LOVExVOTKA Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Καλημερα παδια ανοιξα αυτο το θεμα στην κατηγορια hardware γιατι δεν ξερω ακριβως αν οφειλετε το hardware η το software για το συγκεκριμενο προβλημα. Λοιπον απο τοτε που ειχα τα Vista κιολας καμια φορα στο pc μου (οχι συχνα) κατα την εκκινηση δεν ανοιγε η οθονη ενω τα windows απο πισω ετρεχαν κανονικα. εκανα κανονικα τερματισμο λειτουργειας με συντομεφσεις πληκρολογειου και μολις το ξανανοιγα ολα ηταν κομπλε μονο που οι μικροεφαρμογες εμφανηζονταν παντα στο κετρο της οθονης ο,τι αναληση κι αν ειχε. μολις βγηκαν τα 7 τα εκγατεστησα και απο τοτε εχω τα 7 ενω το προβλημα συνεχιζοταν εγω αποφασησα να κανω αναβαθμηση hardware αλλαζοντας οθονη, μητρικη, cpu, καρτα γραφικων και μηνμες ραμ. Μεχρι και σημερα ομως το προβλημα αυτο αυνεχιζετε και αναρωτιεμαι τι μπορει να φταιει απο ολα αυτα. Παντος λογικα δεν θα φταινε αυτα που αναβαθμησα. Ευχαριστω πολυ παιδια
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 εχεις δοκιμασει να συνδεσεις την οθονη στη μητρικη και οχι στη καρτα γραφικων οταν διχνει μαυρο?
LOVExVOTKA Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 εχεις δοκιμασει να συνδεσεις την οθονη στη μητρικη και οχι στη καρτα γραφικων οταν διχνει μαυρο?Όταν το.χω στην μητρική δεν ανάβει καν αλλά μάλλον πρέπει να απενεργοποιηθει η γραφικών πρώτα ώστε να δουλέψει στην.μητρική
vrykolakas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Καλέ, εσύ άλλαξες τα πάντα... Καλώδια άλλαξες;
LOVExVOTKA Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Καλέ, εσύ άλλαξες τα πάντα... Καλώδια άλλαξες; ποια καλωδεια να αλλαξω ρε φιλε ?
Physiciant Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Το καλώδιο που συνδέεις την κάρτα γραφικών με την οθόνη
LOVExVOTKA Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Το καλώδιο που συνδέεις την κάρτα γραφικών με την οθόνη ναι φιλε ειχα μαζι με την οθηνη ηταν και ενα καλωδειο vga και τωρα χρησημοποιω το καινουριο αλλα και παλι δεν εχει θεμα το καλωδειο αφου απο την στιγμη μου μετα την επανεκκινηση ξανανοιγει παλι το θεμα ειναι μαλλον softwareρικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα