Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λέει ο τίτλος! πάω στη θάλασσα νιώθω οτι με τρώνε , κάνω ντούζ κ έχω κλειστά τα μάτια σκέφτομαι οτι ειμαι μέσα στη θάλλασα και γύρω μου έρχονται λευκοί καρχαρίες!! Ειναι πολυ ζωντανό!! Κάθομαι στο pc και βλέπω μια φωτογραφία με ανοιχτά σαγώνια ειναι λες και θα βγει απο την οθόνη να με φάει!

Μικρός που ημουν ειχαν προσπαθήσει να με βάλουν μεσα στο νερό οι δικοι μου κ εγώ σήκωνα τα πόδια ψηλά (με κράταγαν απ τα χέρια) και φώναζα!! ΟΧΙ!!!

Ειχα δει ενα tv show απο Αμερική με μια που φοβόταν τα πορτοκάλια , αλλα αυτή ηταν τρελή περίπτωση , το πορτοκάλι δε σκοτώνει ο καρχαρίας δαγκώνει !!!

Στη θάλασσα δε μπαίνω ποτέ!!!!!!!!
τι να κάνω ?!?!

εσείς φοβάστε ???!

edit : μιλάτε σοβαρά αυριο θα πάω θαλασσα με παρέα και δε ξέρω τι να κάνω πρέπει να μπω στο νερό!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

ειναι κλασικη ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ φοβια...

δηλ του κερατα..στο ντουζ...και ονειρευεσαι καρχαριες? δηλ ποσο πιθανο να σκασει καρχαριας στο ντουζ? οκ η φοβια ειναι φοβια..αλλα καλο ειναι να τις φιλτραρουμε και απο την λογικη λιγο.

πηγαινε στην θαλασσα και κανε μπανιο κοντα σε αλλους..αν σκασει καρχαριας πετας κανα δυο μπροστα στα σαγονια του και αρχιζεις το κολυμπι για την παραλια :)

κοιτα αν ησουν αμερικη που το να σκασει στα ρηχα καρχαριας δεν ειναι καθολου απιθανο θα σε δικαιολογουσα...στην ελλαδα ομως? ποσες φορες ειδες καρχαρια?

ειπαμε...φοβια φοβια..αλλα και λιγο λογικη...

ωπ τωρα ειδα οτι εισαι εσυ..γμτ...την εφαγα την τρολλια!!

• Like 2
Δημοσ.

Παρε ένα αδιάβροχο iphone και βάλε μέσα διασκεδαστικά βιντεάκια κτλ. Όταν θα είσαι στο νερό μέσα να βλέπεις βίντεο και να ξεχνάς την φοβία με τον καρχαρία που μπορεί να είναι στο νερό.

Δημοσ.
ποσες φορες ειδες καρχαρια?

ποτέ! οταν πάω στη θάλασσα δεν μπαίνω μέσα γιατι μου κόβεται η αναπνοή οταν μπω στο νερό , νιώθω οτι ειναι γύρω μου παντού !!!!!

Δες το Jaws. Θα σου περάσει.....

το ειχα δει μικρός και φοβόμουν για ενα χρόνο οτι θα βγει απο τη χέστρα να με φάει

Δημοσ.

ποτέ! οταν πάω στη θάλασσα δεν μπαίνω μέσα γιατι μου κόβεται η αναπνοή οταν μπω στο νερό , νιώθω οτι ειναι γύρω μου παντού !!!!!

το ειχα δει μικρός και φοβόμουν για ενα χρόνο οτι θα βγει απο τη χέστρα να με φάει

λολ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...