Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω ενα χειριστήριο (gamepad) για να υποστηρίζεται κυρίως απο τα παιχνίδια στο steam , παλιότερα ειχα ενα logitech το οποίο δυστηχώς μας άφησε χρόνους αφου μια μέρα σταμάτησε να λειτουργεί και μαλλον τελικά ηταν θέμα του καλωδίου αφου πιστεύω οτι απο το πολύ τύλιγμα καποιο καλωδιάκι κόπηκε , για αυτο λοιπον τον λόγο μαλλον με βλέπω να πηγαίνω σε ασύρματο πλέον (αν και το να αλλάζεις μπαταρίες σχετικά συχνά δεν ειναι και το καλύτερο μου)

Έχω διαβάσει για το controller του 360 αλλα και για το καινούργιο logitech το θέμα ειναι οτι δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποιο να πάω , ακούω τις προτάσεις σας / γνώμες για αυτα τα 2 ή αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο εξίσου ποιοτικό και καλό

Ευχαριστώ

Δημοσ.

υπαρχει και η επιλογη του dualshock

και αυτο και τα δυο που ανεφερες ειναι σιγουρα καλα, αλλα νομιζω το θεμα ειναι ποιο σε βολευει καλυτερα στο χερι

Δημοσ.

Ωραία τοτε θα παω σε αυτο αφου απο οτι διαβάζω υποστηρίζεται σε ολα τα παιχνίδια χωρίς προβλήματα

Ευχαριστώ

Δημοσ.

+1 για το χειριστήριο του xbox.Έχω το ενσύρματο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Έχε υπόψιν ότι το wireless καταναλώνει πολύ γρήγορα τις μπαταρίες. Θα ψάχνεσαι για φορτιστή και επαναφορτιζόμενες.

Δημοσ.

Πήρα το ενσύρματο τελικά απλα θα προσέχω λίγο πως το τυλίγω

Πότε πρόλαβες. Πως και δεν πήγες στο ασύρματο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...