Jikail Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Έχω ένα notebook HP Pavilion ze4404EA. Πως μπορώ να μάθω ποια motherboard έχει το μηχάνημα, καθώς και ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της;Το site της HP δεν έχει σχετικές πληροφορίες στον κατάλογο με τις συνθέσεις των notebook της.
Dark_son20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 giati akrivos thes na matheis ti mobo exei to notebook????Den to leei giati den xrismevei kai poli sta notebook.i pio xrisimi pliroforia gia tin mobo tou einai to chipset...
wizard Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Ένα καλό προγραμματάκι είναι το SiSoft Sandra που είναι και freeware. Κάνε ένα search στο google.
Jikail Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Θέλω να ξέρω μοντέλο κτλ για να δω specifications και τι επεξεργαστή,ram κτλ μπορεί να σηκώσει.Έστω και πληροφορίες για το chipset κάτι θα με βοηθήσουν.Το Sandra λέει για motherboard σίγουρα;Έχω το PC Mark και το Fresh Diagnose και δεν λένε τίποτα για αυτό που ψάχνω.
wizard Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Σου λέει όλα αυτά που θέλεις. Σου δίνει μέχρι και tips για να βάλεις περισσότερη μνήμη. Εγώ επειδή έχω βάλει σε όλα τα slots μου βγάζει tip ότι θα είναι δύσκολη ή ακριβή μια αναβάθμιση της RAM!!!
Dark_son20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 epeksergasti se notebook???? exeis oreksi na anikseis treles doulies etsi???? tis mnimes tis ernei apo kato tou...
Jikail Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Μνήμες OK θα είναι εύκολο.Θέλω να δοκιμάσω τις γνώσεις μου στα ηλεκτρονικά για αλλαγή επεξεργαστή.Ή θα το φτιάξω ή θα το διαλύσω.Θα δείξει...Ευχαριστώ
Jikail Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Τίποτα ακόμα.Φοιτητής είμαι...στο τμήμα Γεωλογίας της Αθήνας.Φαίνεται πως δεν έχω και αρκετές γνώσεις στα ηλεκτρονικά αλλά μου αρέσει να σκαλίζω...
wizard Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Ρε Jikail, ποιος είσαι? και εγώ στο Φάληρο μένω. Στείλε pm αν θέλεις.
Dark_son20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 spoudazo sto tei ilektronikos.akoma kseo mono ta vasika.alla goustaro na skalizo kai asxoloume me ipologstes 14 xronia.otan omos aniksa forito me mobile epeksergasti(giati kati gericom kai kati alles moufes eteries vazoun apla kanonikous) epatha sok.den tha sou prina na proxoriseis stin alagi.alla pistevo oti molis tha tn anikseis tha katalaveis...
Jikail Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Πλάκα κάνω.Δεν το ανοίγω.Καμιά RAM το πολύ.Πάντως ήθελα να ξέρω αν γενικά γίνονται upgrade σε notebook σε θέμα επεξεργαστή από την αντιπροσωπία (HP).Εγω δεν το πειράζω.Τα είπαμε.
Dark_son20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 kita.an exeis kanoniko epeksergasti mesa.ginete(eipame kapies asxetes markes vazoun kanonikous).twra omws kai stin antiprosopia na pas den nomizo na kanoun.aloste afto einai to mavro simio ton foriton.i anavathmisi
Jikail Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Ωχ λέγε μου τέτοια...Όταν θα έρθει η στιγμή θα το κοιτάξω. Πάντως φοράω Celeron Mobile 2GHz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.