Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα wd 1 tb και δεν τον αναγνωριζει με τιποτα η μητρικη.Δοκιμασα αλλο καλωδιο αλλη θυρα,δοκιμασα και linux live cd και δεν φαινεται ουτε εκει ενω εναν 80 gb που εχω τον βλεπει.Υπαρχει τιποτα αλλο να δοκιμασω η παω για καινουργιο σκληρο.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δες αν τον αναγνωρίζει το BIOS

αν ναι τοτε

δες απο computer management - disk management, ή πως λέγεται στα win το app αυτό, για να αναθέσεις γράμμα

Δημοσ.

Τελικα δοκιμασα και σε αλλο υπολογιστη ουτε εκει φαινεται στο μπαιος,οποτε μου φαινεται παω για καινουργιο..... :(

Δημοσ.

Εντάξει μπορεί απλα να έτυχε οπως σε ολους τους δίσκους αν και εχουν ακουστεί ορισμένα θεματάκια με τους green , εν τέλη παντως μπορεί απλα να εχει χαλάσει η πλακέτα και οχι ο ίδιος ο δίσκος οποτε με μια αλλαγή ισως να φτιάχνεται το θέμα ειναι ομως οτι πρέπει να βρείς την ίδια πλακέτα που φοράει

Δημοσ.

Εντάξει μπορεί απλα να έτυχε οπως σε ολους τους δίσκους αν και εχουν ακουστεί ορισμένα θεματάκια με τους green , εν τέλη παντως μπορεί απλα να εχει χαλάσει η πλακέτα και οχι ο ίδιος ο δίσκος οποτε με μια αλλαγή ισως να φτιάχνεται το θέμα ειναι ομως οτι πρέπει να βρείς την ίδια πλακέτα που φοράει

Ειναι ευκολο να βρω πλακετα η να μην ασχοληθω καθολου??

Δεν παίζεις με κανα τζαμπεράκι στο σκληρό, μπας και γίνει κανα θαύμα; Προχθές μόλις ήταν της Παναγίας...

Θα δοκιμασω και αυτο δεν χανω τιποτα μπας και γινει κανα θαυμα :P

Δημοσ.

Πρέπει με βάση το serial number που εχει απο κατω να βρείς την ίδια πλακέτα στο ebay η αλλου , δώσε το serial number και εδω Χάλασε ο δίσκος; Βάφτε τον μπλε και ΧΑΡΙΣΤΕ τον  μηπως καποιος εχει την ίδια με την δικιά σου

Δημοσ.

Μολις εκανα format και απο xp πηγα σε 7 ενω αλλαξα και μητρικη.

Ενω οταν εβαλα το cd των 7 (αυθεντικα) μου ειχε επιλογη να κανω εγκατασταση στον σκληρο που ειχα τα αρχεια μου (ταινιες κτλ) οταν εκανα την εγκατασταση δεν τον βλεπω στο Υπολογιστης μου.500αρης WD.

Στο Device manager βρισκω εναν σκληρο WD.Πως θα αποκτησω προσβαση?

Εκανα uninstall τον σκληρο,restart και με το που μπηκα στα windows μου βγαλε μηνυμα οτι εγινε εγκατασταση του σκληρου με επιτυχια.

Συνεχιζω ομως να μην μπορω να τον δω στο Υπολογιστης μου.

Ο σκληρος σε αλλο pc που μπηκε προχθες λειτουργουσε κανονικα,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...