Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα 

εχω ενα  mac book pro   και θελω να βλεπει τον σταθερο μου  ο οποιος ειναι  windows    μεσω δικτυου 

ωστε να μπορω να τραβαω απο κει αρχεια  φωτο κτλ (ουσιαστικα να γινεται αλληλεπιδραση μεταξυ τους ). 

πως θα το κανω αυτο στις ρυθμισεις του  mac ?  

ευχαριστω πολυ

• Moderators
Δημοσ.

Για αρχη απο το Windows pc κανεις share τον φακελο/partition/σκληρο  στο δικτυο, με τα αναλογα δικαιωματα. Στη συνεχεια απο τον Finder (ή οποιον αλλο file manager εχεις) πας στο Go..-->Connect to Server.. και εκει δινεις "smb://ip-του-υπολογιστη-με-τα-windows/" (χωρις τα " ").

• Like 1
Δημοσ.

Για αρχη απο το Windows pc κανεις share τον φακελο/partition/σκληρο  στο δικτυο, με τα αναλογα δικαιωματα. Στη συνεχεια απο τον Finder (ή οποιον αλλο file manager εχεις) πας στο Go..-->Connect to Server.. και εκει δινεις "smb://ip-του-υπολογιστη-με-τα-windows/" (χωρις τα " ").

φιλε 1000  ευχαριστω 

φιλε 1000  ευχαριστω 

μου ζηταει κωδικο χρηστη και συνθηματικο  . πρεπει καπου να τα δηλωσω αυτα  ??

• Moderators
Δημοσ.

μου ζηταει κωδικο χρηστη και συνθηματικο  . πρεπει καπου να τα δηλωσω αυτα  ??

Θα πρεπει να βαλεις το username και password του χρηστη των Windows για τον οποιο εχεις κανει το share του φακελου/partition/σκληρου. Ολα αυτα τα ρυθμιζεις στο windows pc.

Δημοσ.

Θα πρεπει να βαλεις το username και password του χρηστη των Windows για τον οποιο εχεις κανει το share του φακελου/partition/σκληρου. Ολα αυτα τα ρυθμιζεις στο windows pc.

ποιο   username ??   δεν εχω πουθενα  κωδικο  

• Moderators
Δημοσ.

ποιο   username ??   δεν εχω πουθενα  κωδικο  

Δημοσ.

Αυτο που εννοεί ο φίλος ο Giο ειναι οτι οταν κανεις share τον φάκελο στα windows, θα πρέπει να ελέγξεις και τα permissions. Συνήθως το username "Administrator" (χωρίς τα αυτακια) θα κανει την δουλειά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...