SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα Ψάχνω ενα χειριστήριο (gamepad) για να υποστηρίζεται κυρίως απο τα παιχνίδια στο steam , παλιότερα ειχα ενα logitech το οποίο δυστηχώς μας άφησε χρόνους αφου μια μέρα σταμάτησε να λειτουργεί και μαλλον τελικά ηταν θέμα του καλωδίου αφου πιστεύω οτι απο το πολύ τύλιγμα καποιο καλωδιάκι κόπηκε , για αυτο λοιπον τον λόγο μαλλον με βλέπω να πηγαίνω σε ασύρματο πλέον (αν και το να αλλάζεις μπαταρίες σχετικά συχνά δεν ειναι και το καλύτερο μου) Έχω διαβάσει για το controller του 360 αλλα και για το καινούργιο logitech το θέμα ειναι οτι δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποιο να πάω , ακούω τις προτάσεις σας / γνώμες για αυτα τα 2 ή αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο εξίσου ποιοτικό και καλό Ευχαριστώ
Bilbo1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 υπαρχει και η επιλογη του dualshock και αυτο και τα δυο που ανεφερες ειναι σιγουρα καλα, αλλα νομιζω το θεμα ειναι ποιο σε βολευει καλυτερα στο χερι
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Εμένα με βολεύει ελεεινά πολύ το control του xbox. Οπότε το προτείνω 100% 1
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ωραία τοτε θα παω σε αυτο αφου απο οτι διαβάζω υποστηρίζεται σε ολα τα παιχνίδια χωρίς προβλήματα Ευχαριστώ
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 +1 για το χειριστήριο του xbox.Έχω το ενσύρματο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχε υπόψιν ότι το wireless καταναλώνει πολύ γρήγορα τις μπαταρίες. Θα ψάχνεσαι για φορτιστή και επαναφορτιζόμενες.
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Πήρα το ενσύρματο τελικά απλα θα προσέχω λίγο πως το τυλίγω
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Πήρα το ενσύρματο τελικά απλα θα προσέχω λίγο πως το τυλίγω Πότε πρόλαβες. Πως και δεν πήγες στο ασύρματο?
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ηταν ακριβότερο και εκτος των άλλω σκέφτηκα αυτο που ειπε ο φίλος με τις μπαταρίες
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Έχεις δίκιο. Πάντως του αδελφοου όταν το λιώνει κρατά ει 1 1.5 μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα