lougias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Kάλημερα ειχα παραγγείλει απο 31 Ιουλίου ενα aircodition και έχει έρθει μόλις χτες στο μαγαζί για παραλαβή μου είπαν!!! ενώ έλεγε διαθέσιμο σε 1-2 μέρες!!!!!τελος πάντων ..τωρα τους ρωτάω ποτέ θα μου το εγκαταστήσουν γιατί θα πληρώσω και την εγκατάσταση μόλις το παραλάβω και Λένε..δεν ξέρουμε έχει πολυ δουλειά αυτήν την περίοδο κα..τι λέτε να κανω να το παραλάβω και να περιμένω ποτά θα χτυπήσει τηλέφωνο; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τους πω να μου το εγκαταστήσουν πιο γρήγορα; Ευχαριστω.... Sent from my iPhone using Insomnia
Gtr34 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αν η εγκατασταση δεν ειναι δωρεαν δεν αξιζει να περιμενεις .
lougias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 οχι δεν ειναι δωρεαν απλα ηταν καλη τιμη και το παρηγγηλα....αλλα και αλου να παω τωρα σκεφτομαι παλι ταλαιπωρια θα με περιμενει....
paylidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Είναι οπως και να έχει περίεργη η εποχή οποτε δυστυχωσ θα τουσ υπερασπιστω... Υπάρχουν ωστόσο συνεργεία που κάνουν εγκατάσταση απο 30€ (ακόμα και σε κουποναδικα). Ποσα σου ζήτησαν στο eshop?
revolver1990 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Νιώθω κολόφαρδος όταν παίρνω όλα τα προιόντα απο το eshop την επόμενη μέρα.
scullyist Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Θα τους πεις α) ήδη αργήσατε το προϊόν 2 βδομάδες β) δεν έχω πάει στο μπάρμπα μου και του ζητάω τζαμπαντάν χάρη, για να πετάτε στον πελάτη θρασύτατα μαργαριτάρια του στυλ "δεν ξέρουμε, έχουμε πολύ δουλειά" γ) θα μου δώσετε τώρα -λογική- ημερομηνία, που θα γίνει η εγκατάσταση + θα την τηρήσετε αλλιώς σε οτιδήποτε λιγότερο από τα παραπάνω, ακυρώνεται η αγορά. Στο δίνουν τζάπα ή μισή τιμή και κάτω; αλλιώς προσωπικά δεν κατανοώ την ανοχή.
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Θα τους πεις α) ήδη αργήσατε το προϊόν 2 βδομάδες β) δεν έχω πάει στο μπάρμπα μου και του ζητάω τζαμπαντάν χάρη, για να πετάτε στον πελάτη θρασύτατα μαργαριτάρια του στυλ "δεν ξέρουμε, έχουμε πολύ δουλειά" γ) θα μου δώσετε τώρα -λογική- ημερομηνία, που θα γίνει η εγκατάσταση + θα την τηρήσετε αλλιώς σε οτιδήποτε λιγότερο από τα παραπάνω, ακυρώνεται η αγορά. Στο δίνουν τζάπα ή μισή τιμή και κάτω; αλλιώς προσωπικά δεν κατανοώ την ανοχή. επειδη τα ac αυτη την εποχη εχουν μια καποια ζητηση, αν το εχουν στο μαγαζι δε θα ψαρωσουν. θα του ακυρωσουν την παραγγελια και θα το δωσουν αλλου και ας χασουν και ενα πελατη. Και θα ψαχνει ac απο την αρχη. Κατα τα αλλα σε ενα ιδεατο κοσμο μια χαρά τα λες.
scullyist Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μόνο που δεν το πρότεινα ως ψάρωμα, αν ήμουν εγώ θα είχε ακυρωθεί ήδη επιτόπου με το που θα άκουγα το μαργαριτάρι. 1
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μόνο που δεν το πρότεινα ως ψάρωμα, αν ήμουν εγώ θα είχε ακυρωθεί ήδη επιτόπου με το που θα άκουγα το μαργαριτάρι. Και το πιο πιθανό είναι να το έπαιρνες από αλλού πιο ακριβό και πάλι να περίμενες για την εγκατάσταση 2
lougias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 80 ε ζηταει το eshop....για εγκατασταση.....θα κοιταξω που ειπε ενας φιλος σε κουπονια 30ε...!!! αν εχει κανεις υποψην καμια τετοια προσφορα ας μου πει....ευχαριστω για τις απαντησεις σας
scullyist Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 @zio: Fine by me. Αν το "πιο ακριβό" είναι μη απαγορευτικός αριθμός(=να μην μπορώ με τίποτα και ποτέ), πλέον το επιλέγω, δεν ανέχομαι να με αντιμετωπίζουν σαν μλκ που του κάνουν χάρη, ειδικά όταν ήδη έχω ανεχτεί καθυστέρηση και τουλάχιστον τα παραπάνω πηγαίνουν σε κάποιον με σωστή αντιμετώπιση του πελάτη. Αν το "πάλι θα περίμενες" είναι ίσο ή μικρότερο (το πιθανότερο) με τους δικούς τους χρόνους (τους ποιους; δεν σε "τιμάνε" καν με εκτιμώμενη ημερομηνία, το απαράδεκτο "δεν ξέρουμε" του πέταξαν στη μάπα...) το επιλέγω, δεν ανέχομαι να με αντιμετωπίζουν σαν μλκ που του κάνουν χάρη, ειδικά όταν ήδη έχω ανεχτεί καθυστέρηση και τουλάχιστον την επιπλέον (στη χειρότερη, ίση χρονικά) αναμονή, την καταναλώνω σε κάποιον με σωστή αντιμετώπιση του πελάτη. 80 ε ζηταει το eshop Δεν έχω ιδέα πoιες είναι οι νορμάλ τιμές, αλλά σε πρώτη ανάγνωση μου κάνει πολύ ( ; ) Ξέρει κάποιος πάνω-κάτω αν θεωρείται νορμάλ; Aν δεν είναι, είναι τρεις χειρότερα πιο τραγικοί οι τύποι. 1
GreyHorse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Εξαρτάται το είδος της εγκατάστασης. Το ότι κάποιος πχ δίνει τιμή 60 ευρώ δεν πάει να πει ότι στον δικό σου χώρο θα πληρώσεις 60. Εσύ μπορεί να θέλεις να το βάλεις στο βάθος και να χρειάζονται σωληνώσεις, τρυπήματα στον τοίχο, κτλ
Liverpool89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Καπου ειχα δει με 10 ευρω..... στην τηλεοραση με την αγορα κλιματιστικου... Στην ηλεκτρονικη.. Αλλα σκετη τοποθετηση την εχει 85 ευρω... Δες εδω.. http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/9000-14000btu.php
benign Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Εγω λεω παρτο και πες του οτι εχεις ηλικιωμενο ανθρωπο στο σπιτι και να κανουν οσο μπορουν πιο γρηγορα.Το οτι σου ειπαν οτι εχουν πολυ δουλεια δεν σημαινει οτι θα γινει η εγκατασταση σε ενα μηνα. Μπορει και να ερθουν σε 2 μερες το αργοτερο.Γινεται χαμος αυτην την περιοδο και οπου και να πας θα περιμενεις 1-2 μερες. (Παρολα αυτα,εμενα με εξυπηρετει ενα καλο συνεργειο κοντα στην περιοχη μου, Ν.Ιωνια βρισκονται,αν δεν βρεις ακρη, p.m.) 1
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Εγω λεω παρτο και πες του οτι εχεις ηλικιωμενο ανθρωπο στο σπιτι και να κανουν οσο μπορουν πιο γρηγορα.Το οτι σου ειπαν οτι εχουν πολυ δουλεια δεν σημαινει οτι θα γινει η εγκατασταση σε ενα μηνα. Μπορει και να ερθουν σε 2 μερες το αργοτερο.Γινεται χαμος αυτην την περιοδο και οπου και να πας θα περιμενεις 1-2 μερες. Σωστός. Λίγο η περίοδος, λίγο ο 15αύγουστος, λογικό είναι να περιμένεις λίγες μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα