Προς το περιεχόμενο

Απορία:Ποιά motherboard έχω;

Jikail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα notebook HP Pavilion ze4404EA. Πως μπορώ να μάθω ποια motherboard έχει το μηχάνημα, καθώς και ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της;Το site της HP δεν έχει σχετικές πληροφορίες στον κατάλογο με τις συνθέσεις των notebook της.

Δημοσ.

Θέλω να ξέρω μοντέλο κτλ για να δω specifications και τι επεξεργαστή,ram κτλ μπορεί να σηκώσει.Έστω και πληροφορίες για το chipset κάτι θα με βοηθήσουν.Το Sandra λέει για motherboard σίγουρα;Έχω το PC Mark και το Fresh Diagnose και δεν λένε τίποτα για αυτό που ψάχνω.

Δημοσ.

Σου λέει όλα αυτά που θέλεις. Σου δίνει μέχρι και tips για να βάλεις περισσότερη μνήμη. Εγώ επειδή έχω βάλει σε όλα τα slots μου βγάζει tip ότι θα είναι δύσκολη ή ακριβή μια αναβάθμιση της RAM!!!

Δημοσ.

Μνήμες OK θα είναι εύκολο.Θέλω να δοκιμάσω τις γνώσεις μου στα ηλεκτρονικά για αλλαγή επεξεργαστή.Ή θα το φτιάξω ή θα το διαλύσω.Θα δείξει...Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τίποτα ακόμα.Φοιτητής είμαι...στο τμήμα Γεωλογίας της Αθήνας.Φαίνεται πως δεν έχω και αρκετές γνώσεις στα ηλεκτρονικά αλλά μου αρέσει να σκαλίζω...

Δημοσ.

spoudazo sto tei ilektronikos.akoma kseo mono ta vasika.alla goustaro na skalizo kai asxoloume me ipologstes 14 xronia.otan omos aniksa forito me mobile epeksergasti(giati kati gericom kai kati alles moufes eteries vazoun apla kanonikous) epatha sok.den tha sou prina na proxoriseis stin alagi.alla pistevo oti molis tha tn anikseis tha katalaveis...

Δημοσ.

Πλάκα κάνω.Δεν το ανοίγω.Καμιά RAM το πολύ.Πάντως ήθελα να ξέρω αν γενικά γίνονται upgrade σε notebook σε θέμα επεξεργαστή από την αντιπροσωπία (HP).Εγω δεν το πειράζω.Τα είπαμε.

Δημοσ.

Ωχ λέγε μου τέτοια...Όταν θα έρθει η στιγμή θα το κοιτάξω. Πάντως φοράω Celeron Mobile 2GHz.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...