Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξήγησα παραπάνω ότι η διαδικασία στα ΕΛΤΑ είναι διαφορετική από εκείνη για τα δέματα που έρχονται με courier.

Δεν μπορείς να το εκτελωνίσεις εσύ.

Ακόμη, οι παλαιότερες εποχές πέρασαν και σήμερα έχουμε CC που ποτέ δεν μπορούσε να διανοηθεί κανείς. 

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω φίλε μου ότι θα περάσει το κινητό σου. Δεν θα το πιάσουν. Τώρα εαν εισαι τυχερός και στο μαγκωσουν θα πληρώσεις κατι παραπάνω :)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, εψαχνα πληροφοριες για να κανω εναν εκτελωνισμο μονη μου και περα απο τις πληροφοριες εδω βρηκα εξαιρετικα βοηθητικες τις οδηγιες στο παρακατω site. Καλη αντοχη παιδια γιατι ειναι μεγαλη και φασαριοζικη διαδικασια. 😕

http://www.jpfriends.com/forum/viewtopic.php?t=66&fbclid=IwAR3b4m5Th6WhDrvTnVn818o6IoYjLdAfi28qEUeUfNWG5EIKhzkma9-lGsM

Δημοσ.

Αν έκανες αναζήτηση σ' αυτό το forum, θα εύρισκες τον οδηγό της υπογραφής μου που ξεκίνησε να γράφεται πριν από 6 χρόνια και συμπληρώνεται συνεχώς στην επικαιροποιημένη έκδοσή του και περιλαμβάνει όλα όσα αναφέρονται σ' αυτόν που παραθέτεις και γράφτηκε το 2018.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας εκανα και εγώ μια παραγγελία κάπου στα 33ευρω στης 5του μηνός και σμρ μου ήρθε μνμ οτι για εκτελωνισμο του πακέτου απαιτείται PayPal Η τιμολόγιο η απόδειξη αγοράς και να το στείλω στο μειλ τους.Τωρα τι κάνω;Θα μου χρεώσουν έξτρα;HELPPPP

Δημοσ.

Θα στείλεις  απόδειξη κάρτας ή paypal και μην μπλέξεις με απόδειξη αγοράς από τον κινέζο, γιατί δεν πιάνει.

Θα χρεωθείς με τον ΦΠΑ στην αξία συν τα μεταφορικά και 15€ τέλος ΕΛΤΑ:.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...