δε μπορω να δοκιμασω το Φιξ σου ωριωνα -όλοι οι γειτονικοί κομπιουτεραδες λείπουν διακοπες- απλα ρώτησα ινσομνια μήπως έχουμε καμια ιδέα ποσο θα παει το μαλλί... Νομίζεις οτι έκανα πλακα; Αναλογα με τα μπιπ κάνεις διαγνωση (π.χ. 2 μπιπ ειναι μνήμη) Από αυτά που περιγράφεις, ή αλλάζεις κάρτα γραφικών ή μητρική. Για τις τιμές στα λεει το πλαίσιο 1
mixschino Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Νομιζω έκανε δυο μπιπ αργα και μετα πολλά μαζι.. Ελπίζω να μην είναι μητρική γιατί είναι εκτός εγγύησης και οι καιροί είναι δυσκολοι.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 1
Physiciant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αν είναι μητρική μου φαίνεται την έβαψες..που θα βρεις μητρική με socket 1156;
mixschino Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αν είναι μητρική μου φαίνεται την έβαψες..που θα βρεις μητρική με socket 1156; Ελα μου ντε. Με αλλο socket δε γινεται; Σε ποιο εξαρτημα εχω ασυμφωνια; edit: ακυρο, με τον επεξεργαστη, το βρηκα.. Με 1155 δε γινεται δουλεια;
mixschino Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Τελικά ήταν το προφανές, καρτα γραφικών. Μου την αντικατέστησαν στο Πλαίσιο, ήταν εντός εγγύησης. Βέβαια χρέωσαν 35ε για την επισκευή (δηλαδή να βγάλουν την παλιά και να βάλουν τη νέα), πράγμα απαράδεκτο, γιατί πρώτον δεν έγινε καμία επισκευή, και δεύτερον γιατί στο τηλέφωνο μου είπαν ότι θα την επισκεύαζαν και απλά την αντικατέστησαν, πράγμα που μπορούσα να κάνω και μόνος μου αν ήξερα ότι θα μου χρέωναν αυτή τη δουλειά ενός λεπτού τόσα λεφτά. Το Πλαισιο για μενα πεθανε.
mascuale Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Τελικά ήταν το προφανές, καρτα γραφικών. Μου την αντικατέστησαν στο Πλαίσιο, ήταν εντός εγγύησης. Βέβαια χρέωσαν 35ε για την επισκευή (δηλαδή να βγάλουν την παλιά και να βάλουν τη νέα), πράγμα απαράδεκτο, γιατί πρώτον δεν έγινε καμία επισκευή, και δεύτερον γιατί στο τηλέφωνο μου είπαν ότι θα την επισκεύαζαν και απλά την αντικατέστησαν, πράγμα που μπορούσα να κάνω και μόνος μου αν ήξερα ότι θα μου χρέωναν αυτή τη δουλειά ενός λεπτού τόσα λεφτά. Το Πλαισιο για μενα πεθανε. Σχετικά με το Πλαίσιο, λίγο-πολύ έχουν συζητηθεί στο φόρουμ τα προβλήματά του, αλλά στην περίπτωσή σου δεν καταλαβαίνω τα παράπονα. Τα χρήματα που σου χρεώσαν δεν ήταν για αντικατάσταση κάρτας. Τους πήγες το pc, όχι για να αλλάξουν την κάρτα, αλλά επειδή είχε πρόβλημα και δεν ήξερες τί ήταν, δηλαδή για έλεγχο βλάβης, η οποία χρεώνεται σε όλα τα μαγαζιά που έχουν service. Αν ρωτούσες πρώτα στο φόρουμ, σύντομα θα έπαιρνες την απάντηση ότι πιθανότατα είναι η κάρτα γραφικών, θα την πήγαινες να τη δουν στο μαγαζί και θα σου την αντικαθιστούσαν δωρεάν. Τα έκανες λίγο ανάποδα, πρώτα το πήγες στο μαγαζί και μετά ρώτησες εδώ αυτό που έπρεπε να ρωτήσεις εκεί, δηλαδή τί θα κοστίσει ο έλεγχός τους! 1
arc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Τα χρήματα που σου χρεώσαν δεν ήταν για αντικατάσταση κάρτας. Τους πήγες το pc, όχι για να αλλάξουν την κάρτα, αλλά επειδή είχε πρόβλημα και δεν ήξερες τί ήταν, δηλαδή για έλεγχο βλάβης, η οποία χρεώνεται σε όλα τα μαγαζιά που έχουν service. Αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα