Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει τα εξης...ZTE ZXV10 H108L,THOMSON TG585 v7 και το v8,TP-LINK TD-W8960N,TECHNICOLOR TD 5130,ZTE ZXHN H108NS,ZTE ZXHN H108L,Alcatel-Lucent CellPipe 7130 και τα pirelli της ΟΝ και της HOL....Τον καλυτερο συγχρονισμο τον εχω με το Η108NS και διαφορες απο 1 εως 2 mbps σε σχεση με τα αλλα,το καλυτερο ασυρματο με το 8960Ν και την μεγαλυτερη σταθεροτητα με τα THOMSON  το 8960N αλλα και το ZXV10 H108L.

να ξερεις οτι μπορεις να βαλεις ενα σταθερο ρουτερ για να κανει το κομματι του adsl και να του κλεισεις το ασυρματο και να συνδεσεις καποιο απο τα αλλα ρουτερ που παιζουν καλυτερα στο κομματι του ασυρματου σαν access point πανω στο κυριο adsl router.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον θα ειχε ξεμεινει γιατι μονοι τους δυσκολο εκτος αν ησουν 2 Mbit Που τοτε τα εβαζαν fast και μετα σε αναβαθμισαν σε 24 και εμεινε.λογικα δεν θα ακουσεις κατι.ζητας interlave απο fast path.επισης μπορεις να μιλησεις και τωρα το weekend μαζι τους.ανοιχτα ειναι.αλλιως αν δεν θες καν να μπεις στον κοπο για τηλεφωνο στειλε email.

μίλησα με οτέ σήμερα και με γύρισαν σε interleave αλλά ενώ τους είπα 9άρι προφίλ βλέπω ότι είναι 11άρι μάλλον.

με κανονικό snr:

Connection Speed 8246 kbps 943 kbps

Line Attenuation 43.0 db 26.5 db

Noise Margin 11.1 db 11.0 db

έχω ένα θέμα με το snr,όσο και να το κατεβάσω  κλειδώνει στα 10012 kbps,δεν ανεβαίνει άλλο.γιατί γίνεται αυτό;πριν το έφτανα εώς το 12 καί κατέβαζα με 1.23 MB/sec τώρα κατεβάζω με 1.07 MB/sec

με πειραγμένο το snr:

Connection Speed 10012 kbps 943 kbps

Line Attenuation 43.0 db 26.5 db

Noise Margin 2.1 db 11.0 db

περαιτέρω οδηγίες;

Δημοσ.

α.ζητα 9 Margin απο τον οτε για να μην χρειαζεται να το ριχνεις εσυ τοσο πολυ.β.ποσο πιο πολυ να το ριξεις απο το 2 margin?δεν ξερω αν κανεις κατι λαθος ή αν απλα η γραμμη σου δεν μπορει να παιξει πιο πολυ.ηδη το 2 margin παραειναι χαμηλο.

Κανε και ενα reboot να δεις αν θα παει το Margin στο 9 μπας και ετυχε να ειναι στο 11.ειναι καλο να ζητησεις 9 διοτι αν σε βαλουν σε 9 και στο upload θα κερδισεις και σε Upload.

Δημοσ.

α.ζητα 9 Margin απο τον οτε για να μην χρειαζεται να το ριχνεις εσυ τοσο πολυ.β.ποσο πιο πολυ να το ριξεις απο το 2 margin?δεν ξερω αν κανεις κατι λαθος ή αν απλα η γραμμη σου δεν μπορει να παιξει πιο πολυ.ηδη το 2 margin παραειναι χαμηλο.

Κανε και ενα reboot να δεις αν θα παει το Margin στο 9 μπας και ετυχε να ειναι στο 11.ειναι καλο να ζητησεις 9 διοτι αν σε βαλουν σε 9 και στο upload θα κερδισεις και σε Upload.

έκανα reboot το Margin σταθερό στο 11.1,δοκιμή και στα 3 royter που έχω.μου κάνει εντύπωση ότι με το fast path πριν έριχνα το snr και κατέβαζα με 1.23.τώρα όσο και να το ρίξω έχω την ίδια τιμή στο κλείδωμα -10015-.πρίν μπορούσα,άρα δεν είναι θέμα γραμμής.μήπως έχει γίνει κάποιου είδους κλείδωμα από τον οτέ;(sorry αν λέω βλακείες)

Δημοσ.

έκανα reboot το Margin σταθερό στο 11.1,δοκιμή και στα 3 royter που έχω.μου κάνει εντύπωση ότι με το fast path πριν έριχνα το snr και κατέβαζα με 1.23.τώρα όσο και να το ρίξω έχω την ίδια τιμή στο κλείδωμα -10015-.πρίν μπορούσα,άρα δεν είναι θέμα γραμμής.μήπως έχει γίνει κάποιου είδους κλείδωμα από τον οτέ;(sorry αν λέω βλακείες)

αρα σε εχουν βαλει σε 11 margin.παρτους ξανα να το βαλουν 9 .μια δουλεια πηγαν να κανουν την εκανα μην πω πως.δεν νομιζω να εχουν βαλει καποιο κλειδωμα.δεν στεκει.ουτε νομιζω οτι υπαρχει  διαφορα απο το fast στο interleave.επειδη το εχω ξαναδει αυτο που λες δεν ξερω μηπως ειναι καποιο κολλημα του ρουτερ και παροτι φαινετε οτι ριχνει το snr στην πραξη δεν το ριχνει.για αυτο και σου ειπα ζητα 9 margin και δοκιμασε να το ριξεις κανα μετα να δουμε.αν θα παιξει καλυτερα.το λεω αυτο μηπως το ρουτερ μπορει να ριξει συγκεκριμενα το margin καποιες μοναδες και μηπως εσυ που εισαι ηδη ψηλα τωρα στο 11 δεν μπορει να στο ριξει παρακατω.το εχω ξαναπετυχει αυτο που λες αλλα δεν εχω καταφερει να το δοκιμασω για να δω αν ισχυει.οποτε αν σου βαλουν 9 margin θα μπορεσεις να δεις αν ισχυει η οχι.θα ξαναριξεις το margin πχ στο 2 και θα δεις αν θα συγχρονισει περισσοτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρα σε εχουν βαλει σε 11 margin.παρτους ξανα να το βαλουν 9 .μια δουλεια πηγαν να κανουν την εκανα μην πω πως.δεν νομιζω να εχουν βαλει καποιο κλειδωμα.δεν στεκει.ουτε νομιζω οτι υπαρχει  διαφορα απο το fast στο interleave.επειδη το εχω ξαναδει αυτο που λες δεν ξερω μηπως ειναι καποιο κολλημα του ρουτερ και παροτι φαινετε οτι ριχνει το snr στην πραξη δεν το ριχνει.για αυτο και σου ειπα ζητα 9 margin και δοκιμασε να το ριξεις κανα μετα να δουμε.αν θα παιξει καλυτερα.το λεω αυτο μηπως το ρουτερ μπορει να ριξει συγκεκριμενα το margin καποιες μοναδες και μηπως εσυ που εισαι ηδη ψηλα τωρα στο 11 δεν μπορει να στο ριξει παρακατω.το εχω ξαναπετυχει αυτο που λες αλλα δεν εχω καταφερει να το δοκιμασω για να δω αν ισχυει.οποτε αν σου βαλουν 9 margin θα μπορεσεις να δεις αν ισχυει η οχι.θα ξαναριξεις το margin πχ στο 2 και θα δεις αν θα συγχρονισει περισσοτερο.</p>

Ξαναπήρα τον οτέ και ζήτησα 9άρι προφίλ,ο τεχνικός ευγενικότατος το κοίταξε και μου είπε οτι είμαι σε 11άρι κι ότι ο έλεγχος της γραμμής μου βρίσκεται σε εξέλιξη.σημείωσε το αιτημά μου κ το δήλωσε και βλάβη!

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Ξαναπήρα τον οτέ και ζήτησα 9άρι προφίλ,ο τεχνικός ευγενικότατος το κοίταξε και μου είπε οτι είμαι σε 11άρι κι ότι ο έλεγχος της γραμμής μου βρίσκεται σε εξέλιξη.σημείωσε το αιτημά μου κ το δήλωσε και βλάβη!

Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App

για quote πατας το κουμπακι κατω απο το post που γραφει quote.

καλα δεν θεωρειται βλαβη αυτο αλλα καποιος που στο αλλαξε καταλαθος σου εβαλε 11 αρι χωρις λογο.και λεω χωρις λογο διοτι αφου επαιζες 9 αρι με fast το 9αρι Interleave ειναι πιο σταθερο.οποτε δεν ειναι οτι το εκανε για θεματα σταθεροτητας.εκτος αν δεν ειδε ποσο Margin ειχες πριν η νομιζε οτι το ζητησες για σταθεροτητα.anyway θα το φτιαξουν λογικα αυριο αφου το εχεις δηλωσει.μια ρυθμιση ειναι τιποτα παραπανω.εσυ απλα βαλε να παιζει στα default τωρα μεχρι να το δει ο οτε.μην το δει να παιζει με 2 margin το βαλει στο 9 και το δει παλι με 2 και ψαχνει να βρει τι γινεται.

Δημοσ.

για quote πατας το κουμπακι κατω απο το post που γραφει quote.

καλα δεν θεωρειται βλαβη αυτο αλλα καποιος που στο αλλαξε καταλαθος σου εβαλε 11 αρι χωρις λογο.και λεω χωρις λογο διοτι αφου επαιζες 9 αρι με fast το 9αρι Interleave ειναι πιο σταθερο.οποτε δεν ειναι οτι το εκανε για θεματα σταθεροτητας.εκτος αν δεν ειδε ποσο Margin ειχες πριν η νομιζε οτι το ζητησες για σταθεροτητα.anyway θα το φτιαξουν λογικα αυριο αφου το εχεις δηλωσει.μια ρυθμιση ειναι τιποτα παραπανω.εσυ απλα βαλε να παιζει στα default τωρα μεχρι να το δει ο οτε.μην το δει να παιζει με 2 margin το βαλει στο 9 και το δει παλι με 2 και ψαχνει να βρει τι γινεται.

Εχω βαλει το thomson του χω κανει reset και περιμένω τον οτέ.μάλλον θα ερθει τεχνικός να ελέγξει το κουτί στη κολώνα απ'ότι μου είπαν στο τηλέφωνο.
Δημοσ.

Εχω βαλει το thomson του χω κανει reset και περιμένω τον οτέ.μάλλον θα ερθει τεχνικός να ελέγξει το κουτί στη κολώνα απ'ότι μου είπαν στο τηλέφωνο.

Update.μνμ από οτέ:

ΦPONTIZOYME ΓIA THN EΠIΛYΣH TOY TEXNIKOY ΠPOBΛHMATOΣ ΠOY MAΣ ΔHΛΩΣATE. ΘA ΛABETE NEO sms ΓIA THN AΠOKATAΣTAΣH TOY. EYXAPIΣTOYME.

Εντωμεταξύ ούτε τεχνικός ήρθε,το profil παραμένει στο 11 κι εκεί που με έβαλαν σε interleaved τώρα η γραμμη μου είναι χωρίς προφίλ,ούτε τα ρουτερ ουτε το dmt βρίσκουν προφίλ.σαλάτα τα κάνανε!

Δημοσ.

για το profile να ερθει τεχνικος να ελεγξει στην κολωνα δεν παιζει με την καμια.αλλα ενταξει στα support που και που λενε κατι ωραια:P

Update.μνμ από οτέ:

ΦPONTIZOYME ΓIA THN EΠIΛYΣH TOY TEXNIKOY ΠPOBΛHMATOΣ ΠOY MAΣ ΔHΛΩΣATE. ΘA ΛABETE NEO sms ΓIA THN AΠOKATAΣTAΣH TOY. EYXAPIΣTOYME.

Εντωμεταξύ ούτε τεχνικός ήρθε,το profil παραμένει στο 11 κι εκεί που με έβαλαν σε interleaved τώρα η γραμμη μου είναι χωρίς προφίλ,ούτε τα ρουτερ ουτε το dmt βρίσκουν προφίλ.σαλάτα τα κάνανε!

τεχνικος δεν θα ερθει.γραμμη χωρις profile δεν γινεται.οτι margin και να σου βαλουν ακομα και free ειναι και αυτο profile.απλα το default profile ειναι 9 ενω εσενα σου εχουν βαλει 11.κανε υπομονη να δεις τι θα σου πουν.λογικα θα σε παρουν τηλεφωνο.απλα μπορει καποιος να εδωσε λαθος την βλαβη οποτε και ο αλλος που την ελαβε για να την εξετασει να μην καταλαβε τι θελεις. οποτε ελπιζω να σε παρει καποιος τηλεφωνο που ξερει μπας και καταλαβει τι θες και το λυσεις το θεμα.για αυτο μερικες φορες ειναι καλυτερα με το email που του εξηγεις τις θες οποτε δεν χρειαζεται να το μεταφερει το support με δικα του λογια το προβλημα σου.τωρα γιατι το dmt δεν βρισκει το profile δεν ξερω.αλλα εσυ πιο πριν δεν ελεγες οτι εριξες μια χαρα το margin?απλα δεν επεφτε πιο χαμηλα που ηθελες.αυτο σου ειπα που μπορει να οφειλεται αλλα θα το μαθουμε οταν σε βαλουν σε 9 margin.ως τοτε υπομονηηηηη.ειναι τραγικο παντως να ζητας κατι τοσο απλο και να μην μπορει να γινει απευθειας .παντως το να βγει τεχνικος εξω ειναι τελειως ακυρο.θεμα ρυθμισης dslam ειναι το Profile.

εκτος αν καταλαβαν οτι εχεις θεμα με την γραμμη και συγχρονιζεις χαμηλα και βγαζουν τεχνικο για αυτο:P

Δημοσ.

για το profile να ερθει τεχνικος να ελεγξει στην κολωνα δεν παιζει με την καμια.αλλα ενταξει στα support που και που λενε κατι ωραια:P

τεχνικος δεν θα ερθει.γραμμη χωρις profile δεν γινεται.οτι margin και να σου βαλουν ακομα και free ειναι και αυτο profile.απλα το default profile ειναι 9 ενω εσενα σου εχουν βαλει 11.κανε υπομονη να δεις τι θα σου πουν.λογικα θα σε παρουν τηλεφωνο.απλα μπορει καποιος να εδωσε λαθος την βλαβη οποτε και ο αλλος που την ελαβε για να την εξετασει να μην καταλαβε τι θελεις. οποτε ελπιζω να σε παρει καποιος τηλεφωνο που ξερει μπας και καταλαβει τι θες και το λυσεις το θεμα.για αυτο μερικες φορες ειναι καλυτερα με το email που του εξηγεις τις θες οποτε δεν χρειαζεται να το μεταφερει το support με δικα του λογια το προβλημα σου.τωρα γιατι το dmt δεν βρισκει το profile δεν ξερω.αλλα εσυ πιο πριν δεν ελεγες οτι εριξες μια χαρα το margin?απλα δεν επεφτε πιο χαμηλα που ηθελες.αυτο σου ειπα που μπορει να οφειλεται αλλα θα το μαθουμε οταν σε βαλουν σε 9 margin.ως τοτε υπομονηηηηη.ειναι τραγικο παντως να ζητας κατι τοσο απλο και να μην μπορει να γινει απευθειας .παντως το να βγει τεχνικος εξω ειναι τελειως ακυρο.θεμα ρυθμισης dslam ειναι το Profile.εκτος αν καταλαβαν οτι εχεις θεμα με την γραμμη και συγχρονιζεις χαμηλα και βγαζουν τεχνικο για αυτο:P

Έβαλα αλλο ρουτερ και μου λέει οτι ειμαι interleave,μάλλον δε θα το διαβαζε καλά το dmt.όσο για το τεχνικό κι εγώ το ίδιο πιστευω,δε θα ρθει.έτσι τα λένε οι τηλεφωνήτριες γιά να κερδιζουν τις εντυπώσεις σχετικα με την εξυπηρέτηση.
Δημοσ.

Έβαλα αλλο ρουτερ και μου λέει οτι ειμαι interleave,μάλλον δε θα το διαβαζε καλά το dmt.όσο για το τεχνικό κι εγώ το ίδιο πιστευω,δε θα ρθει.έτσι τα λένε οι τηλεφωνήτριες γιά να κερδιζουν τις εντυπώσεις σχετικα με την εξυπηρέτηση.

α σορρυ δεν καταλαβα οτι εννοουσες οτι το dmt δεν σου διαβαζει το fast /interleave>νομιζα οτι δεν μπορουσες να πειραξεις το snr.μην σε παραξενευει .πολλες φορες θα δεις ειτε ρουτερ ειτε το dmt να μην αναφερουν σωστα το αν εισαι interleave ή fast.δεν ειναι προβλημα αυτο .

Δημοσ.

α σορρυ δεν καταλαβα οτι εννοουσες οτι το dmt δεν σου διαβαζει το fast /interleave>νομιζα οτι δεν μπορουσες να πειραξεις το snr.μην σε παραξενευει .πολλες φορες θα δεις ειτε ρουτερ ειτε το dmt να μην αναφερουν σωστα το αν εισαι interleave ή fast.δεν ειναι προβλημα αυτο .

update:

μετά απο 3ο συνεχόμενο τηλεφώνημα στο οτέ και αίτημα να γιά εννιάρι προφίλ μνμ στο κινητό:οι εργασίες επίλυσεις του τεχνικού προβλήματος που μας δηλώσατε συνεχίζονται.θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νεόυ με sms.ευχαριστούμε.

στο μεταξύ το snr κολλημένο στο 11,και η γραμμή απέκτησε και GAP.

ήρθε τεχνικός του οτέ!!δε το πιστευω.γιά να δούμε τι θα κάνει κι αυτός...

post-240327-0-71245700-1409131704_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update.

ήρθαν οι τεχνικοί του οτέ (ποτέ).

όταν έκαναν έλεγχο στη γραμμή μου είπαν ότι βλέπουν πως με έχουν κλειδώσει σε 10 download με 11snr(γι αυτο και δεν κλείδωνε πιό ψηλά από 10016 όσο και να έριχνα το snr).

Ε ΚΑΙ;ενώ συμφωνήσαμε ότι θα με βάλουν interleave με snr 9.με γυρίσανε πάλι εκεί που ήμουν,fast με snr 9.

τέταρτο τηλ στο 13888  και ξαναδήλωσα βλάβη και περιμένω τη συνέχεια.

post-240327-0-69805100-1409144647_thumb.png

Επεξ/σία από pier88
Δημοσ.

update:

μετά απο 3ο συνεχόμενο τηλεφώνημα στο οτέ και αίτημα να γιά εννιάρι προφίλ μνμ στο κινητό:οι εργασίες επίλυσεις του τεχνικού προβλήματος που μας δηλώσατε συνεχίζονται.θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νεόυ με sms.ευχαριστούμε.

στο μεταξύ το snr κολλημένο στο 11,και η γραμμή απέκτησε και GAP.

ήρθε τεχνικός του οτέ!!δε το πιστευω.γιά να δούμε τι θα κάνει κι αυτός...

δεν εχεις gap το profile σου κοβει συχνοτητες.δες το Link στην υπογραφη μου και θα καταλαβεις .εκει συγκρινω Profiles.τεχνικος του οτε για αυτο.θα αυτοκτονησω δεν υπαρχει.πρεπει να παιρνουν ναρκωτικα καποιοι δεν εξηγειται.

update.

ήρθαν οι τεχνικοί του οτέ (ποτέ).

όταν έκαναν έλεγχο στη γραμμή μου είπαν ότι βλέπουν πως με έχουν κλειδώσει σε 10 download με 11snr(γι αυτο και δεν κλείδωνε πιό ψηλά από 10016 όσο και να έριχνα το snr).

Ε ΚΑΙ;ενώ συμφωνήσαμε ότι θα με βάλουν interleave με snr 9.με γυρίσανε πάλι εκεί που ήμουν,fast με snr 9.

τέταρτο τηλ στο 13888  και ξαναδήλωσα βλάβη και περιμένω τη συνέχεια.

δηλαδη αυτο δεν μπορουσαν να το δουν απο μακρυα???δεν υπαρχει αυτο το θεμα απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...