Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και γω δεν είχα ξανακούσει να πηγαίνει κάποιος στο σπίτι του κανίβαλου για να φαγωθεί με δική του θέληση, μέχρι που το άκουσα.

FAIL δηλωση της ημερας...

Επισης παρομιο συμβαν ειχε γινει και με τον αλλο αδερφο και την αδερφη μου και ενεπλακησαν αστυνομιες οποτε δεν θα ερθει ταμπλας στην οικογενεια.

Απ`οτι καταλαβα ζειτε ολοι μαζι. Οι γονεις σου δεν κανουν κατι? Βασικα αν ειναι τοσο ανυποφορος πρεπει τα αδερφια να

μαζευτειτε μπας και τον διωξετε απο το σπιτι με καποιο τροπο.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις, το να συμμορφωθεί αυτός ο άνθρωπος με οποιεσδήποτε συστάσεις δεν θα γίνει ΠΟΤΕ. Αυτό παρ'το απόφαση. Η νομική οδός θα οδηγήσει πιθανότατα κάποια στιγμή στην απομάκρυνση του απο το σπίτι. Αυτό είναι που ουσιαστική γίνεται αμα π.χ. υπάρχει βίαιος Πατέρας. Τον απομακρύνουν για λίγο μπας και προλάβει να μεγαλώσει το παιδί και την κάνει...

Για να γίνει αυτό πολύ πιθανό να χρειαστείς την υποστήριξη και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Αν αυτό δεν πιστεύεις ότι είναι εφικτό, τότε να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα δρομολογήσεις την δική σου αποχώρηση. Την συμβίωση απλά ξέχνα την.

• Like 1
Δημοσ.

Οι γονεις δε κανουν κατι το ιδιαίτερο το πολυ πολυ να του πουν δυο κουβεντες. Βεβαια αν ειχα κανει εγω κατι τετοιο τωρα θα σας εγραφα απο το wifi του δημου.

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να κανω κατι αλλιως θα επαναληφθει γιατι θα νομιζει οτι με εχει του χεριου του. Ηδη νομιζει οτι ειμαι "δειλος" "αδελφη" κλπ επειδη δεν τον εχω σπασει στο ξυλο αλλα εχω μαρτυρα στο συμβαν και ειναι υπερ μου που δεν αντεδρασα βιαιως. Επισης παρομιο συμβαν ειχε γινει και με τον αλλο αδερφο και την αδερφη μου και ενεπλακησαν αστυνομιες οποτε δεν θα ερθει ταμπλας στην οικογενεια.

Θα ακουστεί σαν αστείο ή τρολάρισμα, αλλά δεν είναι:

Η οικογένεια αυτή απέτυχε παταγωδώς. Αν θέλεις να περισώσεις ο,τι μπορείς από την ψυχή σου σήκω φύγε και για ο,τι αξιόλογο έχουν οι γονείς και τ' αδέρφια σου, αγάπα τους από μακριά και με τις υποθέσεις σας χωριστές όσο δεν πάει άλλο.

• Like 4
Δημοσ.
Η οικογένεια αυτή απέτυχε παταγωδώς.

Καλα κρατα μικρο καλαθι με τις μεγαλοστομιες σου γιατι η ζωη εχει το κακο συνηθιο να εκσπερματωνει στο προσωπο μας...

• Like 1
Δημοσ.

Καλα κρατα μικρο καλαθι με τις μεγαλοστομιες σου γιατι η ζωη εχει το κακο συνηθιο να εκσπερματωνει στο προσωπο μας...

Για να το λες κάτι θα ξέρεις.

• Like 3
Δημοσ.

Γεια σας κυριοι και κυριες.

Επεσα θυμα βιας στο σπιτι μας απο τον αδερφο μου και φερω ελαφρα τραυματα. Ειμαστε και οι δυο ενηλικοι. Δεν ανταπεδωσα με βια ομως αν δε κανω κατι θα επαναληφθει παρομιο συμβαν και πιθανως με βαρυτερο τροπο.

Σκοπευω να παω στην αστυνομια. Απο τηλεφωνο μου ειπαν οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι μηνυση και δε θα χρειαστει να πληρωσω κατι. Αυτο σημαινει δικαστηρια; Τι προτεινετε να κανω;

Aν εισαι 18-30 φανταζομαι δεν ειστε τα μονα ενηλικα αδερφια στο κοσμο που τσακωνονται. Και ειστε και αντρες και οι δυο που αυτο σημαινει, πολυ ξυλο. Με τις αδερφες το σκεφτεσαι πριν τις χτυπησεις. Αν μιλαμε τωρα για μεγαλες ηλικιες, δεν μου εχει τυχει ποτε να δω κανεναν μεγαλο απο το συγγενολοη να τσακωνεται με αλλον μεγαλο πχ, αλλα μαλλον θα φταιει και το ποτο. Κατι θα του εκανες και εσυ. Βρειτε τα.

Αδερφες ειστε.

Πλακα κανω εδω

Δημοσ.

Τώρα στα "γεράματα" θυμήθηκε να σε πλακώσει,ή μαλώνατε απο μικροί;

Η γνώμη μου είναι να μάθεις κάποια μέθοδο αυτοάμυνας και την επόμενη φορά που θα σε πειράξει να το πληρώσει ακριβά..

Το να αφήνεις τον άλλο να σε δέρνει και να το παίζεις πολιτισμένος μπορεί να σου αφήσει ψυχολογικά κουσούρια.

Πέρα απο αυτό αν το κλίμα στο σπίτι είναι άρρωστο,καλά θα κάνεις να φύγεις απο κει όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί σε βάθος χρόνου η αρρώστια αυτή θα σε καταστρέψει.Ξέρω βέβαια πόσο δύσκολο είναι οικονομικά ένα τέτοια εγχείρημα αλλά πρέπει να είναι ο άμεσος στόχος σου..

Δημοσ.

Τώρα στα "γεράματα" θυμήθηκε να σε πλακώσει,ή μαλώνατε απο μικροί;

Η γνώμη μου είναι να μάθεις κάποια μέθοδο αυτοάμυνας και την επόμενη φορά που θα σε πειράξει να το πληρώσει ακριβά..

Το να αφήνεις τον άλλο να σε δέρνει και να το παίζεις πολιτισμένος μπορεί να σου αφήσει ψυχολογικά κουσούρια.

Πέρα απο αυτό αν το κλίμα στο σπίτι είναι άρρωστο,καλά θα κάνεις να φύγεις απο κει όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί σε βάθος χρόνου η αρρώστια αυτή θα σε καταστρέψει.Ξέρω βέβαια πόσο δύσκολο είναι οικονομικά ένα τέτοια εγχείρημα αλλά πρέπει να είναι ο άμεσος στόχος σου..

Το κλιμα ειναι οντως αρρωστο στο σπιτι και οντως θα επρεπε να ειχα φυγει απο καιρο. Αλλα ξερεις καμια φορα λες μηπως αλλαξουν οι καταστασεις αλλα πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι δε θα γινει κατι.

Επειδη ακριβως δε θελω να μου μεινουν ψυχολογικα κουσουρια και για να μη μετανιωνω μετα που δεν εκανα τιποτα ειπα να προβω σε αυτη την ενεργεια για να κοπει ο βηχας γιατι δε προκειται να τους κανω τη χαρη και να προβω σε πραξεις βιας γιατι αφορμη ψαχνουν να με κατηγορησουν. Αν δε κοπει εχει και συνεχεια. 

Πηγα στο 100 και μου ειπαν οτι με μηνυση που θα ηταν χωρις κοστος λογο του οτι υπαγεται σε ενδοοικογενειακη βια, θα τον περναν αυτοφωρο και θα εμενε μεσα ισως και μεχρι την δευτερα, θα ειδοποιητο ο εισαγγελευς κλπ οποτε απεφασησα να γινει απλη καταγραφη του γεγονοτος και να του κανουν συστασεις. Το τι αποτελεσμα θα εχει αυτο ιδωμεν.

Δημοσ.

Για να μην απάντησες και για να είστε και οι 2 ενήλικοι (εξαιρώντας την περίπτωση που ο αδερφός σου ειναι πολύ πιο ντούκι απο εσένα και ίσως καλός γνώστης πολεμικών τεχνών) κάτι θα έκανες και θα ξέρεις ότι φταίς...

Έπαιξε τίποτα με την κοπέλα/γυναίκα του; Συνευρέθεις με κάποιο συγγενικό πρόσωπο (1η ξαδέρφη, ανιψιά κτλ) ; έκανες καμιά ατιμία όσο αφορά την οικογενειακή σας περιουσία;

Αν συμβαίνει κάτι απο τα παραπάνω νομίζω ότι τα πράματα θα χειροτερέψουν με μηνύσεις κτλ (εκτός αν πας τα πράματα εντελώς στα άκρα και αποκοπείς τελείως απο τον αδερφό σου - και ίσως κατα συνέπεια απο την οικογένεια-) νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να επανορθώσεις το κακό που έκανες και μετά να ζητήσεις συγνώμη πως; εξαρτάται απο την περίπτωση .... 

Δημοσ.

Για να μην απάντησες και για να είστε και οι 2 ενήλικοι (εξαιρώντας την περίπτωση που ο αδερφός σου ειναι πολύ πιο ντούκι απο εσένα και ίσως καλός γνώστης πολεμικών τεχνών) κάτι θα έκανες και θα ξέρεις ότι φταίς...

No comment...  :eek:

Δημοσ.

Ολοι στην οικογενεια λενε οτι ειχε αδικο στο συμβαν ομως και δικιο να ειχε δεν αιτιολογει να πετας βαρεα αντικειμενα στο κεφαλι του αλλου. Θα μπορουσα να ειμαι παραλυτος φυτο η και νεκρος.

Δημοσ.

Πολύ κακώς ζήτησες να γίνει μόνο καταγραφή του γενονότος και σύσταση. Τίποτα δεν θα καταλάβει, ίσα ίσα που θα καταλάβει ότι φοβήθηκες να το τραβήξεις (και όχι ότι τον λυπήθηκες). Ούτε πρόκειται να κοπεί ο βήχας όπως λες σε κανέναν. Όπως σου είπα όλα αυτά είναι ουσιαστικά προσωρινά μέτρα για να μπορεί το θύμα να βρεί τον χρόνο να αποχωρήσει απο το σπίτι ή να καταφέρει να απομακρύνει μόνιμα τον θύτη. Αυτό είναι λίγο δύσκολο αφού ουσιαστικά είσαι φιλοξενούμενος σε αυτό το σπίτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...